بعضی وقتا واسه غافل گیری یه جاهایی کفی میذارن که باعث تعجبه.
یکی از دوستام بعد اینکه موتوراش رو ازاد کرد 200 متر جلوتر از پارکینگ یه کفی گذاشته بودن دوباره موتوراش رو گرفتن.![]()
بعضی وقتا واسه غافل گیری یه جاهایی کفی میذارن که باعث تعجبه.
یکی از دوستام بعد اینکه موتوراش رو ازاد کرد 200 متر جلوتر از پارکینگ یه کفی گذاشته بودن دوباره موتوراش رو گرفتن.![]()
سلام
برای پالس 180 ، چه مدل شمع ی بگیرم؟
فقط از نمایندگی بخرید
دوستان با کارت سوخت موتور تو یه روز حداکثر چقد میشه بنزین زد...؟؟؟؟
روزانه 2 تا 10 لیتر.
البته یه سری جاها از 9.6 لیتر بیشتر نمیزنه. من که نفهمیدم جریانیش چیه![]()
2 تا 10...؟؟؟؟؟ یکم اختلاف زیاد نیس...؟؟؟ یعنی بستگی به پمپ بنزین داره...؟؟؟ یا اینکه نوع موتور...؟؟؟
من الان تو کارت موتورم حدود 70 لیتر بنزین 100 تومنی دارم حالا اگه بخوام باک پرایدم رو پر کنم باید 3 روز 3 تا 10 لیتر بزنم.
یعنی هیچ رقمه نمیشه تو یه روز بیشتر از 10 لیتر زد...؟؟؟؟
روزانه میتونید 3 بار و هر بار 10 لیتر ( یعنی مجموعا و مکزیمم 30 لیتر در روز ) سوخت گیری کنید ، بنابراین نیازی نیست در 3 روز 3 تا 10 لیتر بنزین بزنید ، فقط کافیست پس از هر 10 لیتر کارت رو مجددا وارد کنید .
در مورد 9/6 و 9/ ... هم معمولا نشانگر پمپهای بنزین هنگام سوخت گیری با کارت موتور وقتی به بالاتر از 9 میرسه به طور اتوماتیک بنزین خروجی از نازل رو قطع میکنه و معمولا به 10 لیتر کامل نمی رسه ( مثل همیشه بنا به تجربه ی شخصی )
موفق باشید .
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
در خواست خودتون رو لطفا در این تاپیک مطرح کنید :سلام ، یک موتور دور وبر یک میلیون چی پیشنهاد میکنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنجشنبه موتورمو گرفتند به خاطر نداشتن گواهینامه
امروز یک هفته میگذره و بعد از 40 روز هنوز گواهینامه موتورم نیومده که بعد اظهر میرم شورای حل اختلاف برای جریمه شدن
عجب مسخره بازیه به خدا
اینجا بندرعباس است
شدیدا با باتون موتور میگرند
کوچه به کوچه
خیابان به خیابان
کلانتری ها فقط شده افرادی که دنبال کارای موتور هستند.
پارکینگ موتور روزی 2 تومن است !!!
امروز اگر قاضی بهم رحم کنه 50 تومن جریمه می کنه اونم اگررر مگر نه 100 تومن است !!
تا بخوام موتور رو در بیارم 10 روز میگذره
به + جریمه +عدم خلافی و پول کرایه تاکسی از راهنمایی به اون کلانتری و از اینجا به اون شورای حل اختلاف یک 100 تومنی میشه.
خدا رحممون کنه توی این بی پولی
تازه من بدبخت 2 هفته نمی شد موتور خشک خریده بودن که الان خدا می دونه توی پارکینگ جلوی باران و آفتاب و دزدان چه بلایی سرش اومده !
سلام .ببخشید من 20 دقیقه است که عضو شدم ومی خواستم از دوستان واساتید خوا هش کنم که من را برای خرید یک موتور سیکلت راهنمایی کنند من بین طرح ویو دلفین سفید و کثیر 150سی سی گیر افتادم . البته من 17 سالمهوگواهینامه هم ندارم و درضمن اولین موتورسیکلتیه که می خوام بخرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)