به هیچ وجه توصیه نمیکنم که خودت دستکاریش کنی
ببر نمایندگیش اونجا برات تعمیرش میکنن
عزیز یه کم به فاصله بین دو پستت دقت کن
فقط 6 دقیقه....
در ضمن بهتره که کمی هم قوهی صبرت را بالا ببری
و هم ادب و احترامت را...![]()
به هیچ وجه توصیه نمیکنم که خودت دستکاریش کنی
ببر نمایندگیش اونجا برات تعمیرش میکنن
عزیز یه کم به فاصله بین دو پستت دقت کن
فقط 6 دقیقه....
در ضمن بهتره که کمی هم قوهی صبرت را بالا ببری
و هم ادب و احترامت را...![]()
سلام
آقا كسي مي دونه كه كدوم يكي از مودماي زير مي تونه wireless تا 3 طبقه support كنه ؟(سه تا سقف تيرچه بلوك در مجموع به فاصله ي ده متر).
1-asus am 604 g
2- us robotic 9108
3- dlink 2640t
خودتون امتحان كردين؟
مرسي
فکر می کنم باید از طریق بایوس قسمت لن رو فعال کنی
برای من هم همین مشکل پیش اومده بود اینطوری حل شد
سلام.درسته SMC همیشه مودم با کیفیت و با کارایی بالا میزنه و صد در صد از خیلی از مودمهای هم رده خودش مثل Planet و البته Asus(که واقا در مقبل این مودم ...) خیلی بالاتره.منم تعجب میکنم که برندی به این قولی تو نظرسنجی نیست! من منظورم هم از اون پست این بود که چون زنگ زدم شاتل و گفتم میخوام مودم رو خودم بگیرم و طرف شروع کرد به ... گفتن که احتمالا مودم شما با isp ما سازگار نخواهد بود!منم خواستم مطمعن بشم که پرت و پلا گفته!
با تشکر
سلام من یه مشکل دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین من در حال حاضر از سرویس پر سرعت 128 شهراد استفاده میکنم و همینطور از یه مودم روتر با تنظیم اتوکانکت جدیدا دو تا مشکل داشتم یک وقتی مودم روتر رو برای هر موضوعی خاموش و روشن میکنم اولش کانکشن پروبلم میاد که با ریپر کردن کانکشن درست میشه و در درجه دوم هم که جدیدا خیلی پیش اومده فیلد شدن کانکت منه به عبارت بهتر کرش شدنشه در حالی که پینگ کانکتم هنوز برقراره ولی عملا تا مودم رو مجددا خاموش روشن نکنم درست نمیشه گاهی این مشکل واقعا روی اعصابم میره کسی اگر میتونه راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم
شما به صورت PPoE کانکت میشین
سعی کن به صورت بریج کانکت شو(با کانکشن) ببین مشکلت حل میشه یا نه؟
البته فکر کنم مشکلت با تنظیم DNSها توی تنظیمات my lical conection حل بشه که بهتره از ISPسوال کنی تنظیماتشو
Last edited by mehdi_vsgh; 06-01-2009 at 11:42.
با سلام خدمت دوستان
من چند سوال داشتم كه متشكر خواهم شد كه اساتيد فن و كسانيكه تجريه اي دارند من را راهنمايي كنند.
1- چرا ممكن است بعضي مودمها با بعضي ISPها سازگار نباشند؟ و بالعكس؟ مگر مودمها استاندارد نيستند؟
2- آيا مودمهايي غير از آنچه شاتل عرضه ميكند مثلا SMC, US ROBOTICS, LYNKSYS ترجيحا وايرلس(G or N SUPPORT) با شاتل كار خواهد كرد؟ آيا كسي تجربه اي داشته است؟ اگر جواب مثبت است كدام برند و مدل؟
3-در بندي از قرارداد آمده:
"شاتل ميتواند .......... برخي دسترسيها به پورت يا پروتكلها را محدود يا مسدود كند برخي از پورتهاي مسدود شده شامل زير است : "
(TCP PORT::: 1 19 to 21 22(incoming) 23(incoming
(UDP PORT::: 53(incoming) 69(incoming
TCP PORT::: 25 80(incoming) 135 to 139 445
(UDP PORT::: 135 161 to 162 (incoming
TCP PORT::: 593 1433 to 1434 1720(incoming) 4444
------------- ------------------ :::UDP PORT
منظور از اين پورتها چيست و چه كاري انجام ميدهند؟ كسي ميتواند توضيح دهد ؟
سلام خدمت همه اساتید.
من بالاخره تصمیم گرفتم از شر این اینترنت زغالی خلاص بشم!
البته چندتا مشکل دارم:
1- ما 2 تا کامپیوتر داریم که با هم شبکند میخواستم بدونم اگه من بخوایم اینترنت بگیریم باید از این سرویسهای چند ip ها استفاده کنیم یا میتونیم اینترنت عادی بگیریم و با هم مثلا شیر کنیم؟
2- اگه بخوایم اینترنت عادی بگیریم آیا مدمی هست که به دو تا کامپیوتر ما وصل بشه و اتصال ما رو هم حفظ کنه یعنی من و داداشم بتونیم با هم بازی کنیم و اون جدا بره اینترنت و من هم جدا برم اینترنت؟
3- با توجه به اینکه ما psp و ps3 داریم میخواستم بدونم مدمی هست که علاوه بر شرایط بالا وایرلس هم داشته باشه؟قیمتش چنده؟
خیلی ممنون
اتفاقا من مودمو از خود شاتل گرفتم، خودشون میگفتن تنها مودمیه که تا حالا باهاش مشکل نداشتیم، گفتن قبلا Linksys کار میکردیم که چند تا از یوزرها شدیدا نویز داشتن.
در کل با شاتل کاملا سازگاره.
(البته من شیراز هستم)
میشه دقیق بگین کجای بایوس باید برم
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)