تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 380 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

شما لطف کن اول اون آواتارتو عوض کن چون در اون سطح نیستی بنویس موسولینی!

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از حرف زدنت مشخصه که بطور کلی نه فوتبال سرت می شه نه بازیهای فوتبال .من اونقدرهم در خود فوتبال تجربه دارم هم بازیهای قبلی و هم این بازی که در ذهن امثال توهم نمی گنجه .تمام حرفات ناشی از بی تجربگی و بچه گانگی هست.
    به حرفهای کودکانت جواب می دم:
    1) الف ) اول این تویی که بلد نیستی استپ کنی و حتی زیاد هم بازی نکردی. اولا حتی اگه قرار باشه توپ فاصله بگیره حتی اگه وایسی هم توپ خواهد پرید . تازه بازیکنایی که من در اختیار دارم بهترینهای اروپا هستند و حتی اگه بخوام حرکت کنم هم-که نمی خوام- باید عرضه مهار خوب توپ رو داشته باشه-درک کن- پس فوتبال شناس نیستی.

ب) اولا از کلماتی که در شان خودتون هست نظیر انگولک در زمان صحبت با من استفاده نفرمایید در ضمن اگه زیاد بازی کرده بودی درکشو داشتی که من چی میگم حالا هر چقدر هم که بگم لایی می کنه تو فکرمی کنی من کلید فشار می دم-در حالیکه نمی دم_ خوب اگه سطح فکریت در همین حده در جهل خودت باقی بمون چون در هر شرایط مناسب حمله این اتفاق خواهد افتاد.
    2) مسلمه که هم در خواندن متن من مشکل داری و هم در درک اون. من کی گفتم سر توپ می زنم؟؟؟؟؟؟از این کار کلیشه ای ساکر بازای مبتدی متنفرم. گفتم سانتر میکنم نه به گفته شما سانت! میکنم اونم از مثلا نزدیکی های پرچم کرنر - گفتم مثلا که بدونی منظورم چیه- کی گفت سر توپ می زنه با پای غیر تخصصی نمی دونم چی چی... مشخصه که تا حالا اصلا سانتر نکردی آقای بی تجربه وگر نه می فهمیدی چی می گم کما اینکه اکثر بچه ها گرفتن که سانتر مفیدی دراین بازی وجود نداره.

3) الف) بازهم بی تجربه بودنت رو اثبات کردی کی گفته مدافع به وسط زمین اومده؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی که حتی مثلا وقتی بازی رو حریف شروع می کنه با دو پاس توپ توی یه محوطه وسیع در اختیار مهاجم تک به تک حریف قرار می گیره

ب) من اینکار ساکر بازای مبتدی رو هم تو عمرم یکبار انجام ندادم. اتفاقا توی توپ گیری ادعام میشه.

4) بازهم اینقدر فکرت پایین بوده که فکر کردی من سوییچ نمی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ خیال کردی به امید انتخاب بازیکن توسط بازی می شینم؟؟؟؟ ببین با کی طرفیم ما. و باز هم بی تجربگیت : تو هر بازیکنی رو که سوییچ کنی بقیه همون موقع راه می رن یا می ایستند و تاب میخورن تا حریف رد شه. توصیه می کنم بیشتر بازی کنی.

5) تو اصلا نه ساکر بازی نه فوتبال واقعی رو می فهمی. من!!! پاسمو دیر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی پاس دادن با اون چیزی که از ذهن تو تراوش کرد خیلی فرق می کنه . جناب گرانقدر من می دونم کی باید پاس ساده بدم کی توی عمق. به به به عجب واژه قشنگی خوب شد اشاره کردی که یادم بیاد اینو بگم در این بازی پاس به فضا معنایی نداره و بر عکس توپ رو پشت بازیکن می ندازه!!! یا تنظیم می کنه و اصلا جهت رو عوض می کنه که به حریف بده . این حرفا چیه برادر؟ بازیکن منتظه توپه پاس که می دی می دوه میره پشت حریف مشکل اینجاس که اصلا نمی دونی راجع به چی حرف می زنم.

6) باز هم درک پایین شما!!! کی گفت مدافع حریف می گیره ؟؟؟؟؟؟ نمی فهمم از کجای حرف من این برداشت کودکانه رو کردی؟ جالبه به عرضتون برسونم اتفاقا این موضوع در دفاع شما اتفاق میفته و هر چقدر هم پر کنی اینقدر آروم می ده که برای حریف ایجاد مو قعیت کنه. می دونم که نمی دونی راجع به چی حرف می زنم ولی مطمئنم که حرفه ای ها دقیقا می گیرن چی می گم.

7) به نظر تو من شانسی تعویض منطقه می کنم؟؟؟؟؟ oh my god عزیز من حتی وقتی بازیکن روبروی منه دقیقا روبرو اتفاقا با پای تخصصی جوری می فرسته که بازیکن کلی بدوه خوب دقت کن کلی ... بوده و توپ هم بره توی اوت. جهت توجه شما ی مبتدی اینکه : من یه چشمم به ریدر هست( به قول شما نقشه !!!!)

8) مثلا جلوی دروازبانو بگیریم که با مشت نکوبه توی دروازه خودش؟؟؟؟ عجب!! مثلث چی چیه قربونت؟؟؟؟؟

9) در مورد بند نهت باید بگم من خیلی وقته راه افتادم شاید وقتی در ابعاد تو بودم و در ضمن سوییچ کردن مهم ترین کار هر ساکر بازیه. چطور همه بازیکنای مهاجم رو تو کرنر انتخاب می کنه الا اون که توپ رو سرشه؟؟؟

10) داوری مشکل نداره؟؟؟؟ بهتر شده؟؟؟؟؟ قربونت اگه تا حالا ندیدی بعد از آوانتاژ کارت دادن رو به سبک فیفا حذف کرده من هیچ حرفی باهاتون ندارم. چرا یه داوره؟ اینا رو توی تازه کار نمی گیری. روی کارتهاش نوشته جهت بازیکنان کاربر.

در کل شما فوتبال واقعی و فانتزی رو دقیقا بر عکس گرفتی قربان. اتفاقا اتفاقا اتفاقا حتی اگه به ضرر تیم من تموم بشه از واقعی بودن بعضی قسمت هایی بازی لذت می برم. من فوتبال توی خونمه اینا رو میگم که فکرت بازتر بشه و از پیله کودکانه خودت بیرون بیای.

در پایان به این هم بسنده بفرمایید که حذف الیور کان به طور کلی!! ریزه کاری بوده یا غیر ریزه کاری؟؟ ودر هر دوصورت کونامی افتضاح خودش رو به اثبات رسوند.

در کل اگه به نوشته های من احترام بذاری شاید پیشرفتت در این بازی محسوس باشه هر چند بعیید می دونم.شاید هم از عوامل فروش و انتشار این بازی باشی!! در کل من منعکس کننده دیدگاههای حرفه ای های زیادی بودم.و متاسفانه شما جزء این دسته نبودید.

ببخشید
    واقعا فکر نمی کردم که از اینکه با لحن صمیمی جواب بدم ناراحت بشی. ولی حالا که شدی کاری جز معذرت خواهی نمی تونم انجام بدم.
    من که با شما دشمنی ندارم و یا اینکه رئیس کونامی پدرم نیست که بخوام دل کسی رو بخاطرش بشکنم.
    هدف من فقط این بود که بگم مشکلاتی که شما داری . منم اولای کار داشتم ولی مثلا حالا شاید 1 یا 2 بار در هر
    بازی توپ از بین پای بازیکنم رد بشه یا استپ بد انجام بده.
    اصلا نمی خوام سابقه خودم رو تو فروم اخبار ورزشی و نقد فوتبال و شرکت در چند دوره لیگ pes و خیلی چیزای دیگه نقش قبر کنم. چون نه اینجا جای مناسبه این کاراست و نه ارزشش رو داره که به خاطر این سوئظن ایجاد شده بخوام همچین کاری انجام بدم.اگه شما هم واقعا احساس میکنی که خیلی با تجربه هستی . خوب حتما هستی
    دیگه . و اگه احساس می کنی که من آماتورم . خوب حتما هستم دیگه .
    امیدوارم تو مسابقات مقدماتی ESWC ببینمت و از هنرت در بازی فیض ببرم.
    و اگه احساس بهتری بهت دست می ده که من مبتدی باشم (چون تو پستت 100 بار منو مبتدی خواندی )
    اجازه بده که بگم :
    من یک مبتدی در این بازی هستم و از فوتبال به هیچ وجه سر در نمی آورم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

خب باید بگم که منم بار اول از گفتن ایرادات pes2008 همدردی با بقیه بود! نمی دونم چرا شما به خودت گرفتی که یه جواب برای من بنویسی مطلب من مخاطب خاصی نداشت بار اول درسته؟ ولی چون یه مقداری لحنت مناسب نبود جواب دادم به هر حال بی خیال دیگه...

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به جان خودم به خودم نگرفتم . فقط می خواستم راه هایی پیشنهاد کنم که همه با هم از بازی لذت ببریم.
    انجمن یعنی همه برای یکی و یکی برای همه ........... مگه نه؟
    یه دوست جدید به لیست دوستان من اضافه شد : composer kuchulu
    اگه اسمت هم بگی ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کرک بازی رو ندارین؟!

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اين كرك بازي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از كپي كردن كرك فايل زير رو دانلود و در محل نصب بازي بريزيد و اجراش كنيد و ايمپورت رو بزنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه sahar_khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
    راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟
    Last edited by sahar_khanoom; 20-12-2007 at 23:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

[quote=sahar_khanoom;1918247]سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
    راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟[/quo

سيستم خوبي داري
    فقط تنها اشكالش فكر كنم كارت گرافيكت باشه
    چون من هم با اين كارت گرافيك همين مشكل تو را دارم
    اگه كارت گرافيكت 7200 Gforce يا بالاتر باشه مشكلت حل ميشه

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید
    واقعا فکر نمی کردم که از اینکه با لحن صمیمی جواب بدم ناراحت بشی. ولی حالا که شدی کاری جز معذرت خواهی نمی تونم انجام بدم.
    من که با شما دشمنی ندارم و یا اینکه رئیس کونامی پدرم نیست که بخوام دل کسی رو بخاطرش بشکنم.
    هدف من فقط این بود که بگم مشکلاتی که شما داری . منم اولای کار داشتم ولی مثلا حالا شاید 1 یا 2 بار در هر
    بازی توپ از بین پای بازیکنم رد بشه یا استپ بد انجام بده.
    اصلا نمی خوام سابقه خودم رو تو فروم اخبار ورزشی و نقد فوتبال و شرکت در چند دوره لیگ pes و خیلی چیزای دیگه نقش قبر کنم. چون نه اینجا جای مناسبه این کاراست و نه ارزشش رو داره که به خاطر این سوئظن ایجاد شده بخوام همچین کاری انجام بدم.اگه شما هم واقعا احساس میکنی که خیلی با تجربه هستی . خوب حتما هستی
    دیگه . و اگه احساس می کنی که من آماتورم . خوب حتما هستم دیگه .
    امیدوارم تو مسابقات مقدماتی ESWC ببینمت و از هنرت در بازی فیض ببرم.
    و اگه احساس بهتری بهت دست می ده که من مبتدی باشم (چون تو پستت 100 بار منو مبتدی خواندی )
    اجازه بده که بگم :
    من یک مبتدی در این بازی هستم و از فوتبال به هیچ وجه سر در نمی آورم.

آقا من واقعا از این سبک پاسخ شگفت زده شدم! می تونم بگم شما شخصیت فوق العاده و درک بالایی داری! بی شوخی میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

آقا من واقعا از این سبک پاسخ شگفت زده شدم! می تونم بگم شما شخصیت فوق العاده و درک بالایی داری! بی شوخی میگم.
    واقعا اگه همه باهم اين طوري باشن دنيا مثل بهشت ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •