این خارجی ها هم ادمو گیر میارن ... یه بار می بینی تاریخشون اونوریه ... تا میای عادت کنی ، یه تاریخ دیگه می بینی اینوریه
اعصاب نزاشتن واسه ما ...
ممنون دوست عزیز ... حداقل خدارو شکر که کیی وجود داره و انتی ویروس ما روی زمین نمیمونه ...![]()
این خارجی ها هم ادمو گیر میارن ... یه بار می بینی تاریخشون اونوریه ... تا میای عادت کنی ، یه تاریخ دیگه می بینی اینوریه
اعصاب نزاشتن واسه ما ...
ممنون دوست عزیز ... حداقل خدارو شکر که کیی وجود داره و انتی ویروس ما روی زمین نمیمونه ...![]()
پست برای تست تاپیک....
سلام.
دوست عزیز فعلا شما تا 8ماه دیگر میتوانید از اویرا نسخه را یگان خود استفاده کنید.
بعدش هم نسخه جدید بیاد ان هم 1سال رایگان در خدمت کاربر قرار خواهد گرفت.
موفق باشید.
آقا یه سوال دیگه:من این سکوریتی رو دان کردم(65 مگ) ،زدم رو سی دی ،الان چه جوری نصبش کنم؟!یه پوشه است ،توش کلی فایله؛فایل setup رو هم می زنم ،ارور میده.(پروفشنال هم همین طوریه)
درود.
خب چرا شما فایل ستاپ را نصب نکردید و این کار را انجام دادید.
یا فایل ستاپ را در سی دی رایت میکردید.
پروفشنال که اگر بخوای نصب کنی کی براش نیست و اگر هم باشه نایابه.
شما بهتره فایل ستاپی که نصب کردید را
نصب کنید.
موفق باشید.
پس این آپشن تو سایتش برای چیه؟
Avira Premium Security Suite, version 10 (without internet connection) Dec 20, 2010 10.0.0.582 zip ۶۹٫۲۸
MB
من دیشب (با اکانت رایگان)اینو دانلود کردم تا صبح مجبور نشم 60 مگ از اکانتم خرج کنم!(و هم اینکه روی لب تاپ هم بتونم بزنم)
اورکا!
یافتم !
یه فایل presetup هم اونجا بود!
اول باید اونو بنصبیم
سلام
من قبلا nod 32 داشتم . حداقل چيز خوبي که داشت اثر نگذاشتن روي سرعت سيستم و اينترنتم بود . من قبلا با Dial up فايل هاي 3 -4 مگي رو راحت و بدون دردسر دانلود مي کردم ولي الان که Avira 10 رو ريختم فايل هاي 400-500 KB رو به زور بعد از بيست دقيقه دانلود مي کنم . مدتي هم هست از کند شدن سرعت دانلودم خود Avira ، update نميشه (اگه دقيقش رو بخواين از 12/15/2010) .
من نيدونم مشکل از تنظيماتشه يا اين که کلا Avira رو سرعت اينترنت اثر ميذاره ؟؟؟؟؟
اگه ممکنه یه راهنمایی به من بکنین .( Avira perimum 10.0.0582 و ویندوز xp )[COLOR="Silver"]
Last edited by mehrshadmmm; 06-01-2011 at 10:30.
سلام.
دوست عزیز هر برنامه ضدویروسی یکم اثر میگذارد
ولی درسته من هم که با اینترنت پر سرعت اویرا اپدیت میکنم یکم طول میکشه چه برسد به شما بزرگوار.
شما مطمئن هستید که سیستم شما الوده به ویروس نیست.
چون از کندی سیستم یکی از عواملش کندی سیستم
هست.
نه عزیز شما اگر میدونید با دایال اپ نمیتونید اپدیت کنید.
میتونید با رفتن به کافی نت فایل اپدیت افلاین اویرا را دانلود کنید.
موفق باشید.
ممنون Karkas20 عزیز .
مطمئن نیستم نیستم دستگاهم ویروسی هست یا نه ..... تا بود که nod هیچ چیز رو شناسایی نمیکرد ، Avira هم که تمام کرک ها و فایل های نصبی منو کله پا کرد ولی هنوز هم احساس می کنم ویندوزم نفسش بند اومده و مشکلات عجیب و غریبی برام ایجاد می کنه ( البته هاردم هم لبریز شده و تو هر درایو چند گیگ جای خالی مونده)
یه سوال دیگه
کومودو در کنار کدوم یکی از آنتی ویروس ها بهتر جواب میده ؟ ( منظورم اثر کمتر روی سرعت و قدرت شناسایی بالا تره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)