شما لطف کن اول اون آواتارتو عوض کن چون در اون سطح نیستی بنویس موسولینی!
شما لطف کن اول اون آواتارتو عوض کن چون در اون سطح نیستی بنویس موسولینی!
ببخشید
واقعا فکر نمی کردم که از اینکه با لحن صمیمی جواب بدم ناراحت بشی. ولی حالا که شدی کاری جز معذرت خواهی نمی تونم انجام بدم.
من که با شما دشمنی ندارم و یا اینکه رئیس کونامی پدرم نیست که بخوام دل کسی رو بخاطرش بشکنم.
هدف من فقط این بود که بگم مشکلاتی که شما داری . منم اولای کار داشتم ولی مثلا حالا شاید 1 یا 2 بار در هر
بازی توپ از بین پای بازیکنم رد بشه یا استپ بد انجام بده.
اصلا نمی خوام سابقه خودم رو تو فروم اخبار ورزشی و نقد فوتبال و شرکت در چند دوره لیگ pes و خیلی چیزای دیگه نقش قبر کنم. چون نه اینجا جای مناسبه این کاراست و نه ارزشش رو داره که به خاطر این سوئظن ایجاد شده بخوام همچین کاری انجام بدم.اگه شما هم واقعا احساس میکنی که خیلی با تجربه هستی . خوب حتما هستی
دیگه . و اگه احساس می کنی که من آماتورم . خوب حتما هستم دیگه .
امیدوارم تو مسابقات مقدماتی ESWC ببینمت و از هنرت در بازی فیض ببرم.
و اگه احساس بهتری بهت دست می ده که من مبتدی باشم (چون تو پستت 100 بار منو مبتدی خواندی)
اجازه بده که بگم :
من یک مبتدی در این بازی هستم و از فوتبال به هیچ وجه سر در نمی آورم.
![]()
خب باید بگم که منم بار اول از گفتن ایرادات pes2008 همدردی با بقیه بود! نمی دونم چرا شما به خودت گرفتی که یه جواب برای من بنویسی مطلب من مخاطب خاصی نداشت بار اول درسته؟ ولی چون یه مقداری لحنت مناسب نبود جواب دادم به هر حال بی خیال دیگه...
به جان خودم به خودم نگرفتم . فقط می خواستم راه هایی پیشنهاد کنم که همه با هم از بازی لذت ببریم.
انجمن یعنی همه برای یکی و یکی برای همه ........... مگه نه؟
یه دوست جدید به لیست دوستان من اضافه شد : composer kuchulu
اگه اسمت هم بگی ممنون میشم.
اين كرك بازي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از كپي كردن كرك فايل زير رو دانلود و در محل نصب بازي بريزيد و اجراش كنيد و ايمپورت رو بزنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟
Last edited by sahar_khanoom; 20-12-2007 at 23:58.
[quote=sahar_khanoom;1918247]سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟[/quo
سيستم خوبي داري
فقط تنها اشكالش فكر كنم كارت گرافيكت باشه
چون من هم با اين كارت گرافيك همين مشكل تو را دارم
اگه كارت گرافيكت 7200 Gforce يا بالاتر باشه مشكلت حل ميشه![]()
آقا من واقعا از این سبک پاسخ شگفت زده شدم! می تونم بگم شما شخصیت فوق العاده و درک بالایی داری! بی شوخی میگم.
واقعا اگه همه باهم اين طوري باشن دنيا مثل بهشت ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)