تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 188 از 1135 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

پس چرا ISP رو مخابرات میزنه؟
    شبانه هم که افتضاحه دیگه.
    نمیدونم فکر کنم از وقتی فیبر نوری کردن اینطوری شده شاید از قبل دقیقا یادم نیست...
    نه شبانه خیلی خوبه...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نمیدونم فکر کنم از وقتی فیبر نوری کردن اینطوری شده شاید از قبل دقیقا یادم نیست...
    نه شبانه خیلی خوبه...
    به خاطر امضات خوبه؟ چون یکی تو همون شیراز 512 اکو داشت خیلی شکار بود.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به خاطر امضات خوبه؟ چون یکی تو همون شیراز 512 اکو داشت خیلی شکار بود.
    بستگی به مرکزش داره/حتا تو یک مرکز هم ممکنه برای یکی دانلود خوب باشه برای یکی خراب باشه ربطی هم به امضای من نداره

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

1 - سلام . كسي از مركز آزادگان با پيش شماره 834 و 835 ADSL گرفته ؟
    2 - بالاخره كدوم شركت خوبه ؟ پارس آن لاين خوبه ؟ فكر كنم قي*لت*ري*نگش بالاست ؟ لاوان من پرسيدم ميگن هم سرعتش خوبه و هم قطع شدن نداره . هميار هم يكي از دوستان كار ميكنه كلي راضي بود . اين هوا . شاتل هم به خاطر خدماتش ، يكي ديگه از دوستان له له مي زد . تو نظر سنجي هم كه اوله

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

من شنيدم و ديدم كه براي اينكه خط روي فيبر نوري رانژه بشه ، راه وجود داره . البته گفتن تا دو ماه ديگه فيبر نوري ازادگان هم ميشه ADSL گرفت ولي من عجله دارم . شيريني ميدم به كسي كه بتونه كارمو راه بندازه .

دوستان پيغام خصوصي هم بزارن ، خوبه . تا باهاشون تماس بگيرم .
    دوست عزيز من هم وضعيت شمارو داشتم و مجبور شدم اين كارو انجام دادم پيش شمارمون 834 مركز آزادگان هست

يه نامه از شركتي كه ميخواي اينترنت بگيري مثلا آرانيك خطاب به مخابرات مركزي ( وليعصر ) بگير ببر طبقه سوم يا چهارم قسمت ديتا بده به مسئولش كه يه خانمي هست (اسمشو نميدونم) نامه رو بعد از ثبت دبيرخانه ميفرستن به قسمت مربوطه از اينجا ديگه حضوري كاري نداري.
    بعد از ده روز با 8248484 تماس بگير بگو درخواست اينترنت پرسرعت داشتم.نامه از اينجا رد ميشه ميره به قسمتي كه بايد با اين شماره تماس بگيري 8241717 و اين قسمت خط شما رو آماده ميكنه و تلفنتون يك روز قطعه و ممكنه كمي هم اختلال داشته باشه بعد از يكي روز كه تلفنتون وصل شد بايد خطتوتن آماده شده باشه اگر نشده بود زنگ بزن 8241500 اين قسمت مرحله آخره و بهتون ميگه خطتوتن آماده هست و بعد هم برو اينترنت مثلا پرپرپرپرپر سرعت بگيريد.

جالبه همه اين كارهارو خودم انجام دادم بعد اون شركت 15000 تومان هزينه رانژه گرفت.

اين جريان رانژه خطهاي كافونوري هست.

من از كافي نت پك نت ( كوچه جنب تامين اجتماعي سر 3 راه باغشاه ) كه نماينده اينترنت ماتريكس هست گرفتم.تنوع خدمات زياد داره پيشنهاد ميكنم ليست قيمتشو ببيني. سرعتش خوبه و ترافيكش از 1.5 تا 7.5 رايگانه
    تا الان بد نبوده اما من با داشتن 1m و 5 گيگ ترافيك 29900 دادم اما حس ميكنم اون سرعتي كه بايد داشته باشه نداره شايدم من اشتباه ميكنم توقعم بالاست؟؟!!!
    Last edited by ravi; 25-06-2010 at 14:08.

5. 3 کاربر از ravi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14 اینترنت در شهرک صدرا - شیراز

با سلام به دوستان.
    سوال من اینه که در شهرک صدرای شیراز به کدام روش ها میشه به اینترنت پر سرعت وصل شد. آیا شرکتی هست که تو صدرا اینترنت بده؟
    از دوستان کسی تو صدرا به اینترنت وصل شده؟
    هزینه های تقریبا برای هر روش چقدری میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کسی در مورد PLC ( اینترنت روی کابل برق) تو شیراز اطلاعاتی داره؟ شرکتی هست که این سیستم رو ارائه کنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها الان داخل شيراز كدام شركت بهتر خدمات ميده؟؟؟ منظورم اينه سرعت دانلود و ... كدومشون بيشتره؟؟؟ مركز اميركبير هستيم. پيش شماره 823 .
    كسي جواب مارو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟

براي مركز اميركبير و پيش شماره 823 كدام شركت بهتره؟؟؟ پارس يا شاتل يا صبا ؟؟؟؟

ميخوام سرعت دانلود و سرعت شبانه و ... بالا باشه و قطعي هم نداشته باشه.

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

خوب میتونی یه استعلام از شرکتهایی که ارائه میدن بگیری ...

مثلاً برو توی سایت نمایندگی صبانت یا شاتل یا پارس آنلاین توی شیراز و بعد پیش شماره تلفونتون رو بزنید بهتون میگه که ساپورت میکنه یا نه (البته واسه Adsl)

واسه هزینه هم بستگی داره به اینکه adsl بخواهی یا وایرلس یا وایمکس ...

ای دی اس ال باید یه مودم بخری 40 50 تومن یه هزینه اولیه واسه نصب 10 15 تومن + هزینه ماهیانه که بستگی به سرویستون داره

وایرلسم که یه سری تجهیزات میخواد که بستگی داره به دوری و نزدیک بودنتون به دکل شرکت که دورو بر 130 40 تومن میشه ..

وایمکسم که مودماش قیمتش دور و بر 70 تا 220 تومنه ..

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

تست امروز شهرک گلستان - 128 پارس آنلاین

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

متشکرم از اطلاعاتتون. استعلام کردم. اکثر شرکت های ADSL معروف توی اون منطقه سرویس نمی دن. می خواستم بدونم که آیا کسی روشی می دونه که توی اون منطقه جواب میده یا نه. خود من ADSL شاتل دارم و هزینه های ADSL رو می دونم. در مورد Wireless هم که فرمودید نمی دونم به دلیل اینکه صدرا منطقه ای هست که دورتر از شیرازه و بین کوه قرار گرفته آیا هنوز هم امکان Wirless داره؟ یا به صرفه هست؟ WiMax رو هم بعید می دونم ارائه بشه چون پرسیدم و گفتن اونجا آنتن ندارند. حالا باز راهنمایی اگر کنید ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •