تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 188 از 2403 اولاول ... 881381781841851861871881891901911921982382886881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    الان شارژ اکنتم تموم شد.مانده حجمم صفر! ولی بازم الان دانلود دارم.می خواستم بدونم چجوریاست؟بعدا این حجم اضافه رو پولشو میگیرن؟
    اندیشه-128

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا من ديگه واقعا خسته شدم نميدونم چي كار كنم؟الان پارس 256 دارم سرعتم اصلا راضي كننده نيست.مي خوام انديشه بگيرم.از دوستان ميخوام كه اگه 128يا 256 يا 512 انديشه دارن سرعتشونو از 9 صبح تا 11 شب حدودا چقدره؟ درضمن قطعي هم داره؟نصفه شبم اصلا برام مهم نيست.
    سلام
    اتفاقا منم اول میخواستم پارس بگیرم ولی رفتم مخابرات گفتن تعداد شکایت از این شرکت بالا رفته از این شرکت نگیر، خلاصه رفتم اندیشه. الان 256 دارم، همین الانم (ساعت 10 شب) دارم فرار از زندانو با سرعت 160 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته از ساعت 1 شب به بعد سرعتا افتضاح میشه. در ضمن الان سه ماهه گرفتم و تا الان قطعی نداشتم
    Last edited by farshidcivil; 18-12-2009 at 22:09.

3. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    اتفاقا منم اول میخواستم پارس بگیرم ولی رفتم مخابرات گفتن تعداد شکایت از این شرکت بالا رفته از این شرکت نگیر، خلاصه رفتم اندیشه. الان 256 دارم، همین الانم (ساعت 10 شب) دارم فرار از زندانو با سرعت 160 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته از ساعت 1 شب به بعد سرعتا افتضاح میشه. در ضمن الان سه ماهه گرفتم و تا الان قطعی نداشتم
    البته شايد من يكم پر توقع باشم ولي قبلا سرعت 256 پارس من حدود 190 بود كه دوستم انديشه داشت مال اون بالاي 200 بود و من ناراحت بودم.الان واسه شما بالاترين سرعت در روزتون 160 يا بيشترم ميشه؟معمولا چه ساعتهايي؟شما كدوم منطقه رشت هستين؟

5. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته شايد من يكم پر توقع باشم ولي قبلا سرعت 256 پارس من حدود 190 بود كه دوستم انديشه داشت مال اون بالاي 200 بود و من ناراحت بودم.الان واسه شما بالاترين سرعت در روزتون 160 يا بيشترم ميشه؟معمولا چه ساعتهايي؟شما كدوم منطقه رشت هستين؟
    من 128 ( 8 گیگ ) اندیشه دارم و مخابرات منطقه 3 هستم .
    در مورد بالاترین سرعت تو روز سرعتم تو بهترین حالت به 215 الی 220 کیلوبایت بر ثانیه هم رسیده و تو اکثر ساعتهای روز موقع دانلود سرعت حدود 200 کیلو بایت ... شبها هم که خدمتتون عرض کردم حدود ساعت 1 شب تو بدترین حالت 40 کیلو می شه و معمولا نزدیکهای صبح ( 4 الی 6 صبح ) دوباره مثل روز به حدود 200 می رسه ...
    اما یه نکته خیلی مهم رو باید توجه کنین . اینکه اگه از یه برنامه دانلود منیجر ( مثل dap ) استفاده کنین معمولا این سرعتهای خیلی بالا رو تجربه می کنین و تو حالتی که مستقیم مثلا از راپید شر دانلود می کنین و از نرم افزار دانلودر استفاده نمی کنین معمولا سرعت بین 120 الی 170 ( کلا کمتر از حالت اول ) ... و دیگه اینکه وقتی از برنامه torrent واسه دانلود استفاده می کنین سرعتتون خیلی وقتا به تعداد کسانی که بهتون seed میدن بستگی داره ... مثلا بعضی فایلها seed کمی دارن و شما می بینین با اینکه سرعتتون باید اون موقع مثلا 200 باشه اما با سرعت 30 دارین دانلود می کنین ! تو این حالتها خود سرورها و کسانی که ازشون دارین فایل رو دانلود می کنین تو اون لحظه پهنای باند خوبی نمیدن که این به سرعت اینترنت شما ربطی نداره ...
    کلا اگه می خواین بالاترین سرعتها ( بالای 200 در روز ) رو تجربه کنین از یه برنامه دانلودر استفاده کنین یا torrent هایی رو دانلود کنین که بیشترین seeder رو داشته باشن . اونوقت شما هم میتونین از سرعتهای بالای 200 لذت ببرین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا 96k اندیشه داشتم و اکثرا سرعتم رو 60 بود اما 1 هفتست که 128 گرفتم سرعتم از 16 بالاتر نمیره کسی میدونه چرا؟
    من لنگرود میشینم

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

128 نامحدود گرفتی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مگه ريطي هم داره؟

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله سرعت نا محدود بالا نمیره !
    سرعت سرویس های حجمی فقط بالا میره برای این که ترافیک زود تر تموم شه

11. 2 کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    الان شارژ اکنتم تموم شد.مانده حجمم صفر! ولی بازم الان دانلود دارم.می خواستم بدونم چجوریاست؟بعدا این حجم اضافه رو پولشو میگیرن؟
    اندیشه-128
    دوست عزیز !
    وقتی که زمان اشتراکتون یا حجم ماهیانتون تموم میشه برای اینکه کارتون یه دفعه لنگ نمونه اندیشه تمدید موقت میکنه ( البته وقتی اشتراک تموم میشه هم کلید تمدید موقت تو قسمت کاربری شما فعال میشه ) مقدار این تمدید موقت حداکثر 3 روز و حجمش هم 300 مگ هست ... همونطور که گفتم فقط واسه اینه که کارتون یه دفعه لنگ نمونه در حالی که به اینترنت نیاز دارین و فقط یه فرصتی بهتون میده که ظرف 3 روز تشریف ببرین شرکت ( یا اینترنتی ) اکانتتون رو شارژ کنین یا حجم اضافه بگیرین ... اگه اشتراک ماهیانتون تموم شده باشه و از 3 روز شارژ موقت هم استفاده کرده باشی درست مثل این می مونه که 3 روز از اشتراک ماه آینده رو به شما پیش پیش داده باشن و وقتی ماه بعد 1 ماهه شارژ میکنین به میزان 27 روز باقیمونده شارژ میشه نه 30 روز... در مورد حجم هم فکر می کنم اون 300 مگ رو از اشتراک ماه بعدتون کم می کنن مثل این میمونه که پیش پیش مصرف کرده باشی ... در هر صورت بعد از 3 روز اکانتتون قطع میشه و شما بهتره از حالا تشریف ببری و 2 گیگ حجم اضافه ( 5000 تومن ) بگیری . ( البته اگه هنوز از زمان اشتراکت چیزی مونده باشه )
    پس پول این کار کردن موقت رو وقتی قطع شد ناچار میشی با گرفتن حجم یا تمدید اشتراک پرداخت کنی.
    موفق باشی

13. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من تو منطقه یکم خط تلفنمونم 2 هستش
    نگفتم بالاترین سرعتم 160 هستش ، بالاترین حد سرعتم 240 بود ساعتش متغیره هیچ وقت نمیشه گفت تو فلان ساعت این سرعتو دارین ولی 1 شب به بعد این سرعتو نداری. در ضمن سرعت دانلود فقط به ISP ربطی نداره بلکه سورسی که شما ازش دانلود میکنیدم میتونه تو سرعت دانلود موثر باشه مثلا نشده فایلی رو از 4shared دانلود کنم ولی سرعتم از 40 بالاتر بره در صورتیکه راپید شر و مدیا فایر وحتی مگا اپلود سرعتای خوبی دارن خصوصا اگه premium user باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •