خیلی دمت گرم
ولی میدونی چیه ؟! من گوشی رو از یه کسی گرفتم که فقط عربی روش بوده و وقتی با nsu آپدیت کردم کلا انگلیسی شد
اگه میشه یه پروداکت کد عربی بهم بدی یا یه روشی بهم بگی که همون طوری که بود برش گردونم
فقط خیلی حیاتیه ...!
خیلی ممنون از لطفت !
خیلی دمت گرم
ولی میدونی چیه ؟! من گوشی رو از یه کسی گرفتم که فقط عربی روش بوده و وقتی با nsu آپدیت کردم کلا انگلیسی شد
اگه میشه یه پروداکت کد عربی بهم بدی یا یه روشی بهم بگی که همون طوری که بود برش گردونم
فقط خیلی حیاتیه ...!
خیلی ممنون از لطفت !
Last edited by hassan_magic2000; 07-10-2009 at 11:42.
دوستانی که این گوشی رو دارن
وقتی گوشی شارژش کامل خالش شده باشه و بزارن تو شارژ چقدر طول میکشه full charge بشه ؟
کمتر از 1ساعت و 30 دقیقه (البته چون باتری من بر اثر کارکرد فرسوده شده)
ممکنه زمانش فرق کنه با گوشی های جدید
چون ظرفیت باتری بر اثر کارکرد کم میشه
Last edited by ali racer; 09-10-2009 at 01:33.
سلام
من گوشیم چند روزه به gprsوصل نمیشه آپ دیت کردم ریست کردم نشد که نشد می دونین چی کار باید بکنم؟
آپ دیت هم که کردم موزیک پلیر هنگ میکنه نمیدونم چی کار کنم کمکم کنید لطفا
Last edited by tanha_1900; 09-10-2009 at 00:13.
اگه ایرانسل داری طبیعیه وصل نشه ( چون چند وقتیه اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده )
در مورد اون مشکل هم مموری گوشیتو فرمت کن شاید درست شد
نه ایراد از ایرانسل نیست چون سیم کارتو رو n73امتحان کردم وصل شد تنظیمات هم چند بار نصب کردم، نشد مموری هم فرمت کردم باز هنگ می کنه پیغام general system errorئهده در ضمن صفحش هم 5 ثانیه بیشتر روشن نمی مونه !من این گوشی رو خیلی دوست داشتم ولی کم کم دارم ازش نا امید می شم.فقط فلش نکردم گوشیمو به نظر شما ممکنه با فلش درست بشه؟
فلش چیه دوست من ؟نه ایراد از ایرانسل نیست چون سیم کارتو رو n73امتحان کردم وصل شد تنظیمات هم چند بار نصب کردم، نشد مموری هم فرمت کردم باز هنگ می کنه پیغام general system errorئهده در ضمن صفحش هم 5 ثانیه بیشتر روشن نمی مونه !من این گوشی رو خیلی دوست داشتم ولی کم کم دارم ازش نا امید می شم.فقط فلش نکردم گوشیمو به نظر شما ممکنه با فلش درست بشه؟
یه مستر ریست کن حل میشه !
نه دوست عزیز مشکل از ایرانسله
تو بعضی گوشی های مدل بالا مثل همین همین N78 اینترنتش وصل نمیشه ولی تو گوشی های مدل پایین تر وصل میشه !
تو فروم تخصصی ایرانسل یه نگا کنی متوجه میشی
این مشکل 5 ثانیه هم که بیشتر روشن نمیمونه من گوشیمو یه بار خاموش روشن میکنم درست میشه ، شما یه مستر ریست کن به احتمال زیاد همه مشکلات حل میشه
سلام دوستان عزیز
نیخاستم ببینم نصب نرم افزار رو ان 78 محدودیت داره یا نه ؟؟؟؟؟
چون من دوستم خریده و میگه بیشتر از 20 تا نرم افزار روش نصب نمیشه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
اگه منظورت از مسیر ریست #7370#*هست من چند بار زدم و جواب نداد،اگه نه که لطفا بگو چجوری میشه مستر ریست کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)