نميدونم چه بلايي سر آپلود سنتر هاي ايراني اومده يا باز نميشن يا ارور ميدن...
نميدونم چه بلايي سر آپلود سنتر هاي ايراني اومده يا باز نميشن يا ارور ميدن...
درسته من بد متوجه شده بودم" من fs2 crew رو قبلا نصب کرده بودم و تا اونجايي که يادم مياد کرک لازم نداشت در ضمن من قبلا هم آپلودش کرده بودم اگه کسي خواست دانلود کنه لينکاش اون عقب عقبا هست.
سلام خوشهالم که فروم دوباره زنده شد افتاد منم ویندوز عوض کردم مشکلم برطرف شد
بعد از کلی گشتن موفق شدم C-17 شرکت الفاسیم رو پیدا کردمولی هنوز پنلش ساخته نشده
کلی حالش رو بردم
برای پنلش از هواپیمای C5 استفاده میکنم که اونم غولیه واسه خودش
[
اینمC5 GALAXY
![]()
Last edited by hesam.25; 06-01-2010 at 12:07.
دوست عزیز ممنون میشم لینک دانلود C-17 و C-5 به همراه پنلشون برامون بزارید.
یــا عـــلـــی
پنل c-17
البته باید عضو بشید....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم 707 هر کی میخواد دانلود کنه بره این ادرساول base pack رو دانلود کنید بعد هر تکسچری که خواستید707-320 advance یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
320c-707کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
متقابلا بنده هم خوشحال شدم از این که این تاپیک مجددا فعال شد.
فقط نمی دونم چرا این تاپیک به من حساسه.
تا 2 روز می رم جایی سر نمی زنم همه مطلب می ذارن ولی وقتی جایی نمی رم هر روز سر می زنم کسی چیزی نمیگه.
به هر حال از همکاری دوستان صمیمانه سپاسگزارم.
در مورد لندینگ هم باید بگم باید تمرین زیاد داشته باشید تا بتونید یه لندینگ فوق العاده داشته باشید.
قبل از فرود یکی از پرواز ها رو ذخیره کنید و چند بار تمرین کنید. بعد از مدتی تنظیمات واقعیت رو بالا ببرید تا بهتر بتونید یاد بگیرید.
من فکر کنم در شرایط عادی حد اکثر سرعت برای باز کردن فلاپ ها 245 نات باشه. بیشتر از اون ممکنه کنده بشن و عمل نکنن.
البته اگر اشتباه نکنم خود FSPassengers X مقدار رو به شما می گه و قابلیت هایی مثل محاسبه سرعت مطمئنه برای فرود و ... رو هم داره.
دوستان یه سوال.
وسط پرواز با FXPassengers بودم که یهو دستگاه هنگ کرد و به کلی بسته شد. اما چند دقیقه قبل بک آپ گرفته بودم. می خوام ببینم با استفاده از بک آپ می تونم پروازم رو با FSPassengers ادامه بدم یا نه باید 1 ساعت از اول شروع کنم؟
شانس که ندارم.
ممنون.
Last edited by mro229; 07-01-2010 at 00:24.
[QUOTE=Kharg Island;4554114]دوست عزیز ممنون میشم لینک دانلود C-17 و C-5 به همراه پنلشون برامون بزارید.
تورنته این c5 :این پنلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم خود هواپیماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم لذتش رو برید البته من موفق نشدم سیستم ناوبری ils رو کامل تنظیم کنم سویچ تنظیم کورس رو پیدا نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخیش... چه عجب. نمردیم و یک بار تونستیم با تورنت چیزی دانلود کنیم.
این دومین تجربه استفاده تورنتمه. یک بار حدود 8 سال پیش یکی هم این بار.
با هر نرم افزار تورنت دانلود می کردم یک بیت هم دانلود نمی شد. این بار یه Utorrent از جایی دانلود کردم که بالاخره کار کرد.
دنی جان اون دفعه گفتی که با تورنت مشکل داری اگر خواستی از اینجا :
دانلود کن و استفاده کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین چطوریه.
آقا حسام دست شما هم درد نکنه.
واقعا مرسی از قرار دادن C-17 منم عاشق این هواپیمام و حتما دانلودش میکنم.
دوستان من هرچی دنبال ریپینت یا همون texture برای PMDG 747 iranair میگردم پیدا نمیکنم.
خیلی خیلی دوست دارم iranair یا ماهان رو داشته باشم حتی فایل ریپینت خام خود PMDG 747 رو دانلود کردم که خودک بشینم بسازم اما این کار یک فوتوشاپ کار حرفه ای رو می خواد.
اگه کسی iranair رو داره تورو خدا آپلود کنه خسته شدم انقدر گشتم.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)