تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 531 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام . من یک CD را در ریشه ردایو C ایمیج گرفتم ولی وقتی وارد درایو میشم هیچ فایلی رو نمیبینم ... وقتی با خود برنامه Clone CD درایو C را Brows میکنم فایل ها هستن و اجرا هم میشن ولی عکس یه قفل روی آنها هست چیکار کنم ...؟
    البته من در درایو C فایل های مخفی و سیستمی را Show کردم ولی باز هم فایل ها ی مورد نظرمو ندیدم ...

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فایل های Gif در ویندوز 7 با Picture viewer ویندوز بدون حرکت اجرا میشه ... راه حلی برای این مشکل هست ..؟
    البته با IE باز میشن ولی می خوام با Picture viewer باز بشن ...
    ویندوز من نسخه 7600 هست ...
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوتا سوال..یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم
    دوم اینکه چه جوری میشه نرم افزارهایی که من خودم به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کردم مثل یاهو که اول یک فایل 500KB دانلود میکنی و بعد متصل میشی و 20 مگ میگیری رو تبدیل به یک فایل EXE کنم که دفعه بعد نخوام روی سیستم دوباره دانلود کنم....؟ ممنون

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Salam

Bebakhshid Ke Farsi Type Nemikonam.Man In Windows Site Ro Taze Nasb Kardam o 2ta Moshkel Daram

1-inke jane harki dust darin ye rahi begin ke man ino betunam active konam,hich kudum az crack ha rush javab nadad

2-inke lotf konid o begin che joori mitunam keyboard farsi ro intoo ezafe konam

faghat khaheshan sari

mamnoon

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من ویندوز 7 ریختم بعد با یه اکتیویتور از این تاپیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اکتیوش کردم حالا پایین سمت راست desktop زده evalution copy,build 7600 و بالاش هم زده windows 7 .حالا مشکل چیه؟اصلا نمیشه اینو از بین برد؟(restore point قبل اکتیو هم دارم)اصلا مشکلی ایجاد میکنه؟
    من با برنامه superantispyware کامپیوترمو اسکن کردم که 38تا پیدا کرد بعد با اویرا هم اسکن کردم که 12 تا پیدا کرد. بعد همشونو پاک کردم حالا wallpaper های ویندوزم نیست و صفحه سیاه ولی اون evalution copy,7600 که بالاش هم نوشته windows 7 هنوز هست.چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه Shahin_Turk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوم اینکه چه جوری میشه نرم افزارهایی که من خودم به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کردم مثل یاهو که اول یک فایل 500KB دانلود میکنی و بعد متصل میشی و 20 مگ میگیری رو تبدیل به یک فایل EXE کنم که دفعه بعد نخوام روی سیستم دوباره دانلود کنم....؟ ممنون
    سلام
    مي توني فايل EXE رو از لينک زير دانلود کني راهه ديگه اي نيست!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دقیقا چند روز دیگه میاد ؟؟

میگم خیلی با 7600 فرق داره ؟

کلی برنامه و بازی روش دارم

آپگرید میشه کرد ؟

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دقیقا چند روز دیگه میاد ؟؟

میگم خیلی با 7600 فرق داره ؟

کلی برنامه و بازی روش دارم

آپگرید میشه کرد ؟
    نه بابا!!! ولی به احتمال زیاد تغیراتی توش باشه ولی دیگه انقدری فرق نمیکنه که بشه یه چیز دیگه!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

Bebakhshid Ke Farsi Type Nemikonam.Man In Windows Site Ro Taze Nasb Kardam o 2ta Moshkel Daram
    1-inke jane harki dust darin ye rahi begin ke man ino betunam active konam,hich kudum az crack ha rush javab nadad
    2-inke lotf konid o begin che joori mitunam keyboard farsi ro intoo ezafe konam
    faghat khaheshan sari
    mamnoon
    اولا که مشکل کرک بارها و بارها در این تایپیک و تایپیکهای دیگر انجمن ویندوز 7 مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اگه یکم زحمت بخرج بدین میتونید پیداش کنید!
    دوما کیبورد رو اینطوری میتونی فارسی کنی:
    از منوی استارت برو کنترل پنل ,Change Keyboard and other input,و از آنجا Change Keyboard کلیک کن بعد برو روی Add کلیک کن و Persian رو پیدا کن و روش کلیک کن و Keyboard رو بعدش بکلیک و تیک اولی رو بزن و تمام.

10. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فایل های Gif در ویندوز 7 با Picture viewer ویندوز بدون حرکت اجرا میشه ... راه حلی برای این مشکل هست ..؟
    البته با IE باز میشن ولی می خوام با Picture viewer باز بشن ...
    ویندوز من نسخه 7600 هست ...
    ممنون
    بله یکی از مشکلات ویندوز 7 اینه که عکسهای GIF رو تو خود ویوور عکسها نشون نمیده ولی میتونی از طریق Internet Explorer و Windows Media Player دسترسی داشته باشی! که امیدواریم تو نسخه نهایی این مشکل حل بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •