تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 691 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه inmanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستانی که می خوان سانسور سیمز رو حذف کنند بی خودی زحمت نکشن چون بنده در سیمز 2 این کارو کردم و دیدم فقط برجستگی های روی بدنشون هست.
    این سانسور ها رو خود شرکت درست کرده چون این بازی توی مدارس آمریکا جزو برنامه های اصلی مهارت زندگی هستش و نمی شه که همینجوری همه چیز رو واسه بچه ها نشون بدن

2. 2 کاربر از inmanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ...!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها تو همین تاپیک پستی بود در مورد رفع سانسور سیمز .. هر چی گشتم پیداش نکردم ... کسی داره ؟؟
    اره من پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یه مشکلی دارم وقتی می رم تو بازی همه چی درسته ها ولی بعد از 5 دقیقه یا شایدم کم تر از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم ؟

4. این کاربر از ...! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

من یه مشکلی دارم وقتی می رم تو بازی همه چی درسته ها ولی بعد از 5 دقیقه یا شایدم کم تر از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم ؟
    اینجا بفرمایید:
    کد:

داره خودمونی میشه ...!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینجا بفرمایید:
    کد:
    مرسی من بعد از اینکه اینجا ریپ زدم یهو اون تاپیکو دیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    من یه سیم دختر دارم که فکر می کنم نوجوان یعنی به مدرسه میره!!!
    می خوام یه شغل پردرامد بهم معرف کنید!!!

در آغاز فعالیت آرش قاسمي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من امروز سيمس 3 رو گرفتم اومدم ريختم مشكل خوردم موقع اجرا ميگه :
    This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem

داره خودمونی میشه farzan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Mehrshahr

پيش فرض

منظورتون زبان حرف زدنشونه؟ يا نوشته هايي كه تو buy mode و ... هست؟ اگر اولي هست بايد بگم اين ماله بازيه.
    نه زبونشون رو نمی گم خودم سمز بازم
    منوی آپیشن و سیو کردن و ایناش زبونه نمی دونم کدوم گوریه !! فرانسویه !!واسه همین تغییر زبان رو پیدا نمی کنم تا انگلیسیش کنم ...کجاشه ؟

مرسی

اره من پیدا کردم
    کد:
    ممنون....

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

مرسی من بعد از اینکه اینجا ریپ زدم یهو اون تاپیکو دیدم
    دوست عزيز سعي كنيد پست هاي تشكر نديد و از دكمه ي مخصوصش استفاده كنيد. من در مرطبه اي نيستم كه شما رو راهنمايي كنم اميدوارم بر نخورده باشه بهتون.

نه زبونشون رو نمی گم خودم سمز بازم
    منوی آپیشن و سیو کردن و ایناش زبونه نمی دونم کدوم گوریه !! فرانسویه !!واسه همین تغییر زبان رو پیدا نمی کنم تا انگلیسیش کنم ...کجاشه ؟

مرسی

ممنون....
    بايد دوباره پاكش كنيد و نصبش كنيد. من فقط اين راه به نظرم ميرسه شايد راه ديگه اي هم باشه.

11. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میشه جان مادرتون یکی شهررو از یک جا دیگه واسه دانلود ریگان بزارین
    من شهر جدید میخوامممممممممممممممممممم مممممم
    راستی اواتارم قشنگه؟
    اون آدرس ها كه قبلا براي شهر جديد گذاشته بودم كار مي كردند تا قبل از اين كه سايت ها را ف ي ل ت ر نكرده بودند. من خودم شهر جديد رو از همون سايت ها قبل از ف ي ل ت ر شدن دانلود كردم. اگر همين سايت p30world.net امكان آپلود داره يا سايتي مي شناسيد كه امكان آپلود داشته باشه بگيد من مي رم شهر جديد رو آپلود مي كنم تا شما بتونيد دانلود كنيد.

در ضمن اين شهر رو من در بازي قرار دادم. هيچ مشكلي هم پيش نيومد. (قابل توجه دوستاني كه گقته بودند مشكل پيش مي ياد !! ) اين شهر حالت نيمه شهري داره. (تقريبا شبيه روستا ست. البته روستا هايي كه در فيلم هاي خارجي مشاهده مي شه) چند تا از خونه هايي كه در شهر هست مزرعه دارند. البته اين مزرعه رو در همون شهر اولي كه در خود بازي هست مي شه ايجاد كرد. اين شهر يك لباس باغباني به بازي اضافه مي كنه و تعدادي وسيله ي دكوري مثل مترسك يا بسته هاي كاه و ... كه اين وسايل هيچ اكشن خاصي ندارند فقط براي تزيين هستند.

اره بزار
    چيكار كنم سيم هاي انرژي شون زود تخليه نشه چون ديوانه شدم اينقدر زدم بخوابن
    يك رمزي نيست كه تو بازي مثل رمز maxmotives عمل كنه؟
    رمزي كه بايد بزني به اين ترتيبه:

1) ابتدا دكمه هاي ctrl و shift و C رو با هم فشار بده. يك نوار آبي رنگ بالاي صفحه براي تايپ رمز يا همون cheat باز مي شه.

2) بعد بايد اين رمز رو تايپ كني :

testingcheatsenabled true

توجه ايت رمز دو قسمت است، قسمت اول testingcheatsenabled است كه هيچ فاصله اي بين حروف آن نيست. بعد يك فاصله مي زني و بعد كلمه true را تايپ مي كني.

3) پي از تايپ آنچه در بالا ذكر شد كليد enter رو مي زني.

با اين فعال كردن اين رمز به طريق بالا، خيلي كارها مي توان كرد. مثلا در حالتي كه بازي پاز نباشد مي توان به قسمت نياز هاي هر كدام از سيمز ها را كه خواستي بروي، بعد نشانگر موس رو روي هر نيازي كه خواستي ببري بعد كليد سمت چپ موس رو نگه داري و نوار سبز رنگ نياز رو به عقب يا جلو ببري (يعني كم يا زياد كني). براي اين كار بازي نبايد پاز باشد.

اين رمز كاربرد هاي ديگري هم دارد.

من تازه یاد گرفتم برای بازی موکت بسازم!
    هر کی خواست عکس بده براش بسازم!!
    فقط متاسفانه نصبش هم میکنم ولی تو بازی نمیاد
    هم موکت های ساختگیم هم موکت هایی که دانلود میکنم!
    یکی کمک کنه!!:(
    من يك عالمه pattern يا همون به قول شما موكت دانلود كردم و توي بازي هم مي ياد، ولي بايد يه برنامه ي كوچولو رو نصب كني. البته اگر type of file اين باشه : PACKAGE . اين برنامه ي كوچولو كه گفتم از آدرس زير دانلود كن ولي فكر كنم اول بايد در سايتشون عضو بشي من خيلي وقت پيش عضو شده بودم. عضويتش ْآسوونه.

کد:
    اسم فايلي كه بايد دانلود كني اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . عكسش هم يك ميمونه.
    وقتي اين فايل رو دانلود كردي و از زيپ درش آوردي لازم نيست نصب بشه. كافيه روي اون pattern يا موكت يا هر فايل ديگه اي كه type of file اون PACKAGE باشه دابل كليك كني و اين برنامه ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودش فايل رو در محلي كه بايد قرار بگيره قرار مي ده.

اما اگر type of file اين باشه The Sims 3 Costume Content ، كه در اين صورت عكس اين فايل به شكل عكس سيمز 3 است. كافيه اول اين فايل رو در پوشه ي زير قرار بدي:
    C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads

بعد launcher رو باز كني و فايل (يا فايل هايي) رو كه در تب دانلود اضافه شده تيك بزني و install رو كليك كني تا نصب بشه.

13. 3 کاربر از sapna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

سلام من امروز سيمس 3 رو گرفتم اومدم ريختم مشكل خوردم موقع اجرا ميگه :
    This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem
    کرکش کردی؟
    باید کرکش کنی!

15. این کاربر از h_r_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •