به نظر میاد "آریانپور" خوب باشه، ولی دردسر داره یعنی باید بری آزمون تعیین سطح بدی، بعد ممکن مجبور بشی کلاسای pre-TOEFL بری ... به نظر من اگه سطح مالیت بدک نیست اگه یه معلم خصوصی بگیری شاید سریع تر به جواب برسی
به نظر میاد "آریانپور" خوب باشه، ولی دردسر داره یعنی باید بری آزمون تعیین سطح بدی، بعد ممکن مجبور بشی کلاسای pre-TOEFL بری ... به نظر من اگه سطح مالیت بدک نیست اگه یه معلم خصوصی بگیری شاید سریع تر به جواب برسی
سلام
معنی این دو تا جمله رو میخواستم
اینا هر دو مونولوگ هستن که طرف داره با خودش حرف میزنه.
I don't know... how to treat, where to bring... Akari's warmth and soul.
(akari اسم شخصیه که تو اون لحظه داره به گوینده ی کلمه لب میده.)
Time must have some evil intention toward me ,And flowing through me,
این رو هم معنی قسمت دومش رو نمیتونم جور دربیارم.
سلام
ببخشید اگر وسط بحث دوستان پریدم.
ولی حیفم اومد جواب سوالی رو که توی همین تاپیک پرسیدم ولی جای دیگه پیدا کردم در اختیار دوستان نذارم.
اگر خاطرتون باشه در مورد تلفظ wh ابتدایی بعضی کلمات که فونتیکش این جوری میشد: /hw/
توی این صفحه این مورد به طور کامل بحث شده:
یه مقدار ثقیل حرف زده بودند اما چیزی که من درک کردم: منظور از H قبل از W تلفظ اون از حلق هست که با خارج شدن هوا همراهه. البته طبق نوشته ی اون ها این تلفط بیش تر در گذشته رواج داشته و الآن هم بیش ترین رواج را در کشور اسکاتلند داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا نمی دونم ... چطور باید رفتار کنم ، چطوری باید گرما و احساسات لطیف آکاری رو (دوباره؟) بدست بیارم
زمان با من سر ناسازگاری گذاشته (یا: زمان نمی خواد به نفع من کار نمی کنه) و داره از دستم میره ...
دوستان، آیا فرقی بین er و or وجود داره ؟
به عنوان مثال در بعضی از جاها کلمه ی Creator و بعضی جاها Creater نوشته میشه. اگر فرقی بین این دو هست، لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر
تا آنجه که من میدونم خیر...
ما suffixهایی داریم که به انتهای لغتمون افزوده میشن و آنها را به اسم تبدیل میکنن... دو تا از این suffixها، or و er هستند و تفاوتی ندارند... البته بجای هم نمیتونن استفاده بشه! مگر اینکه هر دو شکل لغت درست باشه... ولی در کل، بعضی افعال با اضافه شدن er به اسم تبدیل میشن و بعضی با اضافه شدن or ...
دوست عزیز من به علت بعضی دلایل نمیتونم کلاس برم به نظر شما چیکار کنم
به نظر من برای شروع از صفر باید کسی باشه تا شما را هل بده به سمت یادگیری زبان و به شما برا آشنایی با زبان کمک کنه و بعد از آشنایی با ساختارهای کلی ولی نه بصورت جزئی میتونی خودت از پس خودت بربیای! ...
ولی اگه برا شروع کسی نباشه، به نظر من کار خیلی سختر میشه... شاید کتابهای introductary Interchange بد نباشه..برای آشنایی جزئی با زبان... و از طرفی نرم افزارهای مختلف هم شاید بتونه کمک کنه!
ولی خب... سخته!
Last edited by sepid12ir; 11-08-2009 at 22:46.
با سلام.
میخواستم یک نفر روش لابراتور رو برام توضیح بده که چجوری هست.خیلی وقت پیش توی همین انجمن یه جایی خوندم چجوری بود ولی گنگ بود و نفهمیدم. ممنون میشم.
همچنین بگین این فایهای صوتی بهمراه متن رو از کجا میتونم دانلود کنم.
Last edited by Mr_Hamid_Media; 13-08-2009 at 10:04.
سلام sara 3d عزیز :
من تو یک پست دیگه هم این کتاب هارو معرفی کردم برای همه به خصوص افرادی که میخوان تنها زبان بخونن خیلی خوبه
برای تقویت گرامر: english grammer in use
برای تقویت لغات: english vocabulary in use
اما برای تقویت listening و speaking به نظر من باید یکی باشه تا بتونی با اون بحرفی و حرفاشو بشنوی تا متوجه بشی
من دیگه چیزی نیدونم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)