چطوري مي توانم فهرست ايجاد كنم
چون هي خطا مي دهد هيچ ورودي يافت نشد
چطوري مي توانم فهرست ايجاد كنم
چون هي خطا مي دهد هيچ ورودي يافت نشد
سلام
توی ورد 2003 از نوار تولبار بالایی فقط گزینه های ویو تولز و هلپ موندند و بقیه حذف شدند چطوری برشون گردونم؟
خداییش من گشتم ..مال 2007 نبود..اخه شکلش کلا عوض شده.حداقل بگید چی بنویسم تو سرچ
حداقل بگید شماره پستش حدودا چند است![]()
سلام دوست عزيز
براي فهرست نويسي يه نگاهي به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپيك آموزش نكات كاربردي ورد بنداز
موفق باشي
سلام
اينم بخاطر شما دوست عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزم
آموزش فهرست نويسي در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپيك آموزش نكات كاربردي ورد
موفق باشي
سلام دوست عزيزم
شما براي اينكار بايد روي يكي از نوار ابزار ها كليك راست كني و customize رو بزني و از زبانه Toolbars گزينه Menu bar را انتخاب كرده و بعد از همون كادر دكمه Reset رو بزني و سپس اكي كني
موفق باشي
درود
در صفحه اول چند Comment دارم که می خواهم Balloons در سند نمایش داده شود، همانطور که می دانید وقتی کامنتی وارد می کنید و اگر بخواهید بالون ها سر جای خود باشند یک نوار خاکستری در سمت راست یا چپ (با توجه به تنظیماتی که در Track Changes Option) تعریف کرده ایم ظاهر می شود و در زیر بالون ها این نوار خاکستری هست. من می خواهم این نوار فقط در صفحه اول باشد، حتی با ایجاد فصل جدید نتوانستم این کادر خاکستری را از دیگر صفحات (صفحات بعد از یک) بردارم و نشان داده می شود. چه کار باید کرد که این کادر خاکستری فقط در همان صفحه اول باشد، چون صفحه بندی و نوشته های صفحات من را به هم می ریزد و روی آن صفحات تاثیر گذاشته.
با سپاس فراوان
بدرود
برای خارج کردن یک عکس که در ورد قرار داره چی کار باید کرد؟
در واقع عمل برعکس " insert / picture " چیه؟
عکس را داخل یک برنامه مدیریت تصاویر مثل فتوشاپ . ای سی دی سی و از همه راحت تر Paint ویندوز Paste کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)