تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 198 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان، یه سری سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید...
    من امروز بعد زا چند ماه! که میدونستم Dragon age چقدر خفنه و می خواستمش ، بدستم رسید 3 تا دی وی دی بود نصب کردم و Dragon Age Origins Awakening نصب شد... و موقع New game هم میگه Origins یا Awakening... خب
    یکی اینکه این دوتا چه فرقی می کنه، اول کودومو برم ؟
    این بازی رو میشه آنلاین ( یعنی همین بازی کرک شده رو ها ) بازی کرد ؟

Tanx guys
    انلاین بازی کردنش رو نمی دونم که بشه با نسخه کرک شده انجام داد یا نه تا حالا امتحان نکردم
    Awakening در ادامه ی Origins هست برای شروع بازی اگه می خوای داستان رو هم دنبال کنی (که یکی از عنصر های اصلی جذابیت این نوع بازی هاست) باید اول Origins رو تموم کنی و بعد Awakening رو بازی کنی
    اگه کاراکتری رو که توی Origins داری با اون توی Awakening بازی رو ادامه بدی حتی می تونی تاثیرات تصمیماتی که در Origins گرفتی رو در Awakening ببینی
    این بازی غیر از Awakening یه سری DLC های دیگه ای هم داره که هم داستان بازی رو برات جالب تر می کنه و هم زمان گیم پلی بازی رو افزایش می ده
    اگه اینترنت پر سرعت داری راحت می تونی توی تورنت پیداشون کنی و دانلود کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون بابت جواب، دمت شما گرم ... آره اینترنت ردیفه، یکم بازی کنم دستم گرم شه DLC ها هم میگیرم، فعلا که Darksiders و فردا هم Fallout New vegas و F1 و Mafia و Star craft احتمال زیاد یا بیاد دستم یا دانلود کنم که آدم نمیرسه همشو بازی کنه نه به اون موقع که فقط یه World of Goo رو سیستم بود نه به الان !

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون بابت جواب، دمت شما گرم ... آره اینترنت ردیفه، یکم بازی کنم دستم گرم شه DLC ها هم میگیرم، فعلا که Darksiders و فردا هم Fallout New vegas و F1 و Mafia و Star craft احتمال زیاد یا بیاد دستم یا دانلود کنم که آدم نمیرسه همشو بازی کنه نه به اون موقع که فقط یه World of Goo رو سیستم بود نه به الان !
    خوبه من هنوز منتظرم اینا به دستم برسه . یه چند وقت جای من هم بازی کن

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه، به نظر خود شما کدوم نژاد و نوع ( منظورم Rouge یا Mage و ایناس ) بیشتر حال میده که با اون شروع کنم ؟
    یا اگر فرقی نمی کنه همشون ردیفه من می خوام الف میج رو برم
    Last edited by xero.1992; 24-10-2010 at 14:36.

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه، به نظر خود شما کدوم نژاد و نوع ( منظورم Rouge یا Mage و ایناس ) بیشتر حال میده که با اون شروع کنم ؟
    من که خودم با Dalish Elf خیلیییییی حال کردم دو بار با همین تمومش کردم البته میشه گفت فقط شروع تفاوت داره . هدف نهایی یکیه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه توضیح مختصر بهت میدم . البته فقط میگم که با چیه اون کلاس حال میکنی . چون شیوه بازی با هرکدوم دلبخواهه و باید یاد داشته باشی

Warrior : مبارز سنگینی هستی که میتونی نقش تانک رو هم داشته باشی و زره های خفنی که همین جور توی بازی میگیری رو میتونی تنت کنی .
    سلاح های زیادی هم توی بازی واست پیدا میشه . میتونه سلاح ها بزرگ رو هم بردای که باهاش یه دمیج زیادی بزنی و حال کنی و توی طول بازی کارت فقط کشتنه .

Rouge : یه ادم دزد و دغل بازی هستی که میتونی دزدی کنی و تله کار بزاری و سم بسازی و نارنجک دستی بسازی و مخفی کاری هم بکنی و از پشت خنجر بزنی و کشتن مستقیم هم داری باهاش .
    سرعت حرکاتت زیاده و میتونی یا تیرکمون داشته باشی و یا دوتا خنجر . دوتا خنجری که بشی تبدیل میشی به یه اساسین و حالش رو میبری .
    زره هم نباید امید زیادی داشته باشی . زره سبک زیادی توی بازی گیرت نمیاد . اصلا چون لازم نداری . چون همه حمله ها رو جاخالی میدی و بیشترین ضعفت جادویه .

من خودم این بودم که خیلی خیلی باهاش حال کردم . به خاطر سرعت زیادش .

Mage : خودم تا حالا باهاش نرفتم .
    ولی وقتی برش داری خوشت میاد ازش . در ضمن توی داستان بازی کسی خیلی از Mage ها خوشش نمیاد .
    ولی جادو زدن هاش رو حال میکنی صددرصد . زره رو هم که هیچی و لباس کمی هم توی بازی هست . ا
    سلحه ات هم عصاست و توی بازی کم گیر نمیاد .

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب من Mage Elf برداشتم، با اون یارو هم تا قصر رفتم، چون من طرفدار این نوع سبکام و به شخصه اسمشو سبک " به درده آدمٍ بیکار میخوره " گزاشتم دوست دارم، ولی باز فجاعتش به WOW نمیرسه اون که سبک " خانمان سوز " بود...
    Fall out هم به دستمون برسه حالی می کنیم دوستانی که Mage برداشتن توصیه میجی مهمی اگر هست لطف کنید

ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه توضیح مختصر بهت میدم . البته فقط میگم که با چیه اون کلاس حال میکنی . چون شیوه بازی با هرکدوم دلبخواهه و باید یاد داشته باشی

Warrior : مبارز سنگینی هستی که میتونی نقش تانک رو هم داشته باشی و زره های خفنی که همین جور توی بازی میگیری رو میتونی تنت کنی .
    سلاح های زیادی هم توی بازی واست پیدا میشه . میتونه سلاح ها بزرگ رو هم بردای که باهاش یه دمیج زیادی بزنی و حال کنی و توی طول بازی کارت فقط کشتنه .

Rouge : یه ادم دزد و دغل بازی هستی که میتونی دزدی کنی و تله کار بزاری و سم بسازی و نارنجک دستی بسازی و مخفی کاری هم بکنی و از پشت خنجر بزنی و کشتن مستقیم هم داری باهاش .
    سرعت حرکاتت زیاده و میتونی یا تیرکمون داشته باشی و یا دوتا خنجر . دوتا خنجری که بشی تبدیل میشی به یه اساسین و حالش رو میبری .
    زره هم نباید امید زیادی داشته باشی . زره سبک زیادی توی بازی گیرت نمیاد . اصلا چون لازم نداری . چون همه حمله ها رو جاخالی میدی و بیشترین ضعفت جادویه .

من خودم این بودم که خیلی خیلی باهاش حال کردم . به خاطر سرعت زیادش .

Mage : خودم تا حالا باهاش نرفتم .
    ولی وقتی برش داری خوشت میاد ازش . در ضمن توی داستان بازی کسی خیلی از Mage ها خوشش نمیاد .
    ولی جادو زدن هاش رو حال میکنی صددرصد . زره رو هم که هیچی و لباس کمی هم توی بازی هست . ا
    سلحه ات هم عصاست و توی بازی کم گیر نمیاد .
    ممنون بابت توضیحات خودم اول می خواستم با توجه از خاطره ای که از WoW داشتم Rouge بردارم ولی گفتم بزار یه تنوعی ایجاد کنیم، فعلا که با میج حال کردم اصلا خسته کننده نبود، مجیکاش هم خیلی خفنه مخصوصا Frost که دمیج خیلی خفنی میزنه...البته من الان اول بازیم... آره کلا تا اینجای بازی فهمیدم که زیاد از میج ها خوششون نمیاد چون فکر می کنند قدرت زیادشون می تونه علیه شون استفاده بشه، مخصوصا Blood Mage ها که به خاطر قردت خیلی بالاشون اون هارو ضد خودشون میدونن...

البته من خودم اونقدر بازی نکردم که بخوام اینارو بگم، اینا به طور کل خلاصه ای از صحبت های اول بازیه که بهت می گن قدرت Mage باید برای یاری انسانها باشه نه علیه اونها و ... خسته شدم دیگه برید خودتون بازی کنید ببینید

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بازیش بالاخره دوربینش از پشت سر هست یا بالای سر؟ چند عکس از بازی می تونید بذارید؟ ( چند ت سوال دیگه هم دارم که بعد از جواب اینا میذارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازیش بالاخره دوربینش از پشت سر هست یا بالای سر؟ چند عکس از بازی می تونید بذارید؟ ( چند ت سوال دیگه هم دارم که بعد از جواب اینا میذارم.
    دوست عزیز انتخاب زاویه دوربین دست شماست .
    ولی معمولا بازیهای CRPG رو با دوربین ایزومتریک (نمای دور بالای سر) بازی می کنن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •