3 4 تاشون کار می کنه
3 4 تاشون کار می کنه
1- ای بابا، البته نوشته بودی مخصوص نسخه چینی هست ولی روی همه نسخه ها کار میکنه ( قسمت قرمز رنگ با فونت بزرگ )
قبلا یه سایت خبری بود که مثل این سریال 6 ماهه قانونی ارائه میداد، البته برای اون هر ایمیلی که داشتیم مشکلی نبود و روی تمام نسخه ها هم کار می کرد، منم ازش سریال گرفتم و هنوز هم ایمیل های تبلیغاتیش در قبال شماره سریالی که بهم داده برام میاد، جز این سایت چینی کسی سایتی سراغ نداره که بشه ازش سریال قانونی گرفت؟
2- شرایط ریسیلر برای فروش کاسپر چیه؟ چقدر تخفیف به ریسیلر هاش میده؟
بله دوست عزيز نوشتم تمام نسخه ها يعني نسخه 2010 و نسخه 2009 و نسخه 2008 و نسخه 2007.ننوشتم تمام محصولات كمپاني كاسپر.
در مورد شرايط Reseller بايد به سايت خود كمپاني كاسپر مراجعه كنيد يا باهاشون مكاتبه كنيد.
نسخه 9.0.0.736 رو آفلاین هم نتونستم آپدیت کنم درست بشه الان یه علامت زرد تعجب روش اومده غیر فعال هستش و اینترنت رو قطع میکنم تا لایسنس کیش رو هر کاری میکنم عوض به بعد داخل آنتی ویروس میزم زده Key Blocked ولی نمیدونم چیکار کنم.
در مورد آپديت آفلاين توضيحات مربوط در راهنماي پست اول تاپيك اختصاصي كاسپر موجود ميباشه.
در مورد بلوك بودن كليدها ابتدا بايد كليد يا كليدهاي قبلي را كه بلوك شده اند را حذف كنيد سپس كليدهاي جديد را معرفي كنيد.از طرف ديگه ممكنه كليدهاي جديد نيز كه استفاده كرده ايد بلوك شده باشه.
در راهنماي پست اول سايت جديدي را معرفي كرده ام كه ميتونيد از آنجا كليدها را بگيريد.
سلام من همیشه همین راه رو استفاده می کردم ولی الان نمیشه وقتی License بلاک شده رو حذف کردم , و میرم تو قسمت Activate new license (کانکشن اینترنت هم قطعه) فقط Activate commercial license هست و گزینه browse دیگه نمیاد activation code هم که ندارم فکر کنم چون بار اول که نصب کردم اشتباهی از trial License استفاده کردم بعد بهش key دادم دیگه الان میزنه trial License expired کمک کنید حال ویندوز عوض کردن ندارم مرسی
شما از كدام محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟اگر از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنيد يك سريال بلك ليست شده ميدم شما در جاي خالي گزينه Activate Commercial License وارد كنيد اونهم در شرايطي كه به اينترنت وصل نباشيد.وقتي كاسپر نتونست به سرور خودش وصل بشه صفحه جديدي باز ميشه كه شما ميتونيد از دكمه Browse كليد موردنظر خود را وارد كنيد.
آقا چند تا کی جدید بره kis 2010 میزارید؟
کلید امضای من فعال هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)