من میخوام adsl بگیرم...اول شاتل خواستم بگیرم ولی زنگ زدم لغوش کردم...چون شنیدم اصلا خوب نیست...حالا میخوام صبا نت بگیرم....نظرتون چیه؟؟؟خوبه؟؟؟؟ اصلا قیمت 128 سه ماه شارژ چقدر میافته؟؟؟(با مالیات و عوارض)
من میخوام adsl بگیرم...اول شاتل خواستم بگیرم ولی زنگ زدم لغوش کردم...چون شنیدم اصلا خوب نیست...حالا میخوام صبا نت بگیرم....نظرتون چیه؟؟؟خوبه؟؟؟؟ اصلا قیمت 128 سه ماه شارژ چقدر میافته؟؟؟(با مالیات و عوارض)
داتک که بهتره![]()
سلام بچه ها
صبانت تو کرج سرعتش چجوریاست؟
با 128 سرعته دانم چنده؟
من کرج هستم....داتک کرج داره؟؟؟
تو سایت صبا که سفارش رو ثبت خواستم بکنم 128 نداشت....فقط 256 داشت...
ولی تو پرداخت اینترنتی فقط 64 داشت....یعنی چی؟؟؟؟؟
صبانت هم زياد تعريفي نيست هر چند كه بيشتر اين شركتها سراپا يه كرباسن.
از صبانت تمدید کردینمن 64 ، 3 ماهه تمدید کردم سرعت
شبانه 54
روزانه -10
سرعت شبانه ببینین ثابت است ؟
من میخوام روزا وب گردی کنم و شبا داونلود آیا 64 خوبه یا 128 ؟ دوستان ممنون میشم نظرشون رو بگن
من حالا 2 گیگ 128 یک ماها گرفتم و فردا هم ترافیکم به پایان خواهد رسید یعنی در 26 ام روز
آیا بعد از اینکه ترافیک من تموم بشه میتونم از 6 شب داونلود مجانی استفاده کنم یا باید برم تمدید کنم
بعد از چند روز پس از اتمام اعتبار خط رو جمع میکنن؟
بله میتونید
ترافیک تموم بشه مشکلی نداره ولی اگر از لحاظ زمانی کم بیارید بعد از 3 روز جمع میشه
برای روزا وبگردی کردن و شبا دانلود کردن ۱۲۸ خوبه ، یعنی با کیفیت تره ، منم خودم ۱۲۸ دارم . . .
من فکر نکنم بشه با تمام شدن اعتبار از شبانه استفاده کرد ، شایدم بشه ، نمیدونم چون هنوز خط از رانژه خارج نشده . . .
در مورد سوال آخر هم فکر کنم تا وقتی از لحاظ زمانی قرار داد دارید خط از رانژه خارج نشه![]()
دوست من اگه پولداری 128 وگرنه همون 64 فعلا خوبه
بعد از اتمام محدودیت زمانی قادر به استفاده از شبانه نیستید .
1 الا 2 روز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)