سلام تریلی های بی دماغ به غیر از ایمنی مزیت دیگه ای نسبت به دماغدار دارن؟کلا میشه گفت این از اون بهتره یا اون از این؟ یا هرکدوم یه مزیتی دارن؟
سلام تریلی های بی دماغ به غیر از ایمنی مزیت دیگه ای نسبت به دماغدار دارن؟کلا میشه گفت این از اون بهتره یا اون از این؟ یا هرکدوم یه مزیتی دارن؟
تو مجله ماشین یه مقاله زده بودن در مورد سنگین ترین محموله ای که تا حالا جابجا شده
که یه دونه چایه سکوی نفتی بود که شرکت ایران دنا حملش کرده بود
با 4 تا از این بنزا کشیده بودنش ، fh16 و ماک هم آورده بودن که اگه نشد ازشون کمک بگیرن ولی همون اول اونا رو برگردوندن
خیلی خوشم اومد![]()
بله 3850 بودن اونا واقعا غول های فوق العاده پر قدرت هستن یکی دیگه از رکورد های همین 3850 توی ایران حمل یه بار800 تنی از جنوب به شمال بود که با وزن خود بوژی کش به 1100 تن میرسه!3850 با 100 تن بار راحت میتونه با سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت کنه!توی آلمان هم هنوز روی این کامیون ها حساب باز میکنن!یکی از دوستان که خودش ساکن آلمان بود میگفت اگر روزی 3850 نباشه حمل و نقل سنگین آلمان ساقط میشه!اف هاش 16 بیاد بیاد جلوش لنگ بندازه!
4سلام تریلی های بی دماغ به غیر از ایمنی مزیت دیگه ای نسبت به دماغدار دارن؟کلا میشه گفت این از اون بهتره یا اون از این؟ یا هرکدوم یه مزیتی دارن؟
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فلسفه ساخت بی دماغ ها دید راننده بیشتر شده نسبت به جلو و کاهش طول ماشین
در اروپا و اسیا طول ماشین یکی از استاندارد هاست ولی در امریکا طول ماشین مهم نیست به خاطر همینه که بیشتر اروپا بی دماغ امریکا دماغدار میسازه.
ایرو دینامیک کردن بی دماغ ها سخت تره از نظر عملی..همینطور به خاطر وجود موتور زیر اتاق ماشین مسئله پیچیده ترم میشه.
البته در امریکا هم بی دماغ وجود داره ولی اکثرا دماغ دار میسازن من به شخصه عاشق اون شاسی های بلندم وقتی میبینی حال میکنی باهاشون
هرچند ممكنه شماها خبر داشته باشيد، اما براي من تازگي داشت.قيافش يه به كشنده هاي چيني ميخوره، و فكر هم نكنم چيز بدرد بخوري باشهقیمت کامیون آریا مشخص شدعصر خودرو : محصول جدید شرکت ایران خودرودیزل قیمت گذاری شد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» کامیون باری آریا(2*4) یک میلیارد و 155میلیون ریال و مدل 4*6 این محصول یک میلیارد و 333میلیون و 500هزار بصورت نقدی قیمت گذاری شده است.
براساس این گزارش، کامیون کمپرسی آریا(2*4) یک میلیارد و 165میلیون و 500هزار ریال و نوع 4*6 آن نیز یک میلیارد و 417میلیون و 500هزار ریال برای فروش نقدی اعلام شده است.
به گفته مسئولان شرکت ایران خودرودیزل، از اواخر ماه آینده تولید انبوه کامیون های «آریا» بر روی خطوط تولید بزرگترین تجاری ساز خاورمیانه آغاز خواهد شد
فیس لیفت که کاملا از اکتروس سری 2کپی شده!
موتورش هم om355 هستش.یه چیزی در میاد مثل آمیکو ها بعد چند ماه صداش میشه 10 برابر یه مایلر سرسام میگیره رانندش!!!!!!
برای کارای نظامی داخل کشورمون هم اکثرا کامیونا بنز هست.کامیونای شرکت نفت عمدتا امریکایی هستن(کنوورث-ماک-پیتربیلت)
3850 - 493 اسب قدرت و 2000 NM گشتاور تولید میکنه
این سری تولیدش مربوط میشه به اوایل دهه ی 80 / تا قبل از اون بنز کشنده ی مطرحی درکلاس Heavy Haulage نداشت.
مدرکی هست که نشون بده 3850 با 100 تن بار راحــــــت میتونه 100 کیلومتر در ساعت حرکت کنه؟!
در حال حاضر قویترین کشنده ی Heavy Haulage جهان Nicolas Tractomas D100 مجهز به قلب تپنده ی کترپیلار 12 سیلندر هست با 900 اسب قدرت - Caterpillar
CAT 3412 E DITA -900hp, V12, 27,3 Litre Engine
همراه با اتاق رنو و اکسل های کسلر المان در فرانسه تولید میشه.
هر قسمتش از یجاس !
علی آقا اینم یکی از محصولات سینو تراک یا همون هوو هستش
کلا سینو تراک از اتاق ولوو استفاده میکنه و فیس لیفتهای شبیه مرسدس بنز ارایه میده
قیمت اینم خیلی خوبه به نظر من چون الان فراز 150 میلیون نقد فروش شرکتی داره
اگه موتورش مربوط به مرسدس باشه خیلی خوبه دوام بهتری داره
سینو تراک تازگیها برای اینکه کیفیت خودش رو بالا ببره از تکنولوژی های مرسدس بنز تو کامیونهاش استفاده میکنه شرکت اشتایر هم به نوعی توی اتریش شعبه ای مثل ایدم خودمونه ولی با توان بالاتر
موتور om 355 فکر کنم موتور خوبی از آب دربیاد یک موترو دیگه هم توی ایدم خودشون بر اسا موتورهای قدیمی ساخته بودن om357 که حداقل اینش خوبه که دردسر قطعات موتور رو ندارن .
کاش این سپر رو مینداختن رو هوو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)