ممنون نگاه کردم ولی میگم که چیزی سر در نمیارم که بدونم این خوبه یا اون
با این قیمت مارک های خوب مثل کریتیو میشه چیزی گرفت؟
ترنسند چجوری؟
ممنون نگاه کردم ولی میگم که چیزی سر در نمیارم که بدونم این خوبه یا اون
با این قیمت مارک های خوب مثل کریتیو میشه چیزی گرفت؟
ترنسند چجوری؟
با شارژر موبایل 5 ولت میشه پلیرهایی مث clip یا creative رو شارژ کرد؟
سلام به همگی من دنبال یک MP3 Recorder خوب هستم که با کیفیت عالی صدا رو ضبط کنه مخصوصا تو محیط دانشگاه برای ضبط صدای استاد و از این جور چیزا که وقتی ته کلاس هم نشستم صدا عالی و با کیفیت ضبط بشه ممنون میشم چند تا مدل با قیمت هاشون به من معرفی کنین تشکر .
دوستان لیست قیمت لینک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا کیفیت صدای این Cowon i9 چجوریه؟
تو رده قیمت نزدیکش چیزی هست بهتر؟
اگر رم بخوره هم بهتره
شرمنده راجع به هدفونم میپرسم همینجا
تا چه قیمتی هدفون بخرم واسش ارزش داره؟
من خیلی حرفه ای نیستم اما چقدر باید پول هدفون بدم رضایتم رو برآورده کنه؟
و چه مدلی از چه برندی بگیرم؟
سبک هم همه سبک گوش میکنم نمیفرقه
گاهی باس مناسب هم احتیاج دارم البته
سلام من میخوام یه MP3 Recorder مدل Sony ICD UX90 4 GB بخرم میخواستم بپرسم این رکوردر خوبی هستش از نظر کیفیت ضبط و پخش اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم . ( من به دنبال یه مدل سونی خوب میگردم حدود 200 تومان فقط مدل میخوام قیمت نمیخوام )
Last edited by tehran_boy; 21-09-2010 at 14:03.
اين كوچكترين iPod است كه تا به حال ديده ايد. اين آيپاد كوچك، حرف هم ميزند. اطلاعات لازم را با يك كليك به شما خواهد گفت. شما ميتوانيد از آيپاد كوچك خود نام موزيك در حال پخش، PlayList حاوي اين موزيك و عمر باتري را سئوال كنيد و آيپاد نيز پاسخ آنها را به شما خواهد گفت.
شركت اپل به تازگي iPod Shuffle جديد خود با طراحي متفاوتي را معرفي كرد. اين iPod خلاقيت جديد اپل كه فناوري VoiceOver نام دارد را شامل ميشود. با اين فناوري شما قادر خواهيد بود آهنگ هاي مورد علاقه خود را بدون حتي نگاه كردن به iPod پيدا كرده و در PlayList ها به راحتي گردش كنيد. چراكه iPod Shuffle هم نام آهنگ را براي شما ميخواند و هم نام فولدر يا Playlist كه آهنگ در آن بخش است. نگران وضعيت باتري ان هم نباشيد. آيپاد هر لحظه به شما خبر خواهد داد باتري در چه وضعيتي است.
كافي است يك بار دكمه اي كه در عكس زير نشان داده شده را كليك كنيد تا نام آهنگ را بشنويد، دكمه را نگه داريد تا نام PlayList را بشنويد، و دو بار كليك كنيد تا از عمر باتري مطلع شويد.
قيمت و مشخصات بيشتر اين ipodرا در سايت زير مشاهده بفرممايدد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برند های دیگه هست خوب بستگی داره چه ملاکی شما برای انتخاب دارین.
به نظر من می ارزه حالا خودتون یه نگاه به مدل های دیگه بنداز شاید مدل دیگه ایی ببه نظرت بهتر رسید بلاخره شما قراره استفاده کنی.
کریتیو zen x-fi2 هم انتخاب خوبی هست.
همه مدل های UX که بین 100 تومن تا 200 تومن هستند از لحاظ مشخصات اصلی یکی هستند ولی تو ملاک های جانبی کمی متفاوت هستند مثل حجم ریکردر. به نظر من ریکردر های خوبی هستند و تو این محدوده قیمت بهتر نمیشه انتخاب کرد.
........
ممنون
من کیفیت صدا و باتری و شیک بودن برام مهمه
و بعد بقیه موارد
Xfi2 چطوره؟
یه مقایسه از نظر خودتون میکنید
کیفیت صدا و باطری ---->خوب i9 خیلی خوبه
شیک بودن-----> باید یه دور تو بازار بزنی بببینی چی به نظر شما خوش ساخت و خوب میاد.
من شخصا از کریتیو خیلی خوشم نمیاد ولی خوب صدای خوبی داره صفحه لمسی و صفحه ایی با اندازه بزرگتر و کلی چیز دیگه.
هر کدوم دنیای خودشون رو دارند i9 کوچکتره یه اسپیکر هم داره حجم صداش بیشتره .
کریتیو چیپ x-fi داره و اون چند چیزی که گفتم.
هدفون کریتیو ep630 هست مال کوون ear bug خودش هست.
من i9 رو بهتر میبینم.
Last edited by peaceful1; 22-09-2010 at 15:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)