تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 188 از 2550 اولاول ... 881381781841851861871881891901911921982382886881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه Neo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خونده بوديم استاد ولي ناقصه! يعني هيچ فرقي بين استفاده شب و روز نداره؟
    استفاده من از وب خيلي محدوده و من معمولا كار خاصي انجام نميدم كه در عرض 10 روز يك گيگ از اعتبارم كم بشه فوقش سر زدن به يكي دو فاروم و چك كردن چند تا ايميل!اونم چند روز يه بار! ولي دانلودم در همين حدودا بوده اما در ساعات رايگان!!كه اصولا نبايد از اعتبار كم بشه و در غير اون ساعات دانلود نداشتم
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان يعني همارا يك گيگ ميده؟
    نه بابا میگن شاید اون منطقه رو 1 مگ کنن0(مدنی)

چیزی نیست

3. این کاربر از vendee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

13 چرا همه جدیدا با اعداد و ارقام کار میکنن ؟ و دنبال سرعت های نجومی میگردن ؟

بعضی چیزا در حالت تئوری کامل و بی  نقص هست ولی در عمل اینطور نیست    

توجه کردید  به این مسایل ؟   

براتون مثال میزنم :

من نوعی ،  توو اینترنت خوندم اگه کیلو بیت رو بر 8 تقسیم کنیم سرعت بر حسب کیلو بایت میآد و اکثرا هم سرعت دانلود هست  ( در حالت تئوری ) 

ولی در عمل هیچ وقت اینطور نیست !   

یکی از دلایلش ارتباط بین مودم  و کامپیوتر هست 

یعنی اینکه  شاید خط شما توانایی انتقال حداکثر سرعت ( برای مثال سرویس 128 سرعت 16 ) رو داشته باشه و از لحاظ مودم و کامپیوتر هم مشکلی نباشه  ولی برای ارتباط بین مودم و کامپیوتر یه تعداد بیت ها و دیتا هایی باید رد و بدل بشه که این ها از همون 128 کم میشه 

برا همینه شرکتا برا ی هر سرویسشون یه حداقلی در نظر میگیرن ( سرعت بحرانی )   

مثلا وقتی شما سرویس 256 نا محدود میگیرین  انتظار دارین باسرعت 32 کیلوبایت بر ثانیه دانود داشته باشین  ولی شرکت isp  تون همچین فکری نمیکنه !    اگه سرعت شما برا این سرویس بیشتر از 24 یا 25 باشه شرکت ادعا میکنه که سرویس بدون عیب و نقصش رو داره ارائه میده 

و میشه گفت درست هم میگه  حالا این شما و خط تلفتونتون هست که باید دید  چقدر میتونه این سرعت رو به 32 نزدیک کنه    

از این صحبتا می خوام نتیجه بگیرم که دوستانی که  حرف از سرعت 1 مگابیت  ( در حالت تئوری  : 125 کیلوبایت بر ثانیه ماکزیمم سرعت ) و 512 کیلوبیت ( 64 کیلوبایت بر ثانیه ) میزنن انتظار دانلود رو با چنین سرعتایی نداشته  باشن   

این مساله وقتی براتن جالب میشه که بدونید خود شرکت isp  سرعت دانلود بالای 50 رو بعنوان سرعت اسمی 1 مگابیت میدونه       

به عبارتی از نظر اوونا شما اگر سرعت بالاتر از 50 کیلو بایت بر ثانیه داشتید سرویستون 1 مگابیت نامیده میشه     

در صورتی که شما انتظار این سرعت رو در سرویس 512 دارین     

5. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Neo

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مسعود جان؛
    مثلا وقتی شما سرویس 256 نا محدود میگیرین انتظار دارین باسرعت 32 کیلوبایت بر ثانیه دانود داشته باشین ولی شرکت isp تون همچین فکری نمیکنه ! اگه سرعت شما برا این سرویس بیشتر از 24 یا 25 باشه شرکت ادعا میکنه که سرویس بدون عیب و نقصش رو داره ارائه میده

و میشه گفت درست هم میگه حالا این شما و خط تلفتونتون هست که باید دید چقدر میتونه این سرعت رو به 32 نزدیک کنه
    ای بابا!!!
    پس چرا زمانی که برای محدود ها 256 میدادند، سرعت بین 30 الی 32 بود....؟

از این صحبتا می خوام نتیجه بگیرم که دوستانی که حرف از سرعت 1 مگابیت ( در حالت تئوری : 125 کیلوبایت بر ثانیه ماکزیمم سرعت ) و 512 کیلوبیت ( 64 کیلوبایت بر ثانیه ) میزنن انتظار دانلود رو با چنین سرعتایی نداشته باشن

این مساله وقتی براتن جالب میشه که بدونید خود شرکت isp سرعت دانلود بالای 50 رو بعنوان سرعت اسمی 1 مگابیت میدونه

به عبارتی از نظر اوونا شما اگر سرعت بالاتر از 50 کیلو بایت بر ثانیه داشتید سرویستون 1 مگابیت نامیده میشه

در صورتی که شما انتظار این سرعت رو در سرویس 512 دارین
    بازم ای بابا
    آلان چند وقته که سرعت میپره به 110 ..... ولی اکثرا روی 60 میچرخه.... یعنی اینا به این سرعت میگن 1 مگ .....؟؟؟؟
    این در حالیه که هنوز داون استریم مودم من 512 هست. همین الان عکسو گرفتم:

واقعا که.....

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2004

13

سلام مسعود جان؛

پس چرا زمانی که برای محدود ها 256 میدادند، سرعت بین 30 الی 32 بود....؟
    سلام توحید جان   

قبلا هم بحث کردیم که هدف از افزایش سرعت سرویس های محدود زوود تمام شدن محدودیت هست 

حالا برای کدوم سرویس محدود سرعت 256 میدن ؟   

آلان چند وقته که سرعت میپره به 110 ..... ولی اکثرا روی 60 میچرخه.... یعنی اینا به این سرعت میگن 1 مگ .....؟؟؟؟
    این در حالیه که هنوز داون استریم مودم من 512 هست.
    این که میگی سرعت میپره رو 110 رو با چه معیاری میگی ؟  ( کدوم نرم افزار )     

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که میگی سرعت میپره رو 110 رو با چه معیاری میگی ؟ ( کدوم نرم افزار )
    با IDM ; Flash Gate , Getright امتحان کردم عمو......
    تغییر سرعتم خیلی زیاده..... (البته به طرف بالا.....)
    ئه راستی!
    مسعود جان، خودمو کشتم ولی نتونستم در حالت بریج کانکت بشم...
    مشکل از چیه....؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ببین توحید یه سر از بابات بپرس که : 

- بابا جون قطر لوله ی آبی که میاد تو خونه ی ما ( از طرف آداره ی آب ) چنده ؟   
    -- پسرم یک دوم اینچ هست چطور مگه ؟   
    - بابا جون ممکنه که از این لوله ما بتونیم برای یه لحظه آبی معادل ابی که از لوله ی 1 اینچی میآد بگیریم ؟   
    - - نه پسرم امکان نداره  اداره ی آب فشار همین اب یک دوم مون رو کم نکنه اضافه نخواستیم ازش !    

جریان این افزایش سرعت همین همینه     

وقتی شرکت یه عددی رو برا من و شما ست میکنه امکان نداره از این بیشتر بشه   

به عبارتی  وقتی 2 تا تخم مرغ تو دستت داری نمیتونی انتظار داشته باشی که بعد از نیمرو شدن بشن 4 تا    

پس یه جای کار میلنگه ، کجا ؟    

بله همونی که سرعت رو بهت نشون میده  داره زیاد نشون میده    

پست قبلی کامل توضیح دادم جریان این بیت های اضافی رو 

اتفاقا همین IDM  چند بار شده که موقع استارت یه دانلود اولش بصورت لحظه ای سرعت رو زده 60 یا 70 در صورتی که من با این 384 بالاتر از 46.5 ( همون 47 ) دانلود نداشتم  

نمیدونم چرا اینطوریه ولی این واضحه که این نرم افزار ها بنا به دلایلی اشتباه نشون میدن سرعت رو 

اما در مورد بریج :

این همارا که ماشاالله کادرش زیاده و بیکار میشن    (  چند روز پیش رفتم دیدم 2 نفر به بخش  دیآل آپ اضافه شده و دو نفر جدید هم اومدن تو بخش فنی ) اومده برای اینکه اینا بیکار نشن بهشون گفته که برای هر حالت ارتباط 

مشترک مک آدرس مودم رو براش جداگانه ست کن ! یعنی چی ؟

یعنی اینکه برای بار اول که میخوای از DSL  استفاده کنی تو تلفون که باهاشون میحرفی بهشون میگی که من یوزر رو دادم مودم ( pppoe  ) 

اونا هم مک آدرس مودمت رو با یوزر و تلفن اینترنتت هماهنگ میکنن ( برای وصل شدن باید این 3 تا همون باشه  که بار اول ست شده ) 

حالا  که  نوع کانکشنت رو عوض کردی  وضعیت فرق کرده    

راه چارش هم اینه که زنگ بزنی به اونا بگی آقا جون من کانکشنم رو تبدیل به حالت بریج کردم لطفا وضعیت جدید منو به سیستمتون بدید

بعد از چند دقیقه و بعد از اینکه یکمی غر زدن    ( چون براشون ایجاد دردسر کردی ! ) میگن که مودم رو خاموش رو شن کن و از اینترنتت لذت ببر 

10. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این مساله وقتی براتن جالب میشه که بدونید خود شرکت isp سرعت دانلود بالای 50 رو بعنوان سرعت اسمی 1 مگابیت میدونه به عبارتی از نظر اوونا شما اگر سرعت بالاتر از 50 کیلو بایت بر ثانیه داشتید سرویستون 1 مگابیت نامیده در صورتی که شما انتظار این سرعت رو در سرویس 512 دارین
    هر شرکتی اینو میگه باید تخته شه. (فقط ایران).

راه چارش هم اینه که زنگ بزنی به اونا بگی آقا جون من کانکشنم رو تبدیل به حالت بریج کردم لطفا وضعیت جدید منو به سیستمتون بدید بعد از چند دقیقه و بعد از اینکه یکمی غر زدن ( چون براشون ایجاد دردسر کردی ! ) میگن که مودم رو خاموش رو شن کن و از اینترنتت لذت ببر
    همه این کارهایی که انجام میشه و از نظر شما ها مک ادرس نامیده میشه در عرض1 ثانیه انجام میشه و با فشار یک کلیک.

تنها خواهش : بچه ها این مسئله ها و حرفها و بحثهایی از قبیل مک و جک و 1 مگ و سرعت و ... رو جمعش کنید.
    این حرف ها رو فقط کسانی میزنن که جمعی کارشناس برای انجام وضع بهتر عمومی و مشکلات میزنند.
    خودتونو خسته نکنید و فقط به مشکلات اارانه دهنده و مزایای انها بپردازید.(مثلا امروز قطع بوده - امروز پایین بوده و ... ).

تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

تنها خواهش : بچه ها این مسئله ها و حرفها و بحثهایی از قبیل مک و جک و 1 مگ و سرعت و ... رو جمعش کنید.
    این حرف ها رو فقط کسانی میزنن که جمعی کارشناس برای انجام وضع بهتر عمومی و مشکلات میزنند.
    خودتونو خسته نکنید و فقط به مشکلات اارانه دهنده و مزایای انها بپردازید.(مثلا امروز قطع بوده - امروز پایین بوده و ... ).

دقیقا من تو پست 1873 همین مطلب رو عنوان کردم  

چرا همه جدیدا با اعداد و ارقام کار میکنن ؟ و دنبال سرعت های نجومی میگردن ؟

از کاهش قیمت اینترنت خبری هست یا نه ؟ 

داره خودمونی میشه aie_saber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ولی من از همون اول (بدون هماهنگی با همارا) از حالت بریج استفاده می کنم ! مشکلی هم نداشتم ! ( مودم 4 پورت سوزوکی) !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •