تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 261 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    این ورژن 1.06.15 زیرنویس فارسی رو ساپرت میکنه ؟
    کلا مشکلی نداره ؟

بله
    تا حالا که من با مشکل خاصی رو به رو نبودم با این ورژن ، ولی ورژن قبلی یک سری باگ داشت در قسمت Flickr که امیدوارم در این ورژن بر طرف شده باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام برای انتقال صدا به سینمای خانگی از کابل نوری استفاده میکنم در گزینه Audio output کدوم گزینه رو باید بزنم 4 تا گزینه داره اگه 4 تا رو تیک بزنم تمام ویدئوها و شوها بیصدا میشن ولی وقتی هیچکدوم تیک نخوردن صدا دارن این به چه صورته کسی میتونه واسم توضیح بده؟؟؟؟

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام برای انتقال صدا به سینمای خانگی از کابل نوری استفاده میکنم در گزینه Audio output کدوم گزینه رو باید بزنم 4 تا گزینه داره اگه 4 تا رو تیک بزنم تمام ویدئوها و شوها بیصدا میشن ولی وقتی هیچکدوم تیک نخوردن صدا دارن این به چه صورته کسی میتونه واسم توضیح بده؟؟؟؟
    سلام. دستگاه شما هم احتمالا مثل اکثر سینماهای خونگی Dolby Digital و DTS رو ساپورت میکنه. پس فقط باید همون دوتا رو تیک بزنید.

وقتی که مثلا Dolby Digital رو تیک میزنید، اگه فیلمی رو پخش میکنید که ترک دالبی دیجیتال داشته باشه، WDTV صدا رو میده به سینما خانگی که پردازش کنه. در این حالت باید صدای 5.1 داشته باشین. اما مثلا دستگاه شما AAC رو decode نمیکنه، اگه AAC رو تیک بزنید دستگاه صدا رو میفرسته به سینما برای decode شدن، ولی چون سینما خانگی تون ساپورتش نمیکنه صدا ندارید.

پس فقط همون دالبی دیجیتال و DTS رو تیک بزنید. اگر هم ویدئویی دارید که AAC چندکاناله هست، الان باید صدای stereo داشته باشید.

4. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

این دستگاه از چه فونتی برای نمایش زیرنویس های فارسی استفاده میکنه؟

بنظرتون الان این دستگاه ارزش خرید داره یا خیر ؟

ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دستگاه من بعضی از زیرنویسهای فارسی که به صورت sub / idx هستند رو درست نشون نمیده . مثلا 4 ، 5 خط نشون نمیده و بعد یک خط نشون میده . میدونید اشکال از کجاست و زیرنویس رو باید چطور تغییر بدم که درست بشه ؟
    با تشکر .
    دستگاه رو آپدیت هم کردم ولی مشکل هنوز هست ! به نظرتون باید ببرم گارانتی ؟ دیروز یک سریال میدیدم دو قسمتش زیرنویسش بدون هیچ مشکلی پخش شد ولی بقیه قسمتها یه خط نشون میداد سه خط نشون نمیداد !! مجبور شدم زیرنویسها رو هارد ساب کنم تا بشه دید .
    کمک لطفا .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در صورت اشکال داشتن آپدیت میشه دستگاه رو دانگرید یا ریست فکتوری کرد ؟

داره خودمونی میشه games's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دستگاه رو آپدیت هم کردم ولی مشکل هنوز هست ! به نظرتون باید ببرم گارانتی ؟ دیروز یک سریال میدیدم دو قسمتش زیرنویسش بدون هیچ مشکلی پخش شد ولی بقیه قسمتها یه خط نشون میداد سه خط نشون نمیداد !! مجبور شدم زیرنویسها رو هارد ساب کنم تا بشه دید .
    کمک لطفا .
    منم همین مشکل رو دارم.حدود یک سال و نیمه که دستگام رو هم خریدم و تو تمام اپدیت ها این مشکل بود و برطرف نشده.اصلا کسی هست بدونه که این مشکل برای چی پیش میاد ؟؟

9. این کاربر از games بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز , از دوستانی که ورژن 1.06.15 رو دستگاه نصب کردن خواهش میکنم اطلاعات دقیقی راجع به اون بدن و این آپشن game که به wd اضافه میشه چه کاربردی داره ... و همچنین بگین آیا وقتی دستگاه رو خاموش میکنیم ,هنوز مشکل save
    نشدن settingرو داریم یانه ؟ ... با تشکر از همه دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

این دستگاه از چه فونتی برای نمایش زیرنویس های فارسی استفاده میکنه؟

بنظرتون الان این دستگاه ارزش خرید داره یا خیر ؟

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز , از دوستانی که ورژن 1.06.15 رو دستگاه نصب کردن خواهش میکنم اطلاعات دقیقی راجع به اون بدن و این آپشن game که به wd اضافه میشه چه کاربردی داره ... و همچنین بگین آیا وقتی دستگاه رو خاموش میکنیم ,هنوز مشکل save
    نشدن settingرو داریم یانه ؟ ... با تشکر از همه دوستان
    منوی فارسی که تعطیله..هیچ...اگر اسم فولدرها هم به فارسی باشه....برعکس مینویسه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •