تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 350 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' زمینه نشده
    سلام با عرض تشکر من برنامه را دانلود کردم ولی این 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe'فایل داخلش نیست من همه کار ها را کردم ولی جواب نمی ده
    بابا من که اول گفتم این مشکل داره .
    من که زدم گوشیم دیگه بالا نیومد
    این هک مشکل نداره!

من کجا گفتم که فایل mmmgmtserver.exe رو ضمیمه کردم؟
    عزیزان شما این فایل رو باید از مسیر Z:\sys\bin کپی کرده و در 'C:\sys\bin\' قرار بدید.
    درایو Z همون حافظه موقت (ROM) شماست که در حالت عادی دیده نمیشه.شما باید از تنظیمات Xplor گزینه Show ROM Driver رو فعال کنید تا این درایو دیده بشه.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

حسین آقا میشه لطف کنی ببینی کجای این مراحلی که من رفتم اشکال داشته که گوشیم دیگه بالا نیومد:
    اول پوشه AATFiles رو از z کپی و توی 'C:\private\10200B19 ریختم.بعد فایلmmmgmtserver.exe' رو از z به 'c:\sys\binکپی کردم.سپس فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr رو از ضمیمه گرفته و توی 'C:\sys\binریختم. در آخر هم محتویات فایل پیوست Sound Full V4.zip رو توی c ریختم. وگوشی رو ریستارت کردم.
    بهتر بود خودت اون فایل رو پتچ میکردی و از فایل ضمیمه استفاده نمیکردی.احتمال زیاد مشکلت از همونه.

3. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

12 درخواست

می خواستم ببینم هکی برای دوربین گوشی ها نیومده.آخه ما هرچی رو دستکاری کردیم به جز دوربین.با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

می خواستم ببینم هکی برای دوربین گوشی ها نیومده.آخه ما هرچی رو دستکاری کردیم به جز دوربین.با تشکر
    خير . اگه بياد به عنوان درايور دوربين مياد ... ولي فكر نكنم بشه ولي اگه اومد حتما ميزاريم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض Help ME

سلام دوستان.
    .
    من يه سري ازين مدهارو ريختم ازون به بعد اسم موزيك پلير ام به آيپاد تغيير كرده بعدش كه ميخوام برم توش ميگه folder not found يادمم نمياد كدوم مد اين كارو كرده.
    .
    حال چه بايد كرد.؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

12

سلام دوستان.
    .
    من يه سري ازين مدهارو ريختم ازون به بعد اسم موزيك پلير ام به آيپاد تغيير كرده بعدش كه ميخوام برم توش ميگه folder not found يادمم نمياد كدوم مد اين كارو كرده.
    .
    حال چه بايد كرد.؟
    هیچ راهی نداره جز مستر ریست وخدا حافظ هک قدیمی

داره خودمونی میشه amirfelson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان.
    .
    .
    حال چه بايد كرد.؟
    دوست عزیز شما اگه گوشیتو آپدیت کنی مشکلت 100 % حل میشه .. من خودم قبلا" این مشکل برام پیش اومده بود و آپدیت کردم و درست شد . از هک هم همچنان استفاده میکنم . حالا چه طوریه که این دوستمون میگه خداحافظ نمیدونم ولی مطمئنا" با آپدیت مشکلت حل میشه

داره خودمونی میشه hamed_f65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

حالا چه طوریه که این دوستمون میگه خداحافظ نمیدونم ولی مطمئنا" با آپدیت مشکلت حل میشه
    منظور ايشون اين بود كه مراحلي رو كه براي هك كردن گوشي طي كردي دوباره بايد طي كني و از بين خواهد رفت

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هیچ راهی نداره جز مستر ریست وخدا حافظ هک قدیمی
    دوست عزیز شما اگه گوشیتو آپدیت کنی مشکلت 100 % حل میشه
    يه فرمت اينترنال بكن ، بعد هك ها رو دوباره بريز
    براي انجام هك ها گوشيت بايد آخرين فريمور باشه ، تو كلوپ گوشيت برو اونجا ميگن آخرين فريمور چيه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض لطفا راهنمایی کنید.

نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کنید
    کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
    فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
    فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
    برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
    حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
    کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات اضافی:
    این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
    فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.
    با سلام :
    من قبلا مدافزایش اسپیکرروانجام داده بودم وطبق مود بالا فقط فایلهای داخل پوشه AATFiles رو توی پوشه مربوطه جایگزین کردم. پس ازری استارت متاسفانه صدای اسپیکر ازصدای قبلیش کمترشد.
    لطفا راهنماییم کنید. باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •