تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 334 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ماشين ميشينه كف خيابون ديگه چيه؟؟
    افت نميكنه!! خوبه فقط كولرش زياد خنك نميكنه و صداي فن كولر وقتي رو 3 ميزاري خيلي زياده
    كولرش تو مايه هاي پرايده
    منم با نظر شما موافقم. صدا كولر از درجه 3 به بعد خيلي زياده . و خيلي زور ماشينو ميگيره .

2. این کاربر از امير رسول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ماشين روشن نشد با امداد تماس گرفتيد؟؟مشكل چي بود؟؟
    من با صدور كارت تماس گرفتم ،گفتن 700 تا كارت بدون s چاپ شده و نمايندگي ها بدون كارت بايد پذيرش كنن
    كاري براي ترمزها نكردن كه ميگن ايراد داشته؟؟
    اينا ديگه آخرشن!!! مگه يه كمك فنر تيبا چنده؟؟بهترين روغن موتور با تعويض فيلترها بيشتر از 30 تومن نميشه!!!!
    نمايندگي هم تو پاچه سايپا ميكنه اونا هم ملتو ميتيغن
    با امداد تماس نگرفتم.شنبه ماشین تحویل تعمیرگاه مرکزی شماره 1 دادم و هنوز هم تحویل ندادند! مشکل احتمالا از دینام بود چون باطری شارژ نمی شد .قیمت کمک فنر جلو 578000 ریال واجرت تعویض115529 ریال . طبق صفحه 180 دفترچه تیبا 26 مورد درسرویس اولیه انجام میشه.برای من ظاهرا 3.6 ساعت وقت گذاشتن و 361650 ریال بابت سرویس اولیه حساب کردند.
    Last edited by tiba-; 25-07-2011 at 08:38.

4. 4 کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینجور باشه که خوبه

میگفت چون موتورش ضعیفه کولر میگیری ماشین دیگه راه نمیره.اما اگه مشکل نباشه که حله!

خنکی هم احتمالا برای گاز کولره
    موتور تیبا از پراید قویتره و گشتاورهم بالاتره.
    فکر نکنم مثل پراید هنگام روشن بودن کولر ماشین کم بیاره
    البته کولر تاثیر خودشو رو ماشین میزاره ولی رو موتور 1300 به مراتب بیشتر از 1500

6. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

موتور تیبا از پراید قویتره و گشتاورهم بالاتره.
    فکر نکنم مثل پراید هنگام روشن بودن کولر ماشین کم بیاره
    البته کولر تاثیر خودشو رو ماشین میزاره ولی رو موتور 1300 به مراتب بیشتر از 1500
    تقریبا کولر هیچ اثری روی موتور نداره، من معمولا موتور درحالت on بودن کولر روشن میکنم و همیشه تو این دو ماه کولر روشن بوده . فقط یک بار توی سربالای منطقه کوهستانی که دما موتور به وسط خط 2و3 رسیده بود کولر را خاموش کردم.

8. 2 کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

1

تقریبا کولر هیچ اثری روی موتور نداره، من معمولا موتور درحالت on بودن کولر روشن میکنم و همیشه تو این دو ماه کولر روشن بوده . فقط یک بار توی سربالای منطقه کوهستانی که دما موتور به وسط خط 2و3 رسیده بود کولر را خاموش کردم.

ممنون نگرانی من رو کمی کاهش دادید اما فکر کنم برای سلامتی موتور درست نباشه کولر روشن باشه و بعد موتور روشن کنید البته اگه منظور شما همین باشه

10. این کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون نگرانی من رو کمی کاهش دادید اما فکر کنم برای سلامتی موتور درست نباشه کولر روشن باشه و بعد موتور روشن کنید البته اگه منظور شما همین باشه
    سلام
    بله کاملا همین طوره
    از یه نفر که موتور ماشین و مشخصا سیستم انژکتورش دچار مشکل حاد بود چند سال پیش شنیدم که تعمیرکاره گفته بود به دلیل روشن کردن موتور در حالتی که کولر آن بوده مشکل برای موتورش پیش اومده بوده و دلیل اون مشکلو اون عامل دونسته بود
    اصلا خوب نیست این مورد.
    ممکنه 20 بار مشکل ساز نشه
    و 21 امین بار مشکلی به وجود بیاره که .....

12. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    بله کاملا همین طوره
    از یه نفر که موتور ماشین و مشخصا سیستم انژکتورش دچار مشکل حاد بود چند سال پیش شنیدم که تعمیرکاره گفته بود به دلیل روشن کردن موتور در حالتی که کولر آن بوده مشکل برای موتورش پیش اومده بوده و دلیل اون مشکلو اون عامل دونسته بود
    اصلا خوب نیست این مورد.
    ممکنه 20 بار مشکل ساز نشه
    و 21 امین بار مشکلی به وجود بیاره که .....
    احتمالا شما درست می گوید. ولی من دقیقا همین کار را می کردم .به نظر من اگه این کار غلط باشه باید یا تو دفترچه تذکر میداد یا سیستم کنترل خودرو اجازه نمیداد دراین شرایط ماشین روشن شود.با این حال اگه یادم بمونه رعایت میکنم .خیلی ممنون.

14. این کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

احتمالا شما درست می گوید. ولی من دقیقا همین کار را می کردم .به نظر من اگه این کار غلط باشه باید یا تو دفترچه تذکر میداد یا سیستم کنترل خودرو اجازه نمیداد دراین شرایط ماشین روشن شود.با این حال اگه یادم بمونه رعایت میکنم .خیلی ممنون.

دوست عزیز این کار باعث اسیب دیدن سیستم برقی و ECU خودرو میشه و باعث ایجاد Fault در ECU و بعضی مواقع روشن شدن چراغ چک می شود. حتی باز من جایی شنیدم که زمانی که کولر رو میخواهید روشن کنید در حرکت به حالت دنده خلاص بروید و بعد روشن کنید که البته این مورد خودم زیاد رعایت نمیکنم و فراموش میکنم .

16. 3 کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مشکلی با کولر تیبا نداشتم و افت قدرتی در کارکرد کولر دیده نمیشه

18. 3 کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز این کار باعث اسیب دیدن سیستم برقی و ECU خودرو میشه و باعث ایجاد Fault در ECU و بعضی مواقع روشن شدن چراغ چک می شود. حتی باز من جایی شنیدم که زمانی که کولر رو میخواهید روشن کنید در حرکت به حالت دنده خلاص بروید و بعد روشن کنید که البته این مورد خودم زیاد رعایت نمیکنم و فراموش میکنم .
    دوست عزیز فعلا که تا یکسال گارانتی است . بعد هم وقتی سایپا هیچ تذکری نداده چرا باید بترسم . ثانیا اگه قرار باشه ECU تیبا اینقدر ضعیف باشه پس بهتره یکی مثل من اونو بسوزنه و به بقیه هشدار بده . من بلاهای بدتر از این رو 18 سال است سر دوو ریسر 93 اوردم اخ نگفته . البته به شما توصیه میکنم مثل من برخورد نکنید . احتیاط شرط عقل است.

20. این کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •