تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 188 از 1042 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1

دمت گرم دیگه ! یعنی ما دروغگوییم !
    آسیاتک و صبانت سرعت دانلود 128 اشون بیشتر از حد معموله.
    و همچنین این سرعت بالاتر فقط سیاست این شرکتاس تا کاربرانشون زودتر محدودیت حجمیشون رو تموم کنن...

ولی به هر حال با یکمی برنامه ریزی و مخصوصا در صبانت گذاشتن دانلود برای شب که بدون محدودیته و وبگردی در روز میشه هم با محدودیت کنار اومد و هم از اینترنت پرسرعت لذت برد...

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما احتمالا تو یکی از این شرکتها اشنا داری ؟
    میشه سوال کنی ببنی با این هزینه به سرویس های خونگی سرعت بالا تر برای دانلود میدهند یا نه
    من مشکلم سرعت دانلود هست بیشتر تا حجم چون حجم اضافی با پرداخت پول قابل حل هستش ولی سرعت بالاتر نه
    تازه بیشتر این شرکتها اولین بهانه ای که می اورند اینه
    شما یا جواز کسب بیار که مربوط به کار ها اینتر نتی باشه یا نامه از دانشگاه بیار که استاد دانشگاهی یا عضو هیات علمی هستی یا پزشکی و...
    من با داتک و لایزر و پار انلاین صحبت کردم از این جور داستانها سر هم کردن حتی حاظر شدم یک مایه زی میز بدهم کارم را راه بندازن گفتن نمیشه ولی این شرکتی که الان ازش سرویس گرفتم خیلی راحت کار من را راه انداخت یک تلفن زدم فیش تلفن را برایشان فکس کردم یک پیک فرستادن پول شارژ ماه اول به اضافه هزینه نصب را گرفت یک هزینه پیک هم گرفت و تمام شد
    البته این نکته را هم یادم رفت بگم که این اکانت 30 گیگ برای 3 ماه من هست که من توی یک ماه تمام میکنم
    به هر حال اگه از دوستان کسی بتونه مشکل من را حل کنه سپاس گذارم
    نه بابا اگه من آشنا داشتم يه تخفيف براي خودم ميگرفتم ماهي 30 تومن پول يه 128 محدود شاتل رو ندم!

انگار يه هفته پيش صداش مي اومد اين قانون 128 رو برداشتن ديگه نه؟ شما دوباره سؤال كن.
    اگر هم برنداشتن بهترين راهش اينه اگه دوست فاميل آشنا كسي شركتي كار ميكنه يه نامه جور كنه كه شما توي اون شركت كار مي كني و براي منزل اينترنت پرسرعت لازم داري. راحت راحت ميدن. شركت ها هم از خداشونه سرعت بيشتر بدن به مشتري فقط ميخوان چميدونم اگه بازرسي چيزي اومد در دهنشون بسته بمونه با يه نامه.

4. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دوستم اینترنت ماهواره ای داشت یه زمانی .البته مال اون فقط ریسیو بود.میگفت سرعت زیاده اما فقط میشه فایلهایی که دیگران اونجا گذاشتنو میشه دانلود کرد مگر اینکه خودت اکانت بخری تا بتونی هر لینکی که خواستی بزاری.اونم میگفت اگه چیزی سند بشه پوستتو میکنن
    اینی که شما مگید اینترنت آفلاین هست و هیچ مشکل امنیتی نداره .. کلا تو این نوع اینترنت سرکاری چون خودت نمی دونی چی دانلود می کنی..!!! احتمال داره هر چیزی توش باشه.

من دارم اینترنت آنلاین دو طرفه رو میگم که کلا سرعت ارسال و دریافتش یکی هست و اصلا میشه باهاش سیگنال تلویزیونی ارسال کرد..

از اونهای که روی بانک ها هست .. باید LNB لیزری داشته باشی

میگن معمولا روزی 80 گیگ دانلود دارن !
    من پسر خالم هر روز یه هارد پر میکنه میزاره کنار !

قشنگ 7 8 تا فیلم غیر تکراری حداقل روزی داره.
    با کدوم adsl میشه همچین کاری کرد !
    i am sorry for myself !
    البته بستگی به اون جهت ماهواره داره که روی کدوم جهت هست معمولا هاتبرد از همه سرعتش کمتره..

با هیچ ADSL نمیشه این کارو کرد حداقل تو ایران نمیشه ..

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در فرديس كرج چه شركتهايي خوب سرويس ميدن سرعتش خوب باشه ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و همچنین این سرعت بالاتر فقط سیاست این شرکتاس تا کاربرانشون زودتر محدودیت حجمیشون رو تموم کنن...

ولی به هر حال با یکمی برنامه ریزی و مخصوصا در صبانت گذاشتن دانلود برای شب که بدون محدودیته و وبگردی در روز میشه هم با محدودیت کنار اومد و هم از اینترنت پرسرعت لذت برد...

آقا دستت درست. حسابی به این تاپیک حال دادی

اما این سیاستی که گفتی خیلی خوبه.
    ایکاش که همه شرکتها ازین سیاست استفاده کنن. (مثلا شاتل اینکارو نمیکنه)
    ضمنا کاشکی سیاستشون زیادی بالا بزنه و به اسم 128، مثلا با سرعت 8مگ سرویس بدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام به کلیه کاربران محترم یک سوال از شما عزیزان داشتم اون هم این هست که به تازگی من میبایست روزانه در حدود 10 ساعت از اینترنت استفاده کنممیخواستم بدونم که شما کدام شرکت را برایاشتراک adsl پیشنهاد میکنید لازم به ذکر است که در ماه ممکن است حداکثر نیاز به دانلود 100گیگا بایت داشته باشم شاید هم کمتر و فقط نرم افزاری که ازش استفاده میکنم در حال دریافت اطلاعات است که حجم اون هم بسیار ناچیز است )البته فکر می کنم اینطوره) مهمترین شاخصه داشتن حداقل قطعی است لطفا راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

سلام آقا یه سوال فنی اگر من 1mbps از صبانت یا آسیا تک بگیرم سرعت دانلودش تو شبها چند برابر میشه یا این قضیه فقط مال 128 هست ؟!؟!؟!؟!

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام به کلیه کاربران محترم یک سوال از شما عزیزان داشتم اون هم این هست که به تازگی من میبایست روزانه در حدود 10 ساعت از اینترنت استفاده کنممیخواستم بدونم که شما کدام شرکت را برایاشتراک adsl پیشنهاد میکنید لازم به ذکر است که در ماه ممکن است حداکثر نیاز به دانلود 100گیگا بایت داشته باشم شاید هم کمتر و فقط نرم افزاری که ازش استفاده میکنم در حال دریافت اطلاعات است که حجم اون هم بسیار ناچیز است )البته فکر می کنم اینطوره) مهمترین شاخصه داشتن حداقل قطعی است لطفا راهنمایی بفرمایید.
    بودجه شما چقده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

اینی که شما مگید اینترنت آفلاین هست و هیچ مشکل امنیتی نداره .. کلا تو این نوع اینترنت سرکاری چون خودت نمی دونی چی دانلود می کنی..!!! احتمال داره هر چیزی توش باشه.

من دارم اینترنت آنلاین دو طرفه رو میگم که کلا سرعت ارسال و دریافتش یکی هست و اصلا میشه باهاش سیگنال تلویزیونی ارسال کرد..

از اونهای که روی بانک ها هست .. باید LNB لیزری داشته باشی

بریم بانک بزنیم !!!!! ولی بعد از خزانه ی بانک پشت بومش رو هم یه سری بزنیم

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با بودجه کم نامحدود آسیاتک .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •