تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 210 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

يه سوال داشتم ببينم از مهندسين كسي جوابي داره؟
    من يه مودم Tplink 8951ND خريدم كامپيوترم را با كابل و لپ تاپ را با Wifi وصل كردم. وقتي با لپ تاپ به مودم وايرلس كانكت ميشم بين دو تا سيستم شبكه ايجاد ميشه و ميتونم فايل ها را شير كنم. ميخواستم ببينم ميشه اين شبكه را ايجاد كرد ولي لپ تاپ نتونه از اينترنت استفاده كنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام کسی راجع به تفاوت کابل های cat6 و cat7 می دونه؟
    کابل دو سر usb بهتره یا همبن کابلای lan برا اتصال دو کامپیوتر؟

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من اینترنت با lan گرفتم میخوام با ۲ تا لپتاپ دیگه اینترنت را share کنم که هر کدوم تو یک اتاق دیگه هستند..بهترین و پر بازده ترین راه کدومه ؟

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان من دو تا سیستم رو با ویندوز 7 بهم وصل کردم و یه درایو رو به اشتراک میزارم اما وقتی از سیستم روبرو میام روی درایو کلیک میکنم باز شه این خطا زیر رو میده ؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام من اینترنت با lan گرفتم میخوام با ۲ تا لپتاپ دیگه اینترنت را share کنم که هر کدوم تو یک اتاق دیگه هستند..بهترین و پر بازده ترین راه کدومه ؟
    روی لپتاپ خودتون شبکه adhoc ایجاد کنین. اون دوتای دیگه به این شبکه ادهاک وصل شن.
    من خودم زمانی که مودم وایرلس نداشتم از همین روش استفاده میکردم. خوب بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام کسی راجع به تفاوت کابل های cat6 و cat7 می دونه؟
    کابل دو سر usb بهتره یا همبن کابلای lan برا اتصال دو کامپیوتر؟
    cat7 پیچ بیشتری داره که باعث می شه اثر نویز رو نسبت به cat6 کاهش بده. از طرفی نوع سیم استفاده شده در هر دسته بندی بالاتر بهتر شده که باعث می شه پهنای باند بیشتری داشته باشه.
    کابل شبکه برای اتصال بهتره.

7. این کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان من دو تا سیستم رو با ویندوز 7 بهم وصل کردم و یه درایو رو به اشتراک میزارم اما وقتی از سیستم روبرو میام روی درایو کلیک میکنم باز شه این خطا زیر رو میده ؟؟؟؟؟؟
    بهتره اول از آنتی ویروس و فایروال چک کنید.چون بعضی ها اجازه نمی دن. اما مهمتر از اینها در قسمت تنظیمات اشتراک اون فولدر به اون یکی کامپیوتر امکان دسترسی کامل بدین. از اونجایی که تو این ارور هم نوشته که امکان دسترسی نداره ، اگه این تنظیمات رو درست کنین کار میکنه.

9. 2 کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

روی لپتاپ خودتون شبکه adhoc ایجاد کنین. اون دوتای دیگه به این شبکه ادهاک وصل شن.
    من خودم زمانی که مودم وایرلس نداشتم از همین روش استفاده میکردم. خوب بود.
    ممنون..میشه در مورد adhoc توضیح بدی ..تا چند تا کامپیوتر را support میکنه ..
    من از connectify-me استفاده کردم ولی یکی از کامپوتر ها ویندوز ویستا است یکم مشکل داره..میخوستم ببینم اینی که شما میگی بهتره یا نه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من از connectify-me استفاده کردم ولی یکی از کامپوتر ها ویندوز ویستا است یکم مشکل داره..میخوستم ببینم اینی که شما میگی بهتره یا نه
    عزیز من با این نرم افزار که شما دارید کار کردم خیلی خوبه با دوتا تا سیستم تونستم بهش وصل بشم راحت کار کرد و مشکلی نداره
    اینم یه شرح کامل از اد هاک براتون
    آموزش نصب شبکه بندی کامپیوتر به کامپیوتر - ad hoc اد هاک

ابتدا تعریف کلمه ad hoc

معنی: ويژهء امر بخصوصي ، ويژه ، تك موردى ، سردستي ، خلق الساعه
    تعریف: (اصطلاح لاتین) چیز ترتیب شده و یا صورت گرفته در هنگام ضرورت و بدون برنامه قبلی

شبکه اد هاک چیست؟
    در شبکه "ad hoc" کامپیوترها و دستگاه ها مستقیم به یگدیگر متصل هستند تا اینکه از یک روتر Router یا هاب Hub استفاده کنند.
    شبکه ad hoc یک ارتباط موقـــت بین کامپیوترها و دستگاهای مورد استفاده برای مقصد خاصی، از قبیل اشتراک گذاری اسناد در طول یک جلسه و یا برای زدن بازی های کامپیوتری چند نفره، میباشد. شما همچنین می توانید یک ارتباط اینترنتی را موقتا با افراد دیگر شبکه ad hoc تان تقسیم کنید، تا دیگر نیازی به راه اندازی شبکه خودشان نداشته باشند. شبکه "اد هاک" تنها می تواند بصورت وایرلس باشد. پس باید یک آداپتور وایرلس از قبلا در کامپیوترتان وصل باشد تا بتوانید یک شبکه ad hoc را نصب یا به آن متصل شوید.

آموزش نصب شبکه بندی اد هاک
    1- بخش Connect to a Network را باز کنید.
    Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
    2- گزینه Set up a new connection or network را کلیک کنید.
    3- گزینه زیر را انتخاب و Next را بزنید و مراحل آنرا دنبال کنید.
    Set up a wireless ad hoc (computer-to-computer) network

چند نکته مهم
    1- اگر یک یا کامپیوترهای شبکه ای بیشتری به یک *دامین ملحق شده اند، هر فرد استفاده کننده باید یک حساب کاربری "user account" بر روی آن کامپیوتر داشته باشد تا بتواند برنامه های مشترک شده را ببیند و به آنها دسترسی داشته باشد.
    دامین چیست؟ Domain مجموعه ای از کامپیوترهای یک شبکه ست که از یک بانک داده مشترک استفاده می کنند.
    2- اگر کامپیوترهای شبکه به یک دامین متصل نباشند، ولی شما می خواهید که افراد حساب کاربری (یوزر اکانت) بر روی کامپیوتر شما داشته باشند تا به چیزهای مشترک دسترسی داشته باشند، گزینه "پاس ورد اشتراک گذاری" را از تنظیمات پیشرفته فعال کنید.

* برای فعال کردن اشتراک گذاری با رمز عبور؛

الف: به این مسیر بروید
    Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
    ب: علامت V را بزنید تا پروفایل فعلی باز شود
    پ: اگر password-protected sharing خاموش (Off) است، Turn on password protected sharing را بزنید و سپس Save changes را کلیک کنید. در صورت درخواست رمزعبور آدمین، آنرا وارد کنید.

3- شبکه ad hoc بصورت خودکار بعد از اینکه تمام کاربران از شبکه قطع ارتباط (دیسکانکت) می شوند و یا در هنگامی که شخص سازنده شبکه قطع ارتباط می کند و یا از بــُـرد دیگر کاربران شبکه خارج شود، حذف خواهد شد. مگر اینکه در هنگام ساخت شبکه، آنرا دائمی "permanent" بسازید.
    4- اگر از از شبکه اد هاک قطع ارتباط (دیسکانکت) کنید، در صورت مشترک کردن اینترنت تان، اشتراک سازی کانکشن اینترنت (Internet connection sharing - ICS) غیر فعال خواهد شد. مثال؛
    شما یک شبکه اد هاک جدید بدون قطع ارتباط کردن از شبکه اد هاک قدیمی که ICS در آن فعال بوده بسازید،
    یا لاگ آف (خارج) می کنید و سپس بدون قطع ارتباط (دیسکانکت) کردن، دوباره لاگ این (وارد) کنید.
    5- اگر یک شبکه اد هاک بسازید و اینترنت آنرا به اشتراک بگذارید، و سپس فردی به همان کامپیوتر با نام کاربری دیگری از طریق Fast User Switching لاگ آن (داخل) شود، ارتباط اینترنتی همچنان مشترک خواهد بود، حتی اگر شما قصد نداشتید تا با آن فرد شریک بسازیدش.
    6- در صورت به اشتراک گذاشتن ارتباط اینترنتی در شبکه اد هاک، این ارتباط تنها برای یک بار است. وقتی که سیستم را ریستارت می کنید، ارتباط دیگر مشترک نخواهد بود.

خودم وقت نکردم توضیحات رو بنویسم ولی خیلی خوب و کامل هست
    منبع هم فروم اسان دانلود

12. 4 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستمون بالا کامل توضیح دادن.ادهاک شبکه ی وایرلسی هست که به اصطلاح کامپیوتر به کامپیوتره و نیازی به واسط نداره. برای همین موقع جنگ یا حوادثی مث طوفان یا زلزله که امکان ایجاد زیرساختایی مثل هاب و روتر نداره ازش استفاده ی زیادی می شه.
    روی ویستا و سون امتحان کردم مشکلی نیست. در مورد حداکثر کاربر ادهاک اطلاعی ندارم اما خودم شخصا تا 5-6 تا لپتاپ و موبایل رو وصل کردم. و فکر نمی کنم تعداد کاربراش چندان محدود باشه. فقط فراموش نکنین که برای شبکه تون رمز بگذارید و امنش کنین.

14. 2 کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •