تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 326 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

منم گوشیمو تازه خریدم ! می ترسم مموری منم بپره
    گوشی من گارانتی داره ولی ویندوز 6.1 داره
    این مشکل تا حالا برای 6.1 هم پیش اومده یا فقط 6.5 مشکل داره ؟؟
    راستی تو فروم های خارجی گفته بودن با نصب رام این مشکل حل میشه ، 4-5 نفر هم امتحان کرده بودن و مشکلشون حل شده بود
    سلام
    دوست عزیز ترسی نداره دیگه.فوقش میپره میری یه مموری جدا میخری.قیمتی هم نداره اینروزا.
    والا هنوز کسی نتونسته 100 درصد بفهمه سخت افزاری و یا نرم افزاری.
    البته حدس خودم اینه که جریان اینطوری هست.:
    بعضی موقع ها یه قطعه با یه ایراد نرم افزاری از کار میوفته مثل پریدون بوت یه گوشی ولی چنتا راه داره.امکانش هست اون قطعه رو به صورت سخت افزاری عوض کنن و دوباره فلش جدید بزنن و گوشی راه بیوفته و یا با یه باکس مخصوص به صورت نرم افزاری مشکل رو رفع کنن.
    حدس خودم اینه که ماکروتل به صورت سخت افزاری عمل میکنه آخه اگه نرم افزاری بود با توجه به اینکه گوشی پر فروشی الان یه هکر و یا ... درستش کرده بود.
    البته نمیگم به صورت نرم افزاری نمیشه بلکه راهش احتمالا هنوز پیدا نشده.

2. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از خودتون تز ندید لطفاً

اینو بخونید :

سلام به همه.چند روزی ماموریت بودم و نبودم.بحث هنوز ادامه داره.اومدم بگم مشکلم حل شددیشب ساعت 1:30 اقدام به تعویض رام کردم ودرست شد.بال درآوردم. از همه که خواستند کمک کنن تشکر میکنم.خیلی کلیشه ای شد نه؟

سلام به همه
    من امروز گوشیمو بردم نمایندگی اهواز تقریبا 1 ساعت نشستته بودم پیششون که مشکلشو حل کردن و الان حافظه ی داخلی گوشیم کامل برگشته
    اگه بدونید چقدر خوشحال شدم داشتم بال در می آوردم

سلام دوستان
    من هم گوشیمو امروز بردم نمایندگی تهران و مشکلم حل شد
    انقدر خوشحال شدم که نگو و نپرس (فکر کنم از این پستی که دادم معلوم باشه)
    من گارانتی نداشتم و 15450 تومن! هزینش شد
    100درصد سخت افزاری نیست چون تو 1 ساعت درست شده
    مال یکی دیگه هم که با تعویض رام دست شده

پس بهترین راه اینه که قبل از پریدن مموری گوشیرو به ویندوز 6.5.5 یا بالاتر آپدیت کنید

4. 2 کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

از خودتون تز ندید لطفاً

اینو بخونید :

100درصد سخت افزاری نیست چون تو 1 ساعت درست شده
    مال یکی دیگه هم که با تعویض رام دست شده

پس بهترین راه اینه که قبل از پریدن مموری گوشیرو به ویندوز 6.5.5 یا بالاتر آپدیت کنید
    دوست عزیز شما تا حالا تو عمرتون چنتا گوشی داشتی یا چنتا باز کردی؟ که اینجوری حرف میزنید؟
    فکر میکنید عوض کردن یه مموری داخلی گوشی چقدر کار میبره؟ تا حالا تو عمرتون شکلشو از نزدیک دیدید؟
    تعویض یه فلش دقیقا مثل عوض کردن یه آی سی شارژ وقت میبره یعنی اگر وسایل آماده باشه 15 دقیقه نه 1 ساعتم.
    نمایندگی هم جایی هست که همه چیز محیا هست و آماده.پس مطمعن باشید نه کار سختیه و نه وقت گیر.
    در ضمن من نظر خودمو دادم.ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما تا حالا تو عمرتون چنتا گوشی داشتی یا چنتا باز کردی؟ که اینجوری حرف میزنید؟
    فکر میکنید عوض کردن یه مموری داخلی گوشی چقدر کار میبره؟ تا حالا تو عمرتون شکلشو از نزدیک دیدید؟
    تعویض یه فلش دقیقا مثل عوض کردن یه آی سی شارژ وقت میبره یعنی اگر وسایل آماده باشه 15 دقیقه نه 1 ساعتم.
    نمایندگی هم جایی هست که همه چیز محیا هست و آماده.پس مطمعن باشید نه کار سختیه و نه وقت گیر.
    در ضمن من نظر خودمو دادم.ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.
    من کلی گفتم شما به دل نگیر

بحث این نیست که چمیدونم وسایل محیاست یا چیزی ... تو نمایندگی کلی گوشیهای مختلف هست و تو نوبتن و شما تا گوشیتو ببری دست به کار نمیشن ... شما اطلاعاتت پایینه چون تا حالا گوشی با گارانتی نخریدی
    من گوشیمو دادم برام ویبرشو درست کنه که کار 10 دقیقه هم نیست ولی 2 3 روز گوشی دستشون بود
    این یه مورد ... اما در صورتی که نرم افزاری باشه سریع میرن تو رجیستریش به طور مثال و خیلی سریع درست میشه

مورد دیگه هم اینه که یکی گفته با تعویض رام مشکل حل شده پس دیگه جای بحثی باقی نمیمونه که نرم افزاریه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من کلی گفتم شما به دل نگیر

بحث این نیست که چمیدونم وسایل محیاست یا چیزی ... تو نمایندگی کلی گوشیهای مختلف هست و تو نوبتن و شما تا گوشیتو ببری دست به کار نمیشن ... شما اطلاعاتت پایینه چون تا حالا گوشی با گارانتی نخریدی
    من گوشیمو دادم برام ویبرشو درست کنه که کار 10 دقیقه هم نیست ولی 2 3 روز گوشی دستشون بود
    این یه مورد ... اما در صورتی که نرم افزاری باشه سریع میرن تو رجیستریش به طور مثال و خیلی سریع درست میشه

مورد دیگه هم اینه که یکی گفته با تعویض رام مشکل حل شده پس دیگه جای بحثی باقی نمیمونه که نرم افزاریه
    دوست عزیز بازم حرف خودت رو میزنی.
    یه گوشی مثل آی8000 یه مشکل تغریبا همه گیر داره.
    بخاطر همین ممکنه خیلی راحت و زود درستش کنن.
    مورد دیگه اون دوستمون که گفتن 1 ساعت دلیلش اینه که تویه اهواز بوده و یجایه شلوغ نبوده.
    من کسایی رو دیدم که گفتن حتی 1 هفته گذاشتن گوشیشونو.خوب بنظر شما یه مشکل نرم افزاری 1 هفته برایه چی گوشیرو میزارن.
    مورد دیگه اون دوستمون از کجا میدونه با تعویض رام درست شده؟ ممکنه یچیزی الکی بهشون گفته بودن.
    و بازم مورد دیگه اگر کار با تعویض یه رام راه میوفتاد از ماکروتل زرنگتر زیاده تا حالا 100 نفر راهشو پیدا کرده بودن.
    و مورد آخر اینه که من نظرمو دادم .ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.شما حق انتقاد داری پس راحت باش...

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز بازم حرف خودت رو میزنی.
    یه گوشی مثل آی8000 یه مشکل تغریبا همه گیر داره.
    بخاطر همین ممکنه خیلی راحت و زود درستش کنن.
    مورد دیگه اون دوستمون که گفتن 1 ساعت دلیلش اینه که تویه اهواز بوده و یجایه شلوغ نبوده.
    من کسایی رو دیدم که گفتن حتی 1 هفته گذاشتن گوشیشونو.خوب بنظر شما یه مشکل نرم افزاری 1 هفته برایه چی گوشیرو میزارن.
    مورد دیگه اون دوستمون از کجا میدونه با تعویض رام درست شده؟ ممکنه یچیزی الکی بهشون گفته بودن.
    و بازم مورد دیگه اگر کار با تعویض یه رام راه میوفتاد از ماکروتل زرنگتر زیاده تا حالا 100 نفر راهشو پیدا کرده بودن.
    و مورد آخر اینه که من نظرمو دادم .ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.شما حق انتقاد داری پس راحت باش...
    اهواز بوده دیگه بدتر
    من خودم گوشیمو دادم آی سی شارژشو عوض کنن فرستادنش تهران 2 هفته طول کشید ... هر جایی گوشیو باز نمیکنن
    بعدشم اون کسی که گفته با عوض کردن رام مشکلش حل شده خودش رامو عوض کرده و کسی بهش الکی نگفته
    لطفاً دقیقتر متن بنده رو مطالعه بفرمایید

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض م

دیروز رفتم بازار موبایل پیشه نمایندگی سامسونگ گفتم میخام رام عوض کنم گفتم رام هایه شرکتی سنگینه
    ازش پرسیدم اگه رام عوض کنم بعد خدایی ناکرده 16 گیگ پرید بازم تحت گارانتی هست یا نه/؟؟؟ گفت اگه مشکل پریدن رم بخاطر تعویض رام نباشه اره مشکلی نداره درستش میکنیم
    گفتم چرا میپره گفت نمیگم کلی رفتم رو مخش گفت نمیگم ولی وقتی پرید بیا تا برات درست کنم
    Last edited by sososoli; 17-05-2010 at 15:17.

10. این کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دیروز رفتم بازار موبایل پیشه نمایندگی سامسونگ گفتم میخام رام عوض کنم گفتم رام هایه شرکتی سنگینه
    ازش پرسیدم اگه رام عوض کنم بعد خدایی ناکرده 16 گیگ پرید بازم تحت گارانتی هست یا نه/؟؟؟ گفت اگه مشکل پریدن رم بخاطر تعویض رام نباشه اره مشکلی نداره درستش میکنیم
    گفتم چرا میپره گفت نمیگم کلی رفتم رو مخش گفت نمیگم ولی وقتی پرید بیا تا برات درست کنم
    آره دیگه نبایدم بگه ... آخه با یه کار خیلی کوچیک درست میشه و نامردا 15 تومن میگیرن
    در مورد رام شرکتیم درست میگه
    بهتره از رام لایت استفاده کنی که رم و رام خیلی کمتری اشغال میکنه و سرعتشم بیشتره

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

دلیل پیدا شد ......

دقت کردیم تمام کسانی که مشکل داشتن با گارانتی بوده؟
    فک کنم به خاطر رام های داغونی هست که خود گارانتی میزنه و اونم رو سری های بعد عید (فقط 6.5 ها)
    مال من مال بهمن ماهه و تمام بلاها سرش اومده
    آخ نگفته ....
    نمی دونم شاید حق با شماست تو ایران همه چی ممکنه.

رازل جان شما اول خودت یه آپدیت كن اگه درست نشد ببر گارانتی
    مشكل نرم افزاریه موبایلستان یه سر بزن گفتن یه ساعته درست میشه و سریع تحویل میدن
    اگر خودم آپدیت کنم از گارانتی میوفته

تا جایی که فهمیدم باگ هایی که در touch player وجود داره باعث میشه این مشکل به وجود بیاد
    وقتی هنگ کرد از touch player استفاده می کردید ؟
    به هر حال چیزی که معلومه اینه که مشکل سخت افزاری نیست و حل میشه
    درسته من داشتم با media player خود گوشی موسیقی گوش میدادم.
    سلام دوست عزیز.
    اصلا نگران نباش چون مشکل پریدن هارد کاملا نرم افزاری هست و اصلا ربطی به سخت افزار گوشی نداره ، خوشبختانه گوشی شما دارای گارانتی میباشد که شما با مراجعه به مرکز خدمات شرکت پارس مایکروتل واقع در خیابان مطهری بعد از تقاطع سهروردی میتونی گوشیت رو دوباره مثل روز اولش ببینی و فکر میکنم که کمتر از یک ساعت بهت تحویلش بدن.
    به احتمال خیلی زیاد این مشکل از نصب فارسی ساز روی گوشی به وجود میاد چون تا حالا کسانی که من با آنها مواجه شدم و دیدم که هارد گوشیشون پریده از نصب فارسی ساز یا پاک کردن فارسی ساز از گوشیشون بوده.
    تازه اگر هم هارد گوشیت بپره چیزی از گوشیت کم نمیشه چون تازه میشه مثل گوشیهای HTC که اصلا هارد داخلی ندارند مانند HTC HD2
    اصلا نگران نباش انشاالله گوشیت درست میشه و میشه عین روز اولش.
    خیلی ازت ممنونم . ولی من به خاطر این هارد پول دادم که اگه هارد پائینتری بود شاید 50-60 تومن فرق می کرد. در مورد فارسی ساز هم باید بگم 90% کاربرا فارسی ساز نصب می کنند و معمولا چند تاشو امتحان می کنند پس چرا مال همه اینجوری نمیشه.

این خارجی ها که دیگه فارسی ساز نصب نمی کنند ولی هارد اونا هم پریده
    احتمالا باگ touch player باعث پریدن هارد میشه
    شاید شما درست می گید.

به هر حال تو شهر ما (اردبیل) فقط یه مرکز خدمات هست که فردا باید ببرم ببینم چی می گه. خدا کنه کار بلد باشه و به تهران نفرسته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

سلام
    بچه ها اين تاچ OMNIA2 مزخرفه!!!
    كفرمو دراورده!
    بيشتر به ناخن حساس!وقلمش!! كندم Slowهم هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •