حالا میشه اگه برنامه ای هست که باهاش بشه sms فارسی فرستاد بهم معرفی کنید چون من فعلا وقت ندارم ببرم نمایدگی ممنون میشم برنامه ای که رو این گوشی کار بده
حالا میشه اگه برنامه ای هست که باهاش بشه sms فارسی فرستاد بهم معرفی کنید چون من فعلا وقت ندارم ببرم نمایدگی ممنون میشم برنامه ای که رو این گوشی کار بده
حال کنین از 12 مگاپیکسلی کم نیاورده
Satio V.s I8510 از لحاظ دوربین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من و بهادر جان مقایسه عکسهای 8510 با canon 950is و 50d رو گزاشتیم و دیدید که رنگها چقدر به هم نزدیگن و واقعاً طبیعی هستن نه سرد نه آبرنگی. حالا تو مقایسه عکسای 8510 با ساتیو رنگها تو عکسای 8510 خیلی آبرنگین! من فک کنم gsmarena عمداً یه کاری کرده...
به خدا يكي جواب منو بده يه راه حلي يا روشي بگيد تا من گوشيمو فارسي كنم يا حداقل بتونم باهاش sms فارسي بنويسم
حتمان کسی نمی دونه دیگه .......
چه اصراری دارید که یکی پیدا بشه و جوابتون رو بده ، کسی نیستش دیگه و راه حل مشکل شما رو نمی دونه .
پستاتون مثل اسپم شده .
نرم افزاره خود شرکت همراه اول رو بریز جاواست
سلام دوستان به بنده یک برنامه برای این گوشی معرفی کنیدکه فایلهای تصویریMPEG رو بخونه لطفا نیاز به ساین نداشته باشه(نمی دونم این سوال جاش اینجا بود یا نه
با سلام خدمت مدير سايت
بنده يک گوشي samsung s8300 دارم که تقريبا نو مي باشد باتري اين گوشي براي 5 ساعت دوام مي آورد حتي باتري را نيز از نمايندگي گرفته و تعويض کردم باز هم مشکل ادامه دارد. لطفا کمک کنيد
با تشکر
سلام
i8510 یا s8300 ؟
کدوم نمایندگی؟؟؟؟؟؟معمولا باطری الکی عوض نمی کنن گوشی رو تست میکنن که IC power سالم باشه!!!!
در ضمن ایجا واسه I8510 چون گوشیت symbian نیست شاید ما کاری واست نتونیم بکنیم!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)