تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 227 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

مطمئن باش که گرون نیستند. اپل یه شرکت تجاریه و واسش قیمت مهمه و تو این دنیا هیچ کس حاضر نیست واسه چیزی که ارزشش رو نداره 1 دلار اضافه بده

لپ تاپ های اپل از نظر کیفیت قطعات حرف اول رو می زنند به عنوان مثال همه لپتاپ ها LCD دارند

اما مثلا LCD لپتاپ دل واسش درمیاد 400 تومن، مال سونی با کیفیت بهتر در میاد 600 تومن و

اپل واسه کیفیت و تکنولوژی LCDهاش 900 تومن هزینه می کنه (عددها فقط جنبه مثال داشتن)

همینطور تو بقیه قطعات هم همینطوره اگه یکم سرچ کنی میبینی که تو هر قطعه اپل با بهترین شرکت ها تو اون زمینه قرارداد بسته
    دوست عزیز من خیلی رو این مورد گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم نتیجه نمیگیرم خیلی وقته دنبال این موضوع هستم میشه چندتا از نتایج سرچتون رو در اختیار ما هم بزارید؟ در این تاپیک

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. میشه توضیح بدید که مک بوک با مک بوک پرو و مک بوک ایر چه فرقی داره؟ چون ظاهرا هر کدومشون مدلهای مختلفی دارن

مرسی

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من خیلی رو این مورد گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم نتیجه نمیگیرم خیلی وقته دنبال این موضوع هستم میشه چندتا از نتایج سرچتون رو در اختیار ما هم بزارید؟ در این تاپیک
    سلام در مورد هر قطعه ای که می خوای بدونی بگو تا توضیح بدم

سلام. میشه توضیح بدید که مک بوک با مک بوک پرو و مک بوک ایر چه فرقی داره؟ چون ظاهرا هر کدومشون مدلهای مختلفی دارن

مرسی
    سلام
    مک بوک بدنه اش آلومینیومی نبود و از نظر رم و سی پی یو و کارت گرافیک یه خورده پایین تر از مدل پرو بود که البته دیگه از خط تولید خارج شد
    ایر مخصوص کارهای روزمره ی ساده با طراحی سبک و حمل خیلی راحت ساخته شده
    که البته جدیدترین مدلش که تازه ارائه شده به غیر از کارت گرافیک از نظر سی پی یو و رم در حد خیلی عالی ساخته شده که دیگه نمی شه توانایی هاشو تو رده ی کارهای ساده و روزمره محدود دونست و کلا ترکونده دیگه
    پرو هم که دیگه از اسمش مشخصه از نظر کاری بالاترین رده ی لپ تاپ های اپله

4. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همه مدلهای اپل کیبوردشون بک لایت داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام در مورد هر قطعه ای که می خوای بدونی بگو تا توضیح بدم
    یه دید کلی تقریبا در مورد همه قطعات اصلیش
    میخوام بدونم اپل از چی استفاده میکنه که بقیه نمیکنن و یا چیو داره
    در مورد نمایشگرش میدونم نیازی به توضیح نیست

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه دید کلی تقریبا در مورد همه قطعات اصلیش
    میخوام بدونم اپل از چی استفاده میکنه که بقیه نمیکنن و یا چیو داره
    در مورد نمایشگرش میدونم نیازی به توضیح نیست
    ببین نمی شه گفت از چیزی استفاده می کنه که بقیه نمی کنن چون خیلی از قطعات ساخت خودشون نیست و ممکنه تو خیلی از لپ تاپ های دیگه هم مشترک باشه مثل سی پی یو
    ولی مثلا می خواد هارد بذاره می ره بهترین هاردی که تولید شده رو تهیه می کنه
    مثلا اوایلی که تلویزیون های فلت اومد یادمه یه استوک اومده بود 7 میلیون اونم 10 سال پیش
    بعد شرکت هایی مثل سامسونگ یا ال جی اومدن ال سی دی هایی با قیمت پایین تر تولید کردن که قشر متوسط هر جامعه هم بتونه بخره
    ولی این کاهش قیمت با کاهش کیفت هم همراه بود دیگه
    اما اپل با این رویکرد مخالفه و عقیده داره که باید جنسش بالاترین کیفیت رو داشته باشه حتی اگه تعداد مشتریش کم بشه که اینطوری هم نشده و سه ماه اول سال 2011 فکر کنم حدود 24 میلیارد دلار سود داشته و مثلا او اس جدیدش لاین با اینکه به صورت دی وی دی ارائه نشد در 24 ساعت اول 1 میلیون نسخه فروش داشته
    یا مثلا یه کلیپی بود راجع به روش ساخت قالب آلومینیومی مک بوک پرو که نشون می ده چطور یه شمش بزرگ آلومینیوم رو تراش می دن تا یه قالب یه تیکه و باریک ازش در بیاد که نزدیک به 80 درصد اون شمش هدر می ره اما خب چی ازش در میاد !

8. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

همه مدلهای اپل کیبوردشون بک لایت داره؟
    تا انجا که می دونم ایر ها نداشتند که تو مدل های جدید هم بهشون اضافه شده

دیگه فکر کنم همه دارند

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بهترین جا برای اطلاعات بیشتر خود سایت اپل و بعد سایت های رویوها هست.

خودم بعضی از این اطلاعات رو تک توک تو سایت ها دیدم و خوندم.

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببین نمی شه گفت از چیزی استفاده می کنه که بقیه نمی کنن چون خیلی از قطعات ساخت خودشون نیست و ممکنه تو خیلی از لپ تاپ های دیگه هم مشترک باشه مثل سی پی یو
    ولی مثلا می خواد هارد بذاره می ره بهترین هاردی که تولید شده رو تهیه می کنه
    مثلا اوایلی که تلویزیون های فلت اومد یادمه یه استوک اومده بود 7 میلیون اونم 10 سال پیش
    بعد شرکت هایی مثل سامسونگ یا ال جی اومدن ال سی دی هایی با قیمت پایین تر تولید کردن که قشر متوسط هر جامعه هم بتونه بخره
    ولی این کاهش قیمت با کاهش کیفت هم همراه بود دیگه
    اما اپل با این رویکرد مخالفه و عقیده داره که باید جنسش بالاترین کیفیت رو داشته باشه حتی اگه تعداد مشتریش کم بشه که اینطوری هم نشده و سه ماه اول سال 2011 فکر کنم حدود 24 میلیارد دلار سود داشته و مثلا او اس جدیدش لاین با اینکه به صورت دی وی دی ارائه نشد در 24 ساعت اول 1 میلیون نسخه فروش داشته
    یا مثلا یه کلیپی بود راجع به روش ساخت قالب آلومینیومی مک بوک پرو که نشون می ده چطور یه شمش بزرگ آلومینیوم رو تراش می دن تا یه قالب یه تیکه و باریک ازش در بیاد که نزدیک به 80 درصد اون شمش هدر می ره اما خب چی ازش در میاد !
    ببین دوست عزیز حرف شما درسته ولی آخه هارد خیلی دیگه تاثیر قدرتی نداره؟
    من یه زمانی رو میگم که اپل دستگاههای خودشو میزد و کاری به پردازنده های اینتل نداشت
    اون موقع میشد گفت آره چون داره سیستم خودشو میزنه با کیفیت بالا
    اما الان تقریبا همشون دور و بر هم هستن کارخونه ای که قطعات اپل رو میزنه واسه 4 برند دیگه هم قطعه میزنه
    اما واقعا قیمت محصولات اپل بالاست
    نمیگم خیلی بی دلیله
    درسته کیفیت نسبتا بالاتری هم داره
    ولی واقعا تا این حد؟
    من فک کنم یه بار دیگه هم گفته بودم قیمت آیپدی که 850 دلار میفروشن تمام شده واسشون 250 دلار در میاد (بررسی های یک شرکت هست از بقالی سر کوچه نپرسیدم)
    دیگه تو ایران هم نور علی نور شده
    وگرنه کی حاضره mac os ها رو به windows ترجیح بده
    الان اگه باز هم حرف من واستون سندیت نداره میتونید برید سراغ برندهای قویتری که قیمت کمتری دارن
    واقعا جابز خیلی خوب کارشو بلده

13. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هارد معمولی یعنی غیر اس اس دی در سرعت تاثیر نداره، اما در عمر مفید سیستم و دیر خراب شدنش تاثیر داره
    فکر می کنم مادر برد رو خودش تولید می کنه که خب مهم ترین قطعه ست
    بعدم اگه قطعات رو از جای دیگه تهیه کنه که قیمتش مشخص می شه و دیگه نمی تونه از یه حدی بیشتر روش بکشه
    400 دلار سی پی یو 200 دلار بدنه 400 دلار رم 200 دلار باتری 100 دلار شارژر 100 دلار هارد 50 دلار سوپر درایو
    یکی از آشناها پارسال مجبور شده بود ال سی دی لپ تاپشو عوض کنه با هزینه ی ارسال تا دبی 600 دلار واسش تموم شده بود
    200 دلار هم پول برندش
    البته اینا قیمت خرید یه دونه ای هر قطعه ست و مسلما در تعداد قیمت کم تر می شه ولی خب مثلا قیمت کارت گرافیک رو نمی دونم، مادر بردشو نمی دونم، وب کم داره، مودم وایرلس داره ، ترک پدش جدا حدود 100 دلاره، کلی کابل و سیم توش داره و هزینه ی انسانی
    تمام اینارو جمع کنی می بینی دستمزد زیادی نمی گیرن
    از نظر قیمتی با لپ تاپ های هم رده ی سونی هم تقریبا هم قیمتن
    و یه چیزی که بقیه ندارن طراحی فوق العاده ی مک بوکه که مسلما یه هزینه ای واسه اینم می گیرن دیگه
    بلاخره فقط اپل نیست که محصول با کیفیتشو از قیمت تموم شده و عرفی گرون تر می ده
    مثلا آیا واسه ساخت یه بوگاتی 1.200.000 دلار هزینه می شه ؟
    شاید حتی 200.000 دلار هم هزینه ی ساختش نشه ولی 1 میلیون دلار روش سود می گیرن

15. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •