نمیدونم فکر کنم از وقتی فیبر نوری کردن اینطوری شده شاید از قبل دقیقا یادم نیست...
نه شبانه خیلی خوبه...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
نمیدونم فکر کنم از وقتی فیبر نوری کردن اینطوری شده شاید از قبل دقیقا یادم نیست...
نه شبانه خیلی خوبه...
به خاطر امضات خوبه؟ چون یکی تو همون شیراز 512 اکو داشت خیلی شکار بود.
بستگی به مرکزش داره/حتا تو یک مرکز هم ممکنه برای یکی دانلود خوب باشه برای یکی خراب باشه ربطی هم به امضای من نداره
دوست عزيز من هم وضعيت شمارو داشتم و مجبور شدم اين كارو انجام دادم پيش شمارمون 834 مركز آزادگان هست
يه نامه از شركتي كه ميخواي اينترنت بگيري مثلا آرانيك خطاب به مخابرات مركزي ( وليعصر ) بگير ببر طبقه سوم يا چهارم قسمت ديتا بده به مسئولش كه يه خانمي هست (اسمشو نميدونم) نامه رو بعد از ثبت دبيرخانه ميفرستن به قسمت مربوطه از اينجا ديگه حضوري كاري نداري.
بعد از ده روز با 8248484 تماس بگير بگو درخواست اينترنت پرسرعت داشتم.نامه از اينجا رد ميشه ميره به قسمتي كه بايد با اين شماره تماس بگيري 8241717 و اين قسمت خط شما رو آماده ميكنه و تلفنتون يك روز قطعه و ممكنه كمي هم اختلال داشته باشه بعد از يكي روز كه تلفنتون وصل شد بايد خطتوتن آماده شده باشه اگر نشده بود زنگ بزن 8241500 اين قسمت مرحله آخره و بهتون ميگه خطتوتن آماده هست و بعد هم برو اينترنت مثلا پرپرپرپرپر سرعت بگيريد.
جالبه همه اين كارهارو خودم انجام دادم بعد اون شركت 15000 تومان هزينه رانژه گرفت.
اين جريان رانژه خطهاي كافونوري هست.
من از كافي نت پك نت ( كوچه جنب تامين اجتماعي سر 3 راه باغشاه ) كه نماينده اينترنت ماتريكس هست گرفتم.تنوع خدمات زياد داره پيشنهاد ميكنم ليست قيمتشو ببيني. سرعتش خوبه و ترافيكش از 1.5 تا 7.5 رايگانه
تا الان بد نبوده اما من با داشتن 1m و 5 گيگ ترافيك 29900 دادم اما حس ميكنم اون سرعتي كه بايد داشته باشه نداره شايدم من اشتباه ميكنم توقعم بالاست؟؟!!!
Last edited by ravi; 25-06-2010 at 14:08.
با سلام به دوستان.
سوال من اینه که در شهرک صدرای شیراز به کدام روش ها میشه به اینترنت پر سرعت وصل شد. آیا شرکتی هست که تو صدرا اینترنت بده؟
از دوستان کسی تو صدرا به اینترنت وصل شده؟
هزینه های تقریبا برای هر روش چقدری میشه؟
کسی در مورد PLC ( اینترنت روی کابل برق) تو شیراز اطلاعاتی داره؟ شرکتی هست که این سیستم رو ارائه کنه؟
كسي جواب مارو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟
براي مركز اميركبير و پيش شماره 823 كدام شركت بهتره؟؟؟ پارس يا شاتل يا صبا ؟؟؟؟
ميخوام سرعت دانلود و سرعت شبانه و ... بالا باشه و قطعي هم نداشته باشه.![]()
خوب میتونی یه استعلام از شرکتهایی که ارائه میدن بگیری ...
مثلاً برو توی سایت نمایندگی صبانت یا شاتل یا پارس آنلاین توی شیراز و بعد پیش شماره تلفونتون رو بزنید بهتون میگه که ساپورت میکنه یا نه (البته واسه Adsl)
واسه هزینه هم بستگی داره به اینکه adsl بخواهی یا وایرلس یا وایمکس ...
ای دی اس ال باید یه مودم بخری 40 50 تومن یه هزینه اولیه واسه نصب 10 15 تومن + هزینه ماهیانه که بستگی به سرویستون داره
وایرلسم که یه سری تجهیزات میخواد که بستگی داره به دوری و نزدیک بودنتون به دکل شرکت که دورو بر 130 40 تومن میشه ..
وایمکسم که مودماش قیمتش دور و بر 70 تا 220 تومنه ..
تست امروز شهرک گلستان - 128 پارس آنلاین
![]()
متشکرم از اطلاعاتتون. استعلام کردم. اکثر شرکت های ADSL معروف توی اون منطقه سرویس نمی دن. می خواستم بدونم که آیا کسی روشی می دونه که توی اون منطقه جواب میده یا نه. خود من ADSL شاتل دارم و هزینه های ADSL رو می دونم. در مورد Wireless هم که فرمودید نمی دونم به دلیل اینکه صدرا منطقه ای هست که دورتر از شیرازه و بین کوه قرار گرفته آیا هنوز هم امکان Wirless داره؟ یا به صرفه هست؟ WiMax رو هم بعید می دونم ارائه بشه چون پرسیدم و گفتن اونجا آنتن ندارند. حالا باز راهنمایی اگر کنید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)