عزیزم . خودمون میتونیم w lan درست کنیم . باpc ؟![]()
عزیزم . خودمون میتونیم w lan درست کنیم . باpc ؟![]()
یونس جون خیلی خیلی ممنون ، شرمنده کردیاينم آموزش ابراهيم جان...:
کد:
شاد باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-
بله خودتون میتونید با خرید یک کارت وایرلس و یک اکسس پوینت این کارو بکنین ، که واقعا فوقالعدست ، مخصوصا اگر کامپیوتر به تی وی وصل باشه ....عزیزم . خودمون میتونیم w lan درست کنیم . باpc ؟
یک کار دیگه هم میشه کرد که امتحان نکردم ولی چون نوشته b/g حتما میشه ، اونم بدون اکسس پوینت هست فقط با یک کارت با شبک هی adhoc
من دو سه تا lan فعال پیدا کردم که فقط یکیش رمز داشت و با یکیشم راحت به اینترنت وصل شدم
می خواستم بدونم صاحب lan می تونه بفهمه کسی داره از امکاناتش استفاده می کنه یا نه
![]()
من یه مودم adsl وایرلس دار خریدم و به راحتی تا شعاع 100 متر وایر لس دارم. هزینه چندانی هم نداره ، حدود 70 تومن. با خرید یه آنتن جانبی حدود 40 تومن می تونی این شعاع رو تا 500 متر هم ارتقا بدی...
بله ؛ تو تنظیمات مودم می تونه ببینه که کسی داره استفاده می کنه یا نه . البته اگه طرف وارد نباشه نمی فهمه.
به نظر من این کار رو نکن ،شاید اینترنتش محدودیت حجمی داشته باشه و با استفاده شما اون بنده خدا ضرر کنه.نظر شخصیم بود.بازم هر طور راحتی!
سلام ...
ینی تنها راه دسترسی به ایترنت وایرلس لن هست؟؟؟از هیچ راه دیگه ای نمیشه وصل شد به اینترنت؟؟؟؟
راستی این شیر انلاین چی هست وبه چه دردی میخوره؟؟؟؟
اون کسی که اینترنت رو share میکنه توسط wlan اگه شخصی باشه براش پسوورد میزاره در غیر این صورت طرف یا اسکل بوده و یا اینکه میخواسته که ملت هم حالی ببرند!در هر دو صورت شما استفادتون رو کنید.
همپنین هیچوقت نمیتونند بفهمند کسی با موبایل داره از اینترنتشون استفاده میکنه(فقط کامپیوتر اصلی کامپیوترها رو شناسایی میکنه!)پس نگرانی اصلا وجود نداره!
با بلوتوث هم می شه که برنامه می خواد و کمی درد سر داره.
شیر آنلاین واسه آپلود عکس تو اینترنته...
ربطی به موبایل و کامپیوتر نداره . می شه فهمید که وسیله ای وصل شده یا نه .
من یه مدت تو بخش manage وایرلس دانشگاهمون بودم ، یه دستگاه داشتن که آمار دقیق تمام وسیله های وصل شده رو می داد ؛ موبایل ، کامپیوتر ! موبایل ها رو بلاک می کردیم تا بروبچ سر کلاس استفاده نکنن
مورد استفاده از وایرلس دیگران هم بستگی به وجدان آدم داره که جای صحبتش به هیچ عنوان اینجا نیست .
ای یاران. کسی تا کنون از home media استفاده ی بهینه نموده؟
اگر این چنین بود مارا هم در این امر یاری کنید.![]()
با سلام
دوستان نمیشه واسه گوشی قفل خودکار گذاشت ینی بعد از مدتی خودش قفل بشه(قفل با رمزا....)؟؟؟؟
این گزینه ی maps چرا اینجوریه؟؟؟فقط با وایرلس میشه به جهان نگاهی انداخت اینجور که خیلی بد میشه.....
راستی من چند تا بازی با پسوند جاوا دارم که یکی دوتاشون را اجرا میکنه ولی تو بازی نمیره به نظر شما دلیلش چیه؟؟؟؟؟
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم.....
1- tools : settings:general:security:phone and sim:phone auto lock period == رمزش هم به طور پیشفرض 12345 هست .....
2- از برنامه SmartComGPS استفاده کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)