سلام
من شنیدم سری F11X سونی دیگه تولید نمیشه (discontinue)
کسی میدونه سری دومش کی میاد یا چه فرقی کرده؟
سلام
من شنیدم سری F11X سونی دیگه تولید نمیشه (discontinue)
کسی میدونه سری دومش کی میاد یا چه فرقی کرده؟
سلام
دوستان من میخوام یدونه لپتاپ تا قیمت حداکثر 1,600 بخرم خودم نظرم روی سونی مدل 2QGX هست . شما گزینه ی بهتری سراغ ندارید ؟ ( میخوام 14 اینچ باشه حتما )
مرسی
منظورتون از اینکه با F2 شروع میشه همون F12 ــه ؟ توی sonystyle.com من دیدم 3 تا کانفیگ داره.
من هم منتظر این سری هستم.کسی از قیمتش اطلاعی نداره ؟ + تاریخ عرضه با بازار ایران؟
فکر کنم همین سری باشه.
کانفیگ رو که خوندم زیاد فرقی با همین سری که الان تو بازار هستش تفاوتی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتاش هم تا ماه های اول زیاد هستش (ایران)
همین هفته میرم اف 115 میگیرم.
اگه برای گرافیک 3D میخوای استفاده کنی
از سونی سری EB استفاده کن چون در این سری از کارتهای قدرتمند ATI 5650 و 5470 استفاده شده.
سری اف 115 تا اونجایی که من تحقیق کردم بخاطر استفاده از کارت GEFORCE GT330 و رم 6گیگابایتی واسه کارهای گرافیکی مناسبه.
(بقیه مدل های سری اف از کارت 310 GT استفاده می کنند که برای گرافیک پیشنهاد نمیشه)
از برند اچ پی فقط Pavilion DV6 2300 با 8 گیگ رم و کارت گرافیک Geforce GT 320 پیشنهاد میشه.
باسلام وعرض خسته نباشید.
اگه ممکنه یه لپ تاپ از مارک سونی وایو تا قیمت2تومن معرفی کنین فقط سه تا شرط:
صفحشled باشه تو مایه های16اینچ یا بالاتر.....
cpu=i7 3gig ran=ddr3 hard=500g
دیگه اینکه رم ریدر ودیگه وبکو......رو هم داشته باشه
ممنون.....![]()
کاربرد وزن فقط سونی؟
کاربرد من تا2تومن خودش جور میکنه!
وزن مهم نیست امکاناتش زیاد باشه خرتو پرتایی که تو پی سی کنارش میزاریم همشو سره جمع داشته باشه جسارتاً
اینترنت همراه هم داشته باشه بهش میگم وایرلس درسته؟
فقط مارک سونی وایو همین!![]()
ببین اینا که میگی توی یک سیستم با هم نیتست مثلا i7 رو با LED بالای 16 من ندیدم مدلی این دوتا رو داشته باشه الباقی که دیگه پیش کش
ظاهرا ال ای دی برای 14 و 15.4 هست نه بالا تر که مدل 15.4 حد اکثر core i5 داره نه i7
شما کاربردتون رو بگید تا بشه گفت اصلا ال ای دیش بیشتر به درد میخوره یا سیپیو یا اینکه اصلا بی خیال سونی بشید یا ال سی دی بخر با یک ال ای دی مجزا یعنی مانیتور ال ای دی بعد وصل کن به لپ تاپ
چیز خاصی به ذهنم نمیاد باید سفارش بدی سونی برات بسازه
کاربردم درحد گیمو فیلمو اینترنتو اینابیشتر......
مهم نیست ال ای دی 15هم باشه خوبه فقط واید باشه.......
مشخصاتی که نوشتم خیلی برام مهمه چون لپ تاپ خوبی داشتم فروختم میخوام یکی بهتر بگیرم.....
cpu=i7 3gig ran=ddr3 hard=500g
اینا خیلی رام مهمه!
وزنو ال ای دیش زیاد مهم نیس......مشخصات اون بالا که نوشتم خیلی واجبه برام.....
ممنون از توجهتون.
خیلی واجبه.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)