سلام
خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه!!!!
روغن کمه.
چند لیتر روغن تو موتور ریختین؟( باید 4.7 لیتر تا 5 لیتر روغن بریزین )
در ضمن فاصله خط ماکس و مین گیج هم 700 سی سی هستش.
سلام
خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه!!!!
روغن کمه.
چند لیتر روغن تو موتور ریختین؟( باید 4.7 لیتر تا 5 لیتر روغن بریزین )
در ضمن فاصله خط ماکس و مین گیج هم 700 سی سی هستش.
سلام دوستام من یک سمنو ی اف7 دارم روغن کم می کنه مشکل از کجاست
چه روغنی استفاده می کنید؟
چقدر کم می کنه؟
مشکل اویل ماژول ندارید؟
نکنه چهار لیتر ریخته؟اگه به ماشین فشار نمیارید و دور بالا نمیرید 5 لیتر بریزید وگرنه یه 200 تا 300 سی سی کمتر بریزید بهتره.(من خودم به جز دفعه اول که پنح لیتر ریختم و ماشین یکم جونش گرفته شد، بقیه اوقات4.7 ریختم و تا الانم مشکلی نداشته. الانم روغن 5 50 توشه که خدا رو شکر هنوز از جایی روغن نزده! از این به بعد زمستونا 5 30 میریزم! ماشین صبح ها خیلی راحت روشن میشه و راه میره!کسی نبود بدونه مشکل از کجاست ؟؟!!
چقدر کم میکنه؟ از کجا فهمیدید کم میکنه؟چون گیج رو من که ازش سر در نیاوردم! همیشه بالای مکس هست!سلام دوستام من یک سمنو ی اف7 دارم روغن کم می کنه مشکل از کجاست
یکی از دوستان میگفت(نمیدونم کجا گفتن) اگه میخواید ببینید ماشینتون چقدر روغن کم میکنه وقتی روغن رو خواستید عوض کنید بریزید توی پیمانه و اندازه بگیرید ببینید چقدر کم کرده!
ولی گاز سوز ها رو مگین تا یه حدی(توی دفترچه نوشته) مشکلی نداره! و یه جا هم خوندم که نوشته بود که این کم کردن روغن توی موتور های امروزی یه سری مزایا داره!البته چون حافظه کوتاه مدتم ضعیفه هیچیشو یادم نیست!
البته اینا دلیل نمیشه که بگیم ماشین شما مشکل داره یا نداره! چون هنوز نمیدونم چقدر کم میکنه!
دوست عزیزمون توی پست قبل گفتن که امکان داره از اویل ماژل باشه!
شما مدل ماشینت چیه؟ یه دست بگش زیر اویل ماژول ببین چرب نیست.
با سلام .یک چهارلیتری ادینول 10w40 ریختم .گیجو میکشم دقیقا بین ماکس و مین نشون میده
بنظرتون چقدردیگه بریزم ؟![]()
بین 700سی سی تا یک لیتر دیگه بریزید! ولی از یه لیتر کمتر بریزی بهتره.
تعویض رغنی نباید بدونه چقدر باید بریزه؟ روغن رو از کجا خالی کرد؟ اینا رو نمیشه ساکشن کرد! و حتما بهش بگو پیچ کارتل رو درست ببنده،اگه خراب شد به این راحتی گیر نمیاد!
دوستان معظم سلام
مدتی هست وقتی موتورو روشن میکنم به مدت 1-2دقیقه از سمت تسمه دینام صدای جرجر میاد بهد از2دقیقه هم رفع میشه.
راهنمایی کنید چطور میشه فهمید از تسمه است یا از هرزگردها یا از چیز دیگه.
پیشاپیش تشکر می نمایم
روغنو از زیر ماشین خالی کرد پیچ کارتلو خب بسته منظورتون اینه که از زیرش نریزه ؟؟!!
مگه از جای دیگه هم میشه خالی کرد ؟؟!
بله توی خودروهای دیگه با دستگاه ساکشن از بالا روغنو خالی میکنن. ولی توی این موتور نمیشه و روغن کامل کشیده نمیشه ! برا همین همیشه از پیچ کارتل باید خالی کنید.
اگه پیچ رو کج ببنده و سفت کنه و یا زیاد سفت کنه و یا با ضربه سفتش کنه و رزوه هاش خراب بشه باعث روغن ریزی میشه.
من پراید و405 داشتم از همون زیر خالی میکردن !!!!
روغن ریزی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)