تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 188 از 262 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دومنك: بدون چند بازيكن كليدي به مصاف ايران مي‌رويم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال امارات گفت: در ديدار بعدي در ورزشگاه آزادي چند بازيكن كليدي خود را در اختيار نخواهيم داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم هاي ملي امارات و كره جنوبي در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 شب گذشته در دبي به مصاف يكديگر رفتند كه در پايان كره جنوبي به برتري 2 بر صفر صعود را به جام جهاني مسجل كرد.
    دومنك باتني در پايان مسابقه اظهار داشت: بازي برابر يكي از بهترين هاي آسيا براي ما سخت بود. در نيمه اول 2 گل خورديم كه اين كار را دشوار كرد، شايد اگر نيمه اول يك بر صفر تمام مي شد كار راحت تر مي بود.
    سرمربي امارات تاكيد كرد: از اين شكست متاسفم. مهم تر از اين متاسفم كه براي اين بازي چند بازيكن اصلي را نداشتيم. ما در بازي با ايران هم چند بازيكن كليدي را نخواهيم داشت.
    ايران 7 امتيازي و امارات يك امتيازي كه در رده‌هاي چهارم و پنجم جدول گروه ايستاده اند چهارشنبه در تهران به مصاف هم خواهند رفت

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ما هنوز هم شانس صعود داريم. اصلاً من فكر نمي كردم كه بتونيم كره شمالي رو تو خوته خودش شكست بديم پس چندان ناراضي نيستم.

تيم ملي بايد در دوبازي باقيمونده شانس خودشو امتحان كنه.

دو مطلب :
    1- كره جنوبي با صعودش به جام جهاني انگيزه كمتري در ادامه بازي ها خواهد داشت اما از طرف ديگر با خيال راحت بازي خواهد كرد. اين ميتونه برامون يه امتياز به حساب بياد كه بتونيم ازش در جهت رسيدن به 6 امتياز باقيمونده كمك بگيريم.
    2- كره شمالي و عربستان در بازي آخر در صورت تساوي كمك بزرگي به كسب عنوان دوم تيم ملي در گروه بهمون ميكنن به شرطي كه ايران كره جنوبي رو ببره و كره جنوبي در بازي با عربستان بازنده نباشه. اما در صورت تساوي ايران مقابل كره جنوبي بايد منتظر بازي كره شمالي و عربستان باشيم كه فقط برد عربستان ميتونه بهمون در رسيدن به عنوان سومي كمك كنه وگرنه بايد غزل خداحافظي رو بخونيم.

پس هنوز هم دير نيست. هرچند سخته اما اگه قراره نتونيم در دو بازي باقيمونده پيروز بشيم اصلاً نريم به جام جهاني خيلي بهتره.
    تيمي كه ميخواد شايستگيشو نشون بده بايد خيلي سختي بكشه.

من معتقدم اگه تيم ملي از همون اول با قطبي شكل مي‌گرفت با توجه به نوع بازي كه بچه ها در نيمه اول و كمي در نيمه دوم انجام دادن ميتونستن جلوي اين اتفاقات رو بگيرن.

متأسفانه تيم ملي دچار يك سري خودزني هاي بي مورد شد. ما در زمان دايي كارهاي سخت رو خيلي آسون انجام داديم مقابل كره جنوبي و عربستان در تهران بايد برنده از زمين خارج ميشديم و حتي كار مشكل زدن گل اول رو تقريباً راحت انجام داديم ولي دفاع درست و بازي منطقي، حفظ توپ، خراب كردن اعصاب حريف در زمان برتري در نتيجه (البته بصورت جوانمردانه) كه كارهاي به مراتب راحت تري بودن رو اصلاً انجام نداديم. حتي اگه 10 دقيقه بازي با عربستان رو با نتيجه مساوي تموم مي‌كرديم الآن وضعيت به دفعات بهتر بود. چرا راه دور بريم؟ بازي با امارات رو كه تمام تيم هاي گروه به راحتي اونو برده بودن چقدر راحت مساوي كرديم بعد از زدن گل تساوي تيم كلي وقت داشت بازي رو به نفع خودش تموم كنه اما واقعاً بچه گانه عقب كشيد. همش هم تقصير ترس و نداشتن درايت دايي بود من مطمئن هستم اگه با تمام قوا به دروازه امارات يورش مي‌برديم ميتونستيم اونا رو شكست بديم ولي چند ساليه كه مي‌بينم تيم ملي در بازي با آسيايي ها آنچنان ترسو ظاهر ميشه كه آبروي ما رو ميبره.

اما قطبي به نظرم خيلي حساب شده تر بازي رو ميگردونه البته به تركيبش مربوط نميشه بلكه به دستورات و توصيه هاش در مورد لحظات مختلف بازي مرتبطه. من اميدوارم تيم ملي بتونه در دو بازي باقيمونده نتيجه مطلوب رو كسب كنه. حتي اگه به پلي آف هم بريم باز هم ارزششو داره كه به جام جهاني بريم. در ضمن بازي در پلي آف احتمالاً رو خوش خودشو بهمون نشون خواهد داد. چرا كه بازي برگشت رو ما در تهران خواهيم داشت و نيوزيلند هم كه تيم خاصي به حساب نمياد كه ازش بترسيم. اونا با هر كدوم از تيم هاي حاضر در مرحله پلي آف بازي كنن بازنده خواهند بود.

البته اميدوارم تيم ملي بتونه باز هم حتي با شانس به عنوان تيم دوم مستقيماً به جام جهاني صعود كنه ولي اگرم نشد مهم نيست چون تيم ملي واقعي تازه چند هفته ميشه كه از شكل گيريش ميگذره.

شما رو به خدا ايقدر آيه يأس نخونين. اميدوار باشين. به اميد خدا همه چي حل ميشه فقط دعا كنين. اگر هم نشد شايد حكمتي باشه. خدا رو چه ديدي شايد خدا خواسته كه ملت ايران 4 سال با خيال راحت از فوتبال گريزان بشن تا يه خورده قلب و اعصابشون آروم بگيره.
    به چيزهاي خوب فكر كنيم.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی جالبه یکی از دوستان کارش شده این که بیاد اینجا و جواب تمام انتقادات از قطبی رو بده
    من که هرچی فکر کردم هیچ دلیلی غیر از اینکه قطبی زمانی سرمربی تیمشون بوده پیدا نکردم

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

خیلی جالبه یکی از دوستان کارش شده این که بیاد اینجا و جواب تمام انتقادات از قطبی رو بده
    من که هرچی فکر کردم هیچ دلیلی غیر از اینکه قطبی زمانی سرمربی تیمشون بوده پیدا نکردم
    من نمیدونم منظور شما کیه؟
    ولی واقعا متاسفم که این استقلالیا تیم ملی و باشگاهی سرشون نمیشه..
    شما چون قطبی سرمربی پرسپولیس بوده باهاش مشکل دارید..
    فقط میتونم بگم متاسفم...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بالاخره ديگران هم که هوادار تيماي ديگه هستن ميتونن هر نظري داشته باشن و همين سوال رو داشته باشن در مورد ستاره هاي تيمشون
    شما ميگي خسرو ، ديگري بياد بگه محمد و ديگري ... و الا آخر : به هر حال به قول ژنرالتون هر سرمربي اي با توجه به جو بازي و تاکتيکي که ميخواد در نظر بگيره بازيکناي خاصي رو توي پازل ترکيبيش ! ميچينه : ولو اينکه بازيکنا نتونن انتظاراتش رو بر آورده کنن

ديروز دو نيمه متفاوت داشتيم که متاسفانه نيمه دوم رو فقط ديدي و گير دادي به لو دادن پاسها در صورتيکه پرسينگ نيمه اول رو نميبيني
    بعضی وقت یه بازیکنی اونقدر توی یه فصل خوب بازی میکنه که دیگه همه اونو جزو ترکیب اصلی تیم ملی میگذارن این هیچ ربطی به طرفداری از یه تیم خاص نداره همونطور که همه انتظار داشتن خلعتبری توی ترکیب باشه و هیچ استقلالی ای هم انتظار نداشت طالبلو توی ترکیب باشه ولی متاسفانه شماها چون فقط به فکر این هستید که یه وقت کسی به امپراطور (امپراتور) توهین نکنه
    اصلا هم کار ندارید حرفی که میزنی منطقیه یا نه !!!

پیمان یوسفی گفتش که بعد از استارتی که زد با دروازه بان کره ایها یه برخوردی داشت که کارگردان کره ای چیزی نشون نداد..

الآن چند ماهی میشه که میگن آماده شده...کما اینکه تو چنتا بازی برای پرسپولیس بازی کرد ( که بد هم نبود اگه دیده باشی )
    خلاصه این بنده خدا هم از اون خوش شانس هاس...یه چیزی تو مایه های نویدکیا...
    چه ربطیبه خوش شانسی داره
    وقتی طرف وقتی مصدوم بود دوست داشت اش بره کل اروپا رو بگرده (تازه انتظار داشته باشه پول خوشگزرونی هایش رو هم فدراسیون بده) چه ربطی به بدشانسی داره
    همه دیدیم امید روانخواه با اینکه 4 ماه دیرتر از خلیلی مصدوم شد ولی 3 ماه زودتر از اون اماده شد (مصدوم هر دوتا یکی بود)
    چرا؟چون نشست ایران و هرچی دکتر نوروزی به اش گفت عمل کرد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمیدونم منظور شما کیه؟
    ولی واقعا متاسفم که این استقلالیا تیم ملی و باشگاهی سرشون نمیشه..
    شما چون قطبی سرمربی پرسپولیس بوده باهاش مشکل دارید..
    فقط میتونم بگم متاسفم...
    من با قطبی بخاطر اینکه زمانی سرمربی پرسپولیس بود و با اون تیم به مقام قهرمانی لیگ رسید هیچ مشکلی ندارم
    من با قطبی مشکل دارم بخاطر ترکیب مسخره ای که توی بازی چید
    من با قطبی مشکل دارم بخاطر اینکه وقتی میدونست نمیتونه کاری کنه قبول کرد سرمربی بشه
    من با قطبی مشکل دارم بخاطر خیلی ها (منظورم تو نیستی) بدون هیچ دلیل و منطقی هر انتقاد از قطبی رو با جوابهای احمقانه پاسخ میدن
    من با قطبی مشکل دارم بخاطر اینکه در روز بازی با امارات میگه من وقت نداشتم و این خانه از پایه ویران بوده و از این حرفا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من نمی دونم چرا بعضی فکر می کنن عقل کل هستند و باید جای مجید جلالی توی برنامه نود شرکت کنن و شاید فکر می کنن باید دستار فرگوسن باشن

حالا شاید حقشون رو خوردن که الان اینجا هستند

اخه بعضی حرفها و صحبتهایی که در مورد ترکیب میشه خیلی خنده داره؟!!!!

حرف منطقی من تا حالا ندیدم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تایید میشه!

ببخشید مثل اینکه یادتون رفته زمان برانکو با همین ترکیب رده 17هم جهان بودیما....
    نه یادم هست...ولی اون چند سال پیش بود؟دیگه الان بازیکنای بهتری از نصرتی و کعبی و اینا داریم!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من با قطبی مشکل دارم بخاطر ترکیب مسخره ای که توی بازی چید
    نمیدونم چرا همه اینجا شدن کارشناس فوتبال
    خود مجید جلالی میگفت من اول فکر میکردم از فوتبال خیلی حالیم است بعد که رفتم چند تا کلاس مربی گری تو اروپا
    فهمیدم اصلا هیچی بلد نیستم
    تازه اینو مجید جلالی میگه
    اخه شما مدرکی تو زمینه فوتبال داری؟
    تا بحال تو تیم باشگا هی فوتبال بازی کردی؟
    حتما قطبی یک چیزی بیشتر حالیش بوده ک از این ترکیب استفاده کرده
    البته نمیخوام توهین به کسی بشه
    ولی یکی از مشکلات ما اینه که همه صاحب نظریم

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

من با قطبی مشکل دارم بخاطر اینکه وقتی میدونست نمیتونه کاری کنه قبول کرد سرمربی بشه
    خوب دوست من..
    این خانه را علی دایی و امثالهم خراب کردن..
    تیم هم که بدون سرمربی نمیتونست بمونه...
    قطبی هم تو اون شرایط چون آرزوش سرمربی گری ایران بود قبول کرد..
    تازه ما هنوز هم شانس صعود داریم..
    زود قضاوت نکنید..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •