تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 596 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان این کلید ها تست شده است و همین الان کار میکرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3 4 تاشون کار می کنه

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض معرفی سایت برای گرفتن سریال قانونی کاسپر اسکی

چون من در توضيحات مربوط به اين روش ذكر كردم كه اين سريال مختص آنتي ويروس كاسپر ميباشه نه اينترنت سكيوريتي كاسپر و در ثاني اين سريال فقط در نسخه چيني آنتي ويروس كاسپر كار ميكنه نه در نسخه انگليسي آن.
    1- ای بابا، البته نوشته بودی مخصوص نسخه چینی هست ولی روی همه نسخه ها کار میکنه ( قسمت قرمز رنگ با فونت بزرگ )
    قبلا یه سایت خبری بود که مثل این سریال 6 ماهه قانونی ارائه میداد، البته برای اون هر ایمیلی که داشتیم مشکلی نبود و روی تمام نسخه ها هم کار می کرد، منم ازش سریال گرفتم و هنوز هم ایمیل های تبلیغاتیش در قبال شماره سریالی که بهم داده برام میاد، جز این سایت چینی کسی سایتی سراغ نداره که بشه ازش سریال قانونی گرفت؟
    2- شرایط ریسیلر برای فروش کاسپر چیه؟ چقدر تخفیف به ریسیلر هاش میده؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

1- ای بابا، البته نوشته بودی مخصوص نسخه چینی هست ولی روی همه نسخه ها کار میکنه ( قسمت قرمز رنگ با فونت بزرگ )
    قبلا یه سایت خبری بود که مثل این سریال 6 ماهه قانونی ارائه میداد، البته برای اون هر ایمیلی که داشتیم مشکلی نبود و روی تمام نسخه ها هم کار می کرد، منم ازش سریال گرفتم و هنوز هم ایمیل های تبلیغاتیش در قبال شماره سریالی که بهم داده برام میاد، جز این سایت چینی کسی سایتی سراغ نداره که بشه ازش سریال قانونی گرفت؟
    2- شرایط ریسیلر برای فروش کاسپر چیه؟ چقدر تخفیف به ریسیلر هاش میده؟
    بله دوست عزيز نوشتم تمام نسخه ها يعني نسخه 2010 و نسخه 2009 و نسخه 2008 و نسخه 2007.ننوشتم تمام محصولات كمپاني كاسپر.
    در مورد شرايط Reseller بايد به سايت خود كمپاني كاسپر مراجعه كنيد يا باهاشون مكاتبه كنيد.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نسخه 9.0.0.736 رو آفلاین هم نتونستم آپدیت کنم درست بشه الان یه علامت زرد تعجب روش اومده غیر فعال هستش و اینترنت رو قطع میکنم تا لایسنس کیش رو هر کاری میکنم عوض به بعد داخل آنتی ویروس میزم زده Key Blocked ولی نمیدونم چیکار کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نسخه 9.0.0.736 رو آفلاین هم نتونستم آپدیت کنم درست بشه الان یه علامت زرد تعجب روش اومده غیر فعال هستش و اینترنت رو قطع میکنم تا لایسنس کیش رو هر کاری میکنم عوض به بعد داخل آنتی ویروس میزم زده Key Blocked ولی نمیدونم چیکار کنم.
    در مورد آپديت آفلاين توضيحات مربوط در راهنماي پست اول تاپيك اختصاصي كاسپر موجود ميباشه.
    در مورد بلوك بودن كليدها ابتدا بايد كليد يا كليدهاي قبلي را كه بلوك شده اند را حذف كنيد سپس كليدهاي جديد را معرفي كنيد.از طرف ديگه ممكنه كليدهاي جديد نيز كه استفاده كرده ايد بلوك شده باشه.
    در راهنماي پست اول سايت جديدي را معرفي كرده ام كه ميتونيد از آنجا كليدها را بگيريد.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    تمام key ها بلاک شده ...

داره خودمونی میشه mdolia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض لطفا کمک کنید

دوستان می تونید از کدها و کلید های زیر استفاده کنید

نکته : از آنجا که نسخه 2010 بگونه ای طراحی شده که باید از طریق کد فعالساز آپدیت شود
    ، برای استفاده از Key در آن باید

1. ابتدا اینترنت را قطع کنید و سپس وارد بخش License شده و از طریق علامت X
    ، کلید قبلی را پاک کنید.

2. بر روی Activate commercial license کلیک کرده و در کادر مزبور یک کد فعاساز ( چه فعال باشد
    ، چه بلاک شده باشد )

وارد کرده و Next را بزنید. پیغامی ظاهر میشود که آن را Ok کنید

3. پنجره جدیدی باز میشود که می توانید از طریق گزینه Browse
    ، کلید یا Key جدید را وارد کرده و Next را بزنید
    سلام من همیشه همین راه رو استفاده می کردم ولی الان نمیشه وقتی License بلاک شده رو حذف کردم , و میرم تو قسمت Activate new license (کانکشن اینترنت هم قطعه) فقط Activate commercial license هست و گزینه browse دیگه نمیاد activation code هم که ندارم فکر کنم چون بار اول که نصب کردم اشتباهی از trial License استفاده کردم بعد بهش key دادم دیگه الان میزنه trial License expired کمک کنید حال ویندوز عوض کردن ندارم مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام من همیشه همین راه رو استفاده می کردم ولی الان نمیشه وقتی License بلاک شده رو حذف کردم , و میرم تو قسمت Activate new license (کانکشن اینترنت هم قطعه) فقط Activate commercial license هست و گزینه browse دیگه نمیاد activation code هم که ندارم فکر کنم چون بار اول که نصب کردم اشتباهی از trial License استفاده کردم بعد بهش key دادم دیگه الان میزنه trial License expired کمک کنید حال ویندوز عوض کردن ندارم مرسی
    شما از كدام محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟اگر از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنيد يك سريال بلك ليست شده ميدم شما در جاي خالي گزينه Activate Commercial License وارد كنيد اونهم در شرايطي كه به اينترنت وصل نباشيد.وقتي كاسپر نتونست به سرور خودش وصل بشه صفحه جديدي باز ميشه كه شما ميتونيد از دكمه Browse كليد موردنظر خود را وارد كنيد.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقا چند تا کی جدید بره kis 2010 میزارید؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا چند تا کی جدید بره kis 2010 میزارید؟
    کلید امضای من فعال هست.

12. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •