والا من دانلود کردم با هیچ پلیری هم نشون نداد
میگفت فایل ناقصه و codec ها ایراد داره....در صورتی که با dap دانلودش کردم و دانلود کامل انجام شد
والا من دانلود کردم با هیچ پلیری هم نشون نداد
میگفت فایل ناقصه و codec ها ایراد داره....در صورتی که با dap دانلودش کردم و دانلود کامل انجام شد
حسین جان.من این ویدیوها رو کم و بیش دیدم.اما حالا یه چیزی که می خوام بگم یادم رفت بیشتر دقت کنم.اگه دوباره دقت کنی و تو اون بخش نظرات کاربران انعکاس بدی ممنونت میشم.
درخواستم برمی گرده به تماشاگران.تو یه ویدیو که دیدم یکی اینکه تعداد بیس تماشاگران خیلی کمه 4-5تا بیشتر نیست و اینکه اگه اکثر اونها لباس تیمهای میزبان و بعد میهمان اشته باشن.زیاد دقت نکردم اما فکر کنم لباساشون زیاد ربطی به تیمهای داخل زمین نداره.
دوم اینکه تو 2009 وقتی تیم میزبان حتی اگه 7-0 عقب بود وقتی گل میزد وزشگاه منفجر میشد.ینکه اینقدر خوشحالی نداره.اگه مقدار شادی اونها نسبت به نتیجه تغییر کنه عالی میشه جو ورزشگاه.
این چیزی بود که دیدم دربارش صحبتی نمیشه.
تریلر رسمی کدومه؟!بهزاد جای تو باشم تریلر رسمی بازی رو از دست نمی دم
از گیم پلی بازی هم چیزی نشون میده؟!
بهزاد جان منظور آرمین همون فایل 100 مگا بایتی هستش که انواع و اقسام لینکش رو بچه ها گذاشتن.
تو صفحه 188 خود آرمین با فرمتها و حجمهای مختلف گذاشته.خودم دارم الان با دپ دانلود میکنم.قابلیت ریسام هم داره.
راستی تو که می تونی adsl بگیری چرا خودتو شکنجه میدی؟اگه امکانشو داری حتما بگیر.اگه راضی بودی یه دعا هم بکن برام تا شاید فرجی شد و کابلهای ما هم یه تکونی خورد(کابل برگردون شده دیگه adsl رو نمی تونم بگیرم)
این پست قبلیم دیگه چند صفحه پیش مونده. از بس سرعت پیشرفت تاپیک بالاست که...
محتوای مخفی: تریلر رسمی
نه محمد جان این تریلر رسمی هست درست از گیم پلی نیست ولی از نمای نزدیک بازی رو نشون میده و واقعا چیزهای زیادی از این ویدیو میشه فهمید
یه چیز جالب بگم بدونید نمی دونم چند نفر تا حالا این تریلر رو دیدن. یه چیز جالبی داره میتونی نگه داری و ببینی کدوم بازیکن ها در شرایط خوبی برای دریافت پاس دارن. یه چیزهای حرفه ای بهش اضافه شده حالا دیگه نمیدونم توی کدوم قسمت قابل استفاده هست
تو این لینک تعدادی Screen Shot از گیم پلی بازی هست. امیدوارم کسایی که گیم پلی رو ندیدن ازش لذت ببرن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون از توضيحات كاملتون...
اما با اينكه شايد اين جمع خيلي ها رو تو بحثهاي ريز و دقيق تر قبول نداشته باشن با اين حال شايد نخورده باشيم نون گندم اما ديديم دست مردم...
اين نيز بگذرد
انعکاس اجسام توی آب در این تصویر واقعا زیباست .به نظر من تماشاگران هم خیلی خوب طراحی شدن :
سایز بزرگ :
ما که اخرش نتونستیم گیم پلی بازی رو ببینیم
همون بهتر عکس ها رو نگاه کنیم...این همه فایل دانلود کردیم اخرش هیچی
ا......... خدا بگم چکارت کنه با این وضعیت اینترنت![]()
اخ حسین جان
چه تفاهمی
من هم میخواستم همین عکس و نشون بدم
یه چیز جالب تو عکس زیر هم هست که تعداد بازیکنهای لیورپول تو رادار 8 نفره!!!!!!!!!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)