سلام اگر زبان نوشتن مسیج را عربی انتخاب کنیم ودر موقع نوشتن با فشار کلید "مربع" به عدد تبدیل می شود ولی با فشار مجدد به انگلیسی تبدیل نمی شود ولی در 6300 این طور نیست!چه کار کنم بدون تغیر زبان هم انگلیسی تایپ کنم هم عربی؟
سلام اگر زبان نوشتن مسیج را عربی انتخاب کنیم ودر موقع نوشتن با فشار کلید "مربع" به عدد تبدیل می شود ولی با فشار مجدد به انگلیسی تبدیل نمی شود ولی در 6300 این طور نیست!چه کار کنم بدون تغیر زبان هم انگلیسی تایپ کنم هم عربی؟
مرسی دوست عزیز.. کیفیت رنگ صفحه نمایش کدومشون بهتره؟ درسته که هر دو 64 میلیون رنگن ولی یه ذره گمونم تفاوت داشته باشن!
سلام
کلا توی سیمبین این مورد اینجوریه و مثل جاوا نی.کلید مربع فقط بین نگارش عدد و حرف سویچ میکنه و اگه بخوای زبان عوض کنی */writing lng .
دوست من فکر نکنم این طوری که شما میگی باشه.شما از کجا این حرفو می زنین؟اگه خودتون دیدین میشه روی این حرف حساب کرد ولی در حالت کلی هر دوی اونا 2.2 اینچن و 320*240 پیکسل دارن.هر دوشون هم 16 میلیون رنگو می شناسن نه 64 میلیون رنگ.که کیفیت شناسایی رنگاشون هم خیلی خوبه و عدد بالاییه.من بیش تر از اون تا حالا ندیدم ولی احتمالا باشه.به نظر من جفتشون عین همن.
فلاش 5630 از نوع led هستش ولی مال 6220 از نوع زنونه.که فکر کنم مال 5630 رو بشه چراغ قوه کرد ولی مال 6220 رو نمیشه.تازه کیفیت فیلم برداری 5630 تا 15 فریم دو ثانیه هستش ولی مال 6220 تا 30 فریم در ثانیه هم میره.
Last edited by edris.noei; 15-12-2009 at 12:24.
سلام. من می خوام رم گوشیمو عوض کنم.می خوام کل اطلاعات و نرم افزار های رمم بره تو رم جدیده.چه کار کنم.با کامپیوتر کپی پیست کردم هیچ کدوم نیومدن.
سلام
من ایرانسل ندارم ولی فکر کنم بدلیل مسایل سیاسی امنیتی این چند روز(16آذر)باشه
من با گوشیهای قبلی خودم(6060و6020)براحتی اینجور اسمس ها رو ارسال میکردم اما روی 6220این مشکل شما رو من هم دارم
سعی میکنم ببینم باکامپیوتر میشه ذخیره کردیا نه؟
نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با کمال تاسف نه.نداره
![]()
من تا حالا فکر میکردم داره
ای کاش داشت خیلی بهتر میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)