تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 380 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوست من صفحه ی قبل رو اگه یه نگاه می انداختی جوابت رو می گرفتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی
    این دیگه به کارم نمیاد
    الان 2 تا فایل دارم ناقص از سایت دواس
    رزوم دار بودن ولی حساس به ایپی
    حالا اگه شدنیه میخوام لینک جدید رو بندازم رو همون فایل های ناقص که دان کنه ولی اسمشون تو لیست نمیاد...

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چرا بااینترنت دانلود منیجرم نمیتونم هیچ فایلی رو دانلود کنم.دیروز نسخه جدید اینترنت دانلود منیجر رو نصب کردم و راحتم با هاش فایل دانلود می کردم اما از امروز نه با اینترنت دانلود منیجر و نه هیچ دانلود منیجر دیگه ایی نمیتونم فایل دانلود کنم.نسخه جدید روremoveکردم دوباره نسخه قدیمی رو نصب کردم اما بازم به همون صورته و هیچ فایلی رو نمیتونم دانلود کنم.

Last edited by masoud79; 29-10-2011 at 20:54.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یک فیلم با حجم 1گیگ و 800 داشتم دانلود میکردم که 85 درصدش پر شده بود یعنی نزدیک 1 گیگ و 500 مگش رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه مجوبور به تعویض ویندوز شدم ولی قبل از تعویض کل پوشه ی idm که توی فایل های ویندوز هست رو کپی گرفتم
    از این ادرس
    C:\Users\aaa\AppData\Roaming\idm
    حالا این فایلی که ازاش کپی گرفتم و توی ویندوز جدید برگردونم سر جاش لینک دانلود فیلم رو هم دوباره بزنم درست میشه؟؟؟
    یه تاپیک چند تا پست بالاتر دوست عزیزمون عرفان معرفی کردن ولی توی اون تاپیک نوشته قبل از تعویض ویندوز باید چند تا کار انجام میدادی که من اون کارارو نکردن دیگه فقط ار فایل idm یه کپی گرفتم
    حالا پی کار کنم درست شه
    راح حلی داره یا باید بی خیالش شد؟؟؟
    ===========
    بعد از ویرایش :
    مکل با کپی کردن فایل ها حل شد...
    Last edited by starn; 30-10-2011 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان یک فیلم با حجم 1گیگ و 800 داشتم دانلود میکردم که 85 درصدش پر شده بود یعنی نزدیک 1 گیگ و 500 مگش رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه مجوبور به تعویض ویندوز شدم ولی قبل از تعویض کل پوشه ی idm که توی فایل های ویندوز هست رو کپی گرفتم
    از این ادرس
    C:\Users\aaa\AppData\Roaming\idm
    حالا این فایلی که ازاش کپی گرفتم و توی ویندوز جدید برگردونم سر جاش لینک دانلود فیلم رو هم دوباره بزنم درست میشه؟؟؟
    یه تاپیک چند تا پست بالاتر دوست عزیزمون عرفان معرفی کردن ولی توی اون تاپیک نوشته قبل از تعویض ویندوز باید چند تا کار انجام میدادی که من اون کارارو نکردن دیگه فقط ار فایل idm یه کپی گرفتم
    حالا پی کار کنم درست شه
    راح حلی داره یا باید بی خیالش شد؟؟؟
    ===========
    بعد از ویرایش :
    مکل با کپی کردن فایل ها حل شد...
    منم وضعیتم همین طوریه اگه راهی باشه...

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا بااینترنت دانلود منیجرم نمیتونم هیچ فایلی رو دانلود کنم.دیروز نسخه جدید اینترنت دانلود منیجر رو نصب کردم و راحتم با هاش فایل دانلود می کردم اما از امروز نه با اینترنت دانلود منیجر و نه هیچ دانلود منیجر دیگه ایی نمیتونم فایل دانلود کنم.نسخه جدید روremoveکردم دوباره نسخه قدیمی رو نصب کردم اما بازم به همون صورته و هیچ فایلی رو نمیتونم دانلود کنم.

دوست من شما برو تو OPTIONS قسمت PRO X Y تیک همه رو بردار یا اگه از اون استفاده می کنی اون جا همونی که تو اینترنت اسپلورر استفاده می کنی رو توی IDM وارد کن.
    موفق باشی دوست من

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

البته اضافه کنم که ممکنه سرور اون فایل هم امکان ارائه ی فایل رو نداشته باشه و یا مشکل از آی اس پی باشه.
    شما با یه فایل دیگه هم تست کن.

6. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان یه فایل با ای دی ام دالود کردم تا 99 رفت بعدش قطعید زدم رزوم تا 100 رفت ولی پارت هاش به هم وصل نشد... از تو داکیومت ها هم رفتم میگه فایل خرابه باز نمیشه... راهی داره برای درست شدن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان یه فایل با ای دی ام دالود کردم تا 99 رفت بعدش قطعید زدم رزوم تا 100 رفت ولی پارت هاش به هم وصل نشد... از تو داکیومت ها هم رفتم میگه فایل خرابه باز نمیشه... راهی داره برای درست شدن؟
    میثم جان این جا نوشتم چه جوری می تونی پارت ها رو به هم وصل کنی:
    کد:
    موفق باشی

9. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

11

منم وضعیتم همین طوریه اگه راهی باشه...

این جواب میده.
    اما تقریبا نصف حجم دانلودی میشه.

کد:
    ============================================

چطوری میشه کاری کرد که فایلی دانلود کرد اتوماتیک بره فایل بعدی رو دانلود کرد.?
    در IDM

11. این کاربر از Amin4All بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این جواب میده.
    اما تقریبا نصف حجم دانلودی میشه.

کد:
    ============================================

چطوری میشه کاری کرد که فایلی دانلود کرد اتوماتیک بره فایل بعدی رو دانلود کرد.?
    در IDM
    دوست من شما یه QUEUE (صف) درست می کنی فایل هات رو انتقال می دی تو اون QUEUE و بعد SCHEDULER رو می زنی و از اون جا صف مورد نظرت رو انتخاب می کنی و START NOW رو می زنی.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان من چند وقت پیش این متن رو تو یه سایت خارجی دیدم برای افزایش سرعت ای دی ام یه تست بکنید شما هم نتیجه رو بگید لطفا

1. Click the icon IDM

2. Click Download < Option

3. On the Connection / Speed, select Other, and the Default Max conn.number select 16

4. Close IDM

5. Run Regedit> HKEY_CURRENT_USER> Software> Download Manager> (see the right window) Connection Speed> double click> select hexadecimal> content with ffffffff> press OK

6. Close regedit

7. Try performing the download

تا مرحله 4 که هیچ تا اونجا رو همیشه انجام میدم من ولی قسمت رجیستریش نمیدونم سرعت رو زیاد میکنه یا کم چون فکر میکنم بعد از این کار حداکثر سرعت هر کانکشن میشه 70 کیلوبایت حالا دوستان یه اماری بدن که در حالت عادی هرکانکشن چقدر سرعت میگیره (مثلا از جایی که فقط یک کانکشن میده برای دانلود یه فایل تست بگیرید...)

در کل روش خوبی هست؟ بهتر از این هم میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •