دوست عزیز من خیلی رو این مورد گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم نتیجه نمیگیرم خیلی وقته دنبال این موضوع هستم میشه چندتا از نتایج سرچتون رو در اختیار ما هم بزارید؟ در این تاپیک
دوست عزیز من خیلی رو این مورد گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم نتیجه نمیگیرم خیلی وقته دنبال این موضوع هستم میشه چندتا از نتایج سرچتون رو در اختیار ما هم بزارید؟ در این تاپیک
سلام. میشه توضیح بدید که مک بوک با مک بوک پرو و مک بوک ایر چه فرقی داره؟ چون ظاهرا هر کدومشون مدلهای مختلفی دارن
مرسی
سلام در مورد هر قطعه ای که می خوای بدونی بگو تا توضیح بدم
سلام
مک بوک بدنه اش آلومینیومی نبود و از نظر رم و سی پی یو و کارت گرافیک یه خورده پایین تر از مدل پرو بود که البته دیگه از خط تولید خارج شد
ایر مخصوص کارهای روزمره ی ساده با طراحی سبک و حمل خیلی راحت ساخته شده
که البته جدیدترین مدلش که تازه ارائه شده به غیر از کارت گرافیک از نظر سی پی یو و رم در حد خیلی عالی ساخته شده که دیگه نمی شه توانایی هاشو تو رده ی کارهای ساده و روزمره محدود دونست و کلا ترکونده دیگه
پرو هم که دیگه از اسمش مشخصه از نظر کاری بالاترین رده ی لپ تاپ های اپله
همه مدلهای اپل کیبوردشون بک لایت داره؟
یه دید کلی تقریبا در مورد همه قطعات اصلیش
میخوام بدونم اپل از چی استفاده میکنه که بقیه نمیکنن و یا چیو داره
در مورد نمایشگرش میدونم نیازی به توضیح نیست
ببین نمی شه گفت از چیزی استفاده می کنه که بقیه نمی کنن چون خیلی از قطعات ساخت خودشون نیست و ممکنه تو خیلی از لپ تاپ های دیگه هم مشترک باشه مثل سی پی یو
ولی مثلا می خواد هارد بذاره می ره بهترین هاردی که تولید شده رو تهیه می کنه
مثلا اوایلی که تلویزیون های فلت اومد یادمه یه استوک اومده بود 7 میلیون اونم 10 سال پیش
بعد شرکت هایی مثل سامسونگ یا ال جی اومدن ال سی دی هایی با قیمت پایین تر تولید کردن که قشر متوسط هر جامعه هم بتونه بخره
ولی این کاهش قیمت با کاهش کیفت هم همراه بود دیگه
اما اپل با این رویکرد مخالفه و عقیده داره که باید جنسش بالاترین کیفیت رو داشته باشه حتی اگه تعداد مشتریش کم بشه که اینطوری هم نشده و سه ماه اول سال 2011 فکر کنم حدود 24 میلیارد دلار سود داشته و مثلا او اس جدیدش لاین با اینکه به صورت دی وی دی ارائه نشد در 24 ساعت اول 1 میلیون نسخه فروش داشته
یا مثلا یه کلیپی بود راجع به روش ساخت قالب آلومینیومی مک بوک پرو که نشون می ده چطور یه شمش بزرگ آلومینیوم رو تراش می دن تا یه قالب یه تیکه و باریک ازش در بیاد که نزدیک به 80 درصد اون شمش هدر می ره اما خب چی ازش در میاد !
تا انجا که می دونم ایر ها نداشتند که تو مدل های جدید هم بهشون اضافه شده
دیگه فکر کنم همه دارند
بهترین جا برای اطلاعات بیشتر خود سایت اپل و بعد سایت های رویوها هست.
خودم بعضی از این اطلاعات رو تک توک تو سایت ها دیدم و خوندم.
موفق باشی
ببین دوست عزیز حرف شما درسته ولی آخه هارد خیلی دیگه تاثیر قدرتی نداره؟
من یه زمانی رو میگم که اپل دستگاههای خودشو میزد و کاری به پردازنده های اینتل نداشت
اون موقع میشد گفت آره چون داره سیستم خودشو میزنه با کیفیت بالا
اما الان تقریبا همشون دور و بر هم هستن کارخونه ای که قطعات اپل رو میزنه واسه 4 برند دیگه هم قطعه میزنه
اما واقعا قیمت محصولات اپل بالاست
نمیگم خیلی بی دلیله
درسته کیفیت نسبتا بالاتری هم داره
ولی واقعا تا این حد؟
من فک کنم یه بار دیگه هم گفته بودم قیمت آیپدی که 850 دلار میفروشن تمام شده واسشون 250 دلار در میاد (بررسی های یک شرکت هست از بقالی سر کوچه نپرسیدم)
دیگه تو ایران هم نور علی نور شده
وگرنه کی حاضره mac os ها رو به windows ترجیح بده
الان اگه باز هم حرف من واستون سندیت نداره میتونید برید سراغ برندهای قویتری که قیمت کمتری دارن
واقعا جابز خیلی خوب کارشو بلده
هارد معمولی یعنی غیر اس اس دی در سرعت تاثیر نداره، اما در عمر مفید سیستم و دیر خراب شدنش تاثیر داره
فکر می کنم مادر برد رو خودش تولید می کنه که خب مهم ترین قطعه ست
بعدم اگه قطعات رو از جای دیگه تهیه کنه که قیمتش مشخص می شه و دیگه نمی تونه از یه حدی بیشتر روش بکشه
400 دلار سی پی یو 200 دلار بدنه 400 دلار رم 200 دلار باتری 100 دلار شارژر 100 دلار هارد 50 دلار سوپر درایو
یکی از آشناها پارسال مجبور شده بود ال سی دی لپ تاپشو عوض کنه با هزینه ی ارسال تا دبی 600 دلار واسش تموم شده بود
200 دلار هم پول برندش
البته اینا قیمت خرید یه دونه ای هر قطعه ست و مسلما در تعداد قیمت کم تر می شه ولی خب مثلا قیمت کارت گرافیک رو نمی دونم، مادر بردشو نمی دونم، وب کم داره، مودم وایرلس داره ، ترک پدش جدا حدود 100 دلاره، کلی کابل و سیم توش داره و هزینه ی انسانی
تمام اینارو جمع کنی می بینی دستمزد زیادی نمی گیرن
از نظر قیمتی با لپ تاپ های هم رده ی سونی هم تقریبا هم قیمتن
و یه چیزی که بقیه ندارن طراحی فوق العاده ی مک بوکه که مسلما یه هزینه ای واسه اینم می گیرن دیگه
بلاخره فقط اپل نیست که محصول با کیفیتشو از قیمت تموم شده و عرفی گرون تر می ده
مثلا آیا واسه ساخت یه بوگاتی 1.200.000 دلار هزینه می شه ؟
شاید حتی 200.000 دلار هم هزینه ی ساختش نشه ولی 1 میلیون دلار روش سود می گیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)