تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 416 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

بچه ها مژده مژده چپتر 509 اومد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

درسته که جیرایا منحرف بود ولی تو اون لحضه حساس قبل از مرگش مگه میشه همچین چیزی رو بگه؟؟یعنی به نظرتون منحرف بودنش تا این حد بوده که قبل از مرگشم اونم جلوی کسی به خطرناکی پین که میدونست ممکنه به کونوها حمله کنه بازم به فکر اون چیزا باشه؟؟
    بابا منظورم اون نبود که
    اون رمزی که جیرایا نوشته بود کلمه هاش رو باید از آخرین کتابش تیکه تیکه کنار هم میزاشتن!دراصل رمز این بود:اصلیه بینشون نیست:
    ولی باید تمام کلمه هارومیخوندن که بتونن بغل هم مرتبش کنن .نمیدونم دقیقا قسمت چند شیپودن ولی درست قبل ازحمله پین به کونوها هستش این تیکه.

بیچاره کاکاشی فقط اون کتابو داشت ومجبور شد خودش بخونه.درضمن شما که میدونین کتابای جیرایا درمورد چه چیزهای بود
    مثلا عشق یابیو...

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این دیگه از اون حرفا بودا.یعنی چی که شخصیت بیخودیه؟؟

من نمیدونم چرا شما همش طرف خالی لیوانو میبینین؟؟
    مخالفم،
    یکم تند رفتی!
    من قبول ندارم که ساسوکه بیشتر از ناروتو سختی کشیده باشه.
    خب اومدی ناروتو رو خیلی مظلوم جلوه دادی..مجبور شدم بگم..
    آخه چه غمی بدتر از اینه که داداشتو بکشی بعدش بفهمی هر کاری کرده به خاطره تو بوده( در مثال مناقشه نیست)
    به نظر من که یه کاسه ای زیر نیمکاسش هست
    حدسم اینه که قراره 100 قسمتی دیگه به واسطه این شخصیت داستان رو ادامه بده.
    از زتسو کم گفتید..
    میخوام بیشتر بدونم

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بچه ها مژده مژده چپتر 509 اومد
    قبول نیست همیشه من میومدم خبر میدادم.

اون لینکی که شما گذاشتیم فقط برای دیدنه.نمیشه سیوش کرد ولی این پایینی هم میشه سیوش کرد و هم لینکش مستقیمه میشه دانلودش کرد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابا منظورم اون نبود که
    اون رمزی که جیرایا نوشته بود کلمه هاش رو باید از آخرین کتابش تیکه تیکه کنار هم میزاشتن!دراصل رمز این بود:اصلیه بینشون نیست:
    ولی باید تمام کلمه هارومیخوندن که بتونن بغل هم مرتبش کنن .نمیدونم دقیقا قسمت چند شیپودن ولی درست قبل ازحمله پین به کونوها هستش این تیکه.

بیچاره کاکاشی فقط اون کتابو داشت ومجبور شد خودش بخونه.درضمن شما که میدونین کتابای جیرایا درمورد چه چیزهای بود
    مثلا عشق یابیو...
    خوب جیرایا همین یه رمز رو که بیشتر نداشت پس شما منظورتون چی بود؟؟

مخالفم،
    یکم تند رفتی!
    خوب شما همش موج منفی میدین آدم مجبور میشه تند بره دیگه.

خوب رو چه حسابی میگین ساکورا شخصیت بیخودیه؟؟

خب اومدی ناروتو رو خیلی مظلوم جلوه دادی..مجبور شدم بگم..
    آخه چه غمی بدتر از اینه که داداشتو بکشی بعدش بفهمی هر کاری کرده به خاطره تو بوده( در مثال مناقشه نیست)
    شما سرجمع بخواین سختی های ساسوکه رو بگین همش برمیگرده به یه چیز اونم خونواده و خاندانشه.قبول دارم چیز کمی نیست که پدر و مادرتو از دست بدی و داشتن یه چیزی که داری بعد از دستش بدی سخت تر از چیزیه که اصلا از همون اول نداشتی در مورد ایتاچی هم میدونم چیز کمی نیست.

حالا میرسیم به ناروتو که از اول بدون هیچ عشق و محبت پدرانه و مادرانه و خواهر یا برادرانه بزرگ شده (این چیز زیاد مهمی نیست به کنار.) تمام افراد دهکده بخاطر وجود کیوبی تو بدنش ازش متنفر بودن و اونو باعث از دست دادن اقوامشون که توسط حمله کیوبی کشته شده بودن میدونستند و همیشه باهاش بد رفتار میکردن.بهترین دوستش که بعد از کلی تنهایی پیدا کرده بوده یهو ول میکنه میره اون نمیتونه هیچکاری براش بکنه.دختری که دوستش داره عاشق بهترین دوستشه و بازم نمیتونه هیچ کاری بکنه.استادشو که جای پدرش براش بوده و بعد از کلی احساس پسری نسبت بهش داشته بازم بدون اینکه اون کاری بتونه بکنه میمیره.

خیلای چیزای دیگه ای هم هست که میشه گفت.حالا وجدانن ناروتو بیشتر سختی کشیده یا ساسوکه؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خوب جیرایا همین یه رمز رو که بیشتر نداشت پس شما منظورتون چی بود؟؟
    جیرایا پشت اون لاکپشته یه اعدادو ارقامی نوشته بود که شروعش بایه حرف بود که شبیهq بودولی دراصل اول اونا فکرکردن که عدد9هستش ولی وقتی ناروتواون رودیدگفت که این علامتو فقط جیریا این طوری مینوشت واتفاقا اون علامت شروع حروف اسم آخرین کتابش بود همون کتاب سبزی که یه نفر روش درحال تفکربود!هرحرف اون رمز معرف یه صفحه ازاون کتاب بود اولین حرف که باید صفحه اش رو میخوندن تا اون کلمه رمزو پیداکنن همون صفحه ای بود که کاکاشی سرش گیر کرد.قبلا هم گفتم که چرا!منظور ازاون جمله ای که کاکاش گفت وقبلا هم نوشتم این نبود که منظور جیرایا این بوده که فلانی دوست دارم!اون اولین جمله اون صفحه بوده که باید تاته میخوندنش که کلمه رمزو پیداکنن!درسته جیرایا اون کارای خیلی جالبو میکرد!اما تواون لحظه هائی که باید جدی میشد واقعا جدی بود.بااینکه شیش تا میله.اونم نه میله های عادی تو بدنش بود اون رمزو نوشت!خدا بیامرزدش.

6. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

از زتسو کم گفتید..
    زتسو گویا یه موجود دو شخصیتی هستش که یه شخصیت سفید داره و یه شخصیت سیاه.....کلا همه مبارزات رو میبینه و در حافظه اش ضبط می کنه و بعد میاد به مادارا توضیح میده.............در ضمن قدرت تحلیل بالایی هم داره...
    توی اون قسمتی از مانگا که ساسوکه با کاکاشی و ناروتو میخواد مبارزه کنه و ساکورا هم هست بعد از کشتن دانزو یه تیکه نشون میده که قسمت سفید زتسو از قسمت سیاهش جداست و قسمت سیاهش داشت مبارزه کیسامه با کیلر بی و برادرش رو نگاه می کرد و قسمت سفیدش داشت به ساسوکه کمک می کرد...................ولی هنوز چیز زیادی از جوتسو هاش معلوم نیست!!!!!!!!!

خیلای چیزای دیگه ای هم هست که میشه گفت.حالا وجدانن ناروتو بیشتر سختی کشیده یا ساسوکه؟؟

ای بابا ناروتو شخصیت اصلی داستان هستش معلومه که باید یه همچین خصوصیاتی داشته باشه.......اگه ناروتو مثلا از خانواده مرفه بی درد خوشه 3 می اومد که دیگه این انیمه اینقدر زیبا نمی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

کلا من یه مدت درگیر این بودم که اصلا چرا باید توی یه همچین انیمه ای شخصیتی مثل ساسوکه باشه...........هر دقیقه رنگ عوض می کنه.!!!! اصلا نیازی به همچین شخصیتی نبود..........ناروتو به اندازه کافی دردسر داره که به خاطرش قوی بشه و به مشکلاتش برسه دیگه ساسوکه این وسط برای چی ..................برای قوی کردن ناروتو!!!!!!!!!! ...............خوب توی انتقام مرگ جیرایای بزرگ که ناروتو با یه تمرین دوتا جوتسوی خفن یاد گرفت و اصلا هم به فکر ساسوکه نبود!!! و خیلی هم قوی شد ..............کلا این ساسکه موجود بی خودی هستش اگه مثل اوبیتو دوست کاکاشی می مرد بار احساسی فیلم بیشتر میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

راستی دوستان اگه گفتین حلقه سیاه دور چشم گارا برای چیه؟

همه میدونیم که بخاطر کیوبی داخل بدنشه.اما کیوبیه چطور باعث اون حلقه های دور چشم گارا شده.اگه گفتین!!!

البته مطمئننا همه میدونین.!!!ما گفتیم تایپک ساکته اومدیم یه چیزی همچین وگوئیم
    آخه همچین به این تایپک معتاد شدیم که نگو

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلا این ساسکه موجود بی خودی هستش اگه مثل اوبیتو دوست کاکاشی می مرد بار احساسی فیلم بیشتر میشد
    نشد اومدی و نسازی
    خوب رو چه حسابی میگین ساکورا شخصیت بیخودیه؟؟
    کلا طبیب خوبیه ولی ...
    خوب شما همش موج منفی میدین آدم مجبور میشه تند بره دیگه.
    البته در مورد اشخاصی که شما خوشت میاد
    حالا وجدانن ناروتو بیشتر سختی کشیده یا ساسوکه؟؟
    باز من میگم ساسکه..
    آخه اینا رو گفتی قبول ولی من خودمو میذارم جای شخصیتها...( اون روز نیاد البته)
    وقتی ساسکه نشسته بود سر یکی از کلاسهای نینجا همه داشتن در مورد کشته شدن خاندان اوچیها میگفتن ... آخه بدتر از این میشه؟
    ببینید هه ی اینایی رو که گفتید ، ناروتو اون موقع بچه بود و وقتی نوجوان شد حالا امه دارن بهش افتخار میکنن.. در حالی که ساسکه در نوجوانی برادرش رو رو افکار غلط ساختگیه خود ایتاچی کشت..
    دیدگاهمون کمی فرق داره واسه همین و...............
    دختری که دوستش داره عاشق بهترین دوستشه و بازم نمیتونه هیچ کاری بکنه.
    الان همین ساکورا و هیناتا برای کی میمیرن؟ ( عاشق کین؟) خوب معلومه ناروتو!( اینا که گفتی هه تو بچگیش اتفاق افتاده که درک کافی از مسایل رو ون موقع نداشته)
    من نمیدونم

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی خبر داره کی این انیمیشن زیبا تمام میشه؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

..کلا این ساسکه موجود بی خودی هستش اگه مثل اوبیتو دوست کاکاشی می مرد بار احساسی فیلم بیشتر میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من خودم شخصا از ساسوکه متنفر نیستم.ولی خوشمم نمیاد چون برای انتقام گرفتنش همه غلطی حاضره بکنه.

به نظر من وجود همچین شخصیتی یکی دیگه از جذابیت های داستانه.من فکر میکنم آخرین لحضات ساسوکه آدم بشه و به ناروتو برای شکست دادن مادارا کمک کنه ولی خودش احتمالا کشته میشه.چون مادارا کسی نیست که به این راحتی ها دم به تله بده باید یکی که مثل خودش شارینگان داشته باشه باهاش روبرو بشه.

در کل من مخالفم که ساسوکه وجودش بیخودی هست تو داستان.

والا من از موقعی که یادمه اون حلقه دور چشماش بوده ولی اون نوشته قرمز روی پیشونیشو نشون داد که چجوری بوجود اومده.

ولی فکر کنم همونطور که ناروتو بخاطر وجود روباه نه دم رو صورتش چندتا خط داره که مثل روباهه. گارا هم مثل بیجو یک دم که دور چشماش سیاه بود دور چشمش سیاه شده؟؟؟!!!

کلا طبیب خوبیه ولی ...
    ولی چی؟؟

البته در مورد اشخاصی که شما خوشت میاد
    خوب نکن ابنکارارو برادر مگه من میام بگم اوروچی شخصیت بیخودیه؟؟چرا؟؟

چون نیست و تو داستان وجودش خیلی تاثیر داشه.

باز من میگم ساسکه..
    آخه اینا رو گفتی قبول ولی من خودمو میذارم جای شخصیتها...( اون روز نیاد البته)
    وقتی ساسکه نشسته بود سر یکی از کلاسهای نینجا همه داشتن در مورد کشته شدن خاندان اوچیها میگفتن ... آخه بدتر از این میشه؟
    ببینید هه ی اینایی رو که گفتید ، ناروتو اون موقع بچه بود و وقتی نوجوان شد حالا امه دارن بهش افتخار میکنن.. در حالی که ساسکه در نوجوانی برادرش رو رو افکار غلط ساختگیه خود ایتاچی کشت..
    دیدگاهمون کمی فرق داره واسه همین و
    اولا مگه الان اینا 16 سالشون بیشتره؟؟پس هنوزم بچه ان.اون موقع هم که شما میگین بچه بودن 14 سالشون بوده یعنی حدود 2 سال و نیم پیش.من که خودم این سنو گذروندم فکر نمیکنم تو این 2 سال چیز زیادی فرقشون باشه.

بابا شما حرفای شاگردا رو با طرز رفتارای مردم نسبت به ناروتو مقایسه میکنید؟؟؟آخه کی با حرف شنیدن چیزی ازش کم و زیاد شده که شما میگین بد تر از این میشه؟؟؟حرف که باد هواست برادر.

همینوری که بهش افتخار نمیکنین کل دهکدشونو نجات داده بایدم افتخار کنن.

در کل من که خودمو جای ناروتو میزارم همین که فکر میکنم اگه من بدون پدر و مادر بزرگ میشدم تمام بدنم میلرزه که ممکنه چجور آدمی میشدم دیگه بقیش بماند.

الان همین ساکورا و هیناتا برای کی میمیرن؟ ( عاشق کین؟) خوب معلومه ناروتو!( اینا که گفتی هه تو بچگیش اتفاق افتاده که درک کافی از مسایل رو ون موقع نداشته)
    اول اینکه ساکورا هنوزم تو قلبش ساسوکه رو بیبشتر از ناروتو دوست داره.بعدشم ساسوکه همین الان اگه برگرده ناروتو و ساکورا حاضرن براش بمیرن ولی آیا ساسوکه هم حاضره برای کسی بمیره؟؟

در کل همون بحث نکنیم بهتره چون همونطور که گفتین طرز فکرمون با هم فرق داره بخاطر همین بجایی نمیرسیم.

دوستان کسی خبر داره کی این انیمیشن زیبا تمام میشه؟
    هنوز مانگاش معلوم نیست کی تموم بشه چه برسه به انیمش که همینطوری فکر کنم یه 2 سالی عقب باشه از مانگا.

شما رو 10 سال دیگه حساب کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •