تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 428 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه!!خوب از اول میگفتی Occlusion Culling رو مش ساپورت نیست!(یک چیزی تو همین ماییه ها)دی.

یک سوال:

مگه BSP چقدر قدرت داره؟حالا فوقش ترین رو با ترین ادیتور UDK با بدبختی میسازیم.بعدش اون چیزی که میخواستیم هم در نیومده به درک اما در مورد ساختمون و ... چی؟؟استیل گیرز اوو وار رو نگاه نکن.یعنی مثلا تمام اون ساختمونهای عجیب غریب تو بوردرز لند رو با BSP ساختن؟؟اون همه اشیا که مطمین باش 70 درصدش تو نرم افزار های سه بعدی ساخته شده. Occlusion Culling رو اعمال نمیکنن؟

البته شاید هم ...
    بحث ضعف و قدرت نیس. هواپیما خیلی از ماشین قوی تره، درست؟ حالا حتی با فرض اینکه طرف یه هواپیما اختصاصی داشته باشه، کدوم آدم عاقلی وقتی می خواد بره 2 تا خیابون اونور تر با هواپیماهه میره، هان؟

بحث ضعف و قدر نیس، هر که را بهر کاری ساختن، BSP برا یه کاره مش برا یه کاره دیگه، اگه نه اتفاقا در کل Performance مش از BSP خیلی بالاتره. مثلا شما اگه بیای یه کامپیوتر رو با BSP طراحی کنی(تازه اگه بتونی) افت فریم شدیدی پیدا می کنی. ولی اون جاهایی که گفتم باید BSP باشه نه مش.

شما که کرای انجین رو خیلی قبول داری انگار، برو تو ویژگی های سند باکس و مراحل نمونه ای که هست نگاه کن، کلا تمامی انجین های تجاری همینه بحثش.

در ضمن من نگفتم کل ساختمون رو با BSP دربیار، برو دوباره پستم رو بخون. گفتم باید بیس ساختمون به BSP طراحی بشه و بعد بسته به نظر طراح با مش پوشونده بشه. این دقیقا کاریه که همون بازیه برادر لند که مثال زدی می کنه.

اگه هنوزم نمی گیری چی می گم، مپ DM-Sanctuary که با UDK میاد رو باز کن. دوربین رو ببر یه جایی که ساختمون اصلی(همون ساختمون بزرگه- معبده) رو ببینی.حالا کلید W رو بزن تا مش ها حذف بشه. می بینی تفاوت رو؟

چیزی که الان تو ساختمون می بینی BSP هست، اصلا هم جزئیات نداره، فقط بیس ساختمون، دیوار، کف و تو بعضی موارد سقف، که این یکی سقف شیروونیشو با مش در آوردن مثلا. گرفتی قضیه رو؟ پشت سر هم چند بار W رو بزن تا متوجه تغییرات بشی)

مثلا تو برادر لند همه ی اون اشیا تو مدلینگ طراحی شده، شک نکن، ولی نه اینکه یاختمون رو یکجا تو اون در بیارن، تو همین مپ DM-Sanctuary رو مش ها دقت کن، مثلا فقط برا یه ستون دور ساختمون 4-3 تا مش مختلف ساخته شده، در و دیوار ها همینطور. اصطلاحا می گن مش های قابل مونتاژ. باهاشون میشه اشکال متفاوت ساخت.

در ضمن یادت باشه 10 تا مش که کپی هم هستن، رندرشون خیلی سریعتره تا 10 تا مش متفاوت، با همون پلی کانت. این بحث مونتاژ این مزیت رو هم داره، ولی ساختمون کامل نه.

پست قبلی رو هم دوباره بخون.

خوب مگه Animation tree برای این کار نیست ؟ توی انیمیشن تری برای جلو عقب دویدن و نشستن انیمبشن تعین کردم اینا چی اینا هم فرق می کنه 
    اون سوالی که شما کردی جوابش همون بود که گفتم، اون دو قسمت با AnimTree کاری نداره. خود انیمیشن ها رو باید اینجا ست کنی و تغییر حالت بدی اگه لازمه فقط.

تا بعد.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مثلا شما اگه بیای یه کامپیوتر رو با BSP طراحی کنی(تازه اگه بتونی) افت فریم شدیدی پیدا می کنی. ولی اون جاهایی که گفتم باید BSP باشه نه مش.

شما که کرای انجین رو خیلی قبول داری انگار، برو تو ویژگی های سند باکس و مراحل نمونه ای که هست نگاه کن، کلا تمامی انجین های تجاری همینه بحثش.

تا بعد.
    اهان من فک کردم شما داری میگی همه چیز رو با bsp بسازیم و اشتباه از من بود که اینطوری متوجه شدم.ولی شما هم خیلی سخت صحبت کردی که باعث شد من اینطوری فکرد کنم.بگزریم.
    اما:
    در مورد کرای بهتره با پیام خصوصی صحبت کنم با شما!!!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام
    ارور :
    cant save map files via the browser . not saving "package_0"
    موقع سیو کردن پکیج واسه چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    ارور :
    cant save map files via the browser . not saving "package_0"
    موقع سیو کردن پکیج واسه چیه؟
    سلام

دست نگه دار و ویدئوها رو ببین، این 1001 بار

پکیج های مپ یا همون پکیج های با پسوند UDK با Content Browser سیو نمی شن. باید با دکمه ی Save یا Save All و یا کلا از منوی File تو Unreal Ed (ادیتور اصلی) برا سیوشون اقدام کنی.

Content Browser فقط می تونه پکیج های عادی با پسوند UPK رو سیو کنه.

6. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

یکی نسیت کار ما رو راه بندازه؟
    راستی یک بار برای چطور گذاشتن این دکمه تشکر پرسیده بودم ولی نفهمیدم چی شد حالا چطوری می شه گذاشت؟
    Last edited by Sadegh 2007; 04-10-2010 at 16:56.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی نسیت کار ما رو راه بندازه؟
    راستی یک بار برای چطور گذاشتن این دکمه تشکر پرسیده بودم ولی نفهمیدم چی شد حالا چطوری می شه گذاشت؟
    این مشکلی که شما داری رو هیچ کسی نمی تونه حل کنه واست. تنها کسی که می تونه کمکت کنه خود شماست.

بار ها گفتم تو این صنعت می خواید کار کنید، یه پیش نیاز داره اونم زبان. دیگه اگه نمی خوای بهش برسی تقصیر کسی نیست.

یکی دو ماهه هم میشه این قدر وارد شد که همه ویدئوها و مقالات رو خط رو بدون مشکل بفهمی، پس نگو نمی شه. کسی نره سراغش فقط می تونه از تنبلیش باشه.

------

اون دکمه رو هم یه بار پرسیدی و جواب دادم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمی دونم چرا شما همش فقط سوال می کنی، بعد نمیای جواب رو بخونی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا این UDK دیگه شورشو در آورده! تو یک نسخه میشه متریال رو با کیسمت کنترل کرد یکی نه!!!
    تو یک نسخه منو FScommend میگیره تو یکی نه !!
    حالا منو رو باز آوردیم تو نسخه 5 منو کار کنه همون کنترل گرفتن متریال باز خراب شدد.اخه ما چقدر از این UDK ضربه بخوریم.
    اخخخخخخخخخخخخخ

داره خودمونی میشه A.ru2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از آموزش های آقای محمد.من ویدیو ها رو گرفتم.ولی زیاد جالب به نظر نمیرسه>

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

آقا این UDK دیگه شورشو در آورده! تو یک نسخه میشه متریال رو با کیسمت کنترل کرد یکی نه!!!
    حالا منو رو باز آوردیم تو نسخه 5 منو کار کنه همون کنترل گرفتن متریال باز خراب شدد.اخه ما چقدر از این UDK ضربه بخوریم.
    اخخخخخخخخخخخخخ
    نسخه هایی که از UDK میان نسخه ی Beta هست و معمولا نسخه ی بتا اینجور مشکلات رو داره

کدوم ویدئو ها ؟ اگه منظورت ویدئو های 3D Buzz هست باید بگم اولش که بخش Introduction هست یه خورده کسل کننده هست ... از بخش Simple Level به بعد خیلی بهتر میشه.

12. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اخخخخخخخخخخخخخ
    من کل بازیم رو تو بیلد 5 درست کردم، این بیلد مشکلی نداره.

کنترل متریال منظورت چیه؟ Set Vector Param ؟

هر چند در کل بتا هیت و اگه اشکالی هم باشه منطقیه.

شما رو نمی دونم، ولی من که تا حالا برا چنتا نرم افزار ویدئو آموزشی دیدم اونم از جاهای مختلف، به جرات می گم ویدئوهای به این خوبی به عمرم ندیده بودم. چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ روش تدریس.

میشه شما بگین ویدئوی جالب یعنی چه جوری؟

فعلا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •