خاموش کردن گوشی و سپس نگه داشتن کلیدهای * و 3 و سبز و پاور برای روشن کردن و ریست سخت افزاری هم نشد؟!
پس فقط یه راه می مونه... فلش کردن گوشی![]()
خاموش کردن گوشی و سپس نگه داشتن کلیدهای * و 3 و سبز و پاور برای روشن کردن و ریست سخت افزاری هم نشد؟!
پس فقط یه راه می مونه... فلش کردن گوشی![]()
سلام
آقا یه سوال:
آپدیت و آپگرید فرقی با هم دارن؟من می خواستم 5230 بگیرم ، گفتن 5530 بگیر چون wi-fi داره می تونی آپدیت کنی گوشیتو.رفتم سایت نوکیا تو لیست گوشی های قابل آپگریت 5530 نبود؟![]()
یه سوال دیگه ،آپدیت اگه از راه کابل usb و نرم افزار nsu یا با نرم افزارهای jaf و... ممکنه،wifi به چه درد مهمی میخوره؟!
هر جفتشون یه معنی می دن!یعنی به روز رسانی...
Wi-Fi داشتن یا نداشتن گوشی هیچ فرقی به حال قابل آپدیت بودن یا نبودنش نمی کنه. در گوشی های تازه نوکیا در بخش نمایش نگارش سیستم عامل، گزینه آپذیت هست که می شه از راه اینترنت گوشی ( حالا می خواد Wi-Fi باشه یا GPRS ) آپدیت کرد. البته این روش پیشنهاد نمی شه. چون آپدیت ها معمولا در فایل های کرنل و PPM وجود دارن که حجمشون بالای 40 مگابایت هست. در حالیکه از این روش فقط فایل های PPM آپدیت می شن.
معمولا در سایت نوکیا درباره آپدیت هر گوشی چیزی نمی نویسن. من نمی دونم شما رفتی کجا رو دیدی؟!هر گوشی نوکیا به طور متعارف تا 3 سال پشتیبانی آپدیت داره.
بهترین آپدیت از راه NSU و کابل هست؛ پس از اون آپدیت به روش فلش با فینیکس Phoenix ( نرم افزار باکس ساخت نوکیا ) هست؛ پس از اون هم پیشنهاد می شه که با باکس سخت افزاری فلش کنین و بدترین گزینه به نظر من نرم افزار کرک JAF هست. تا به کنون با این برنامه 1 گوشی RPL کردم یه بار هم 15 تومن خرج روی دستم گزاشته!درباره وای فای هم توضیح دادم
شاد و پیروز باشین![]()
تو یکی از تاپیکا نوشته بودن یه سری گوشی های خاص آپگرید میشه،لیستش هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؛
ما هم رفتیم صفحه اول سایت یه سری گوشی ردیف کرده بود که سازگار با نمیدونم چی بودن(!)منم فکر کردم همونه که اون دوستمون گفته بود.(عجب شیر تو شیری شد)
خلاصه آقا یک کلام ،5230 که WIFI نداره ،آپدیت میشه یا نه؟ (ببخشید من زیاد تو باغ این اصطلاحات نیستم)مشخصاتشم اینجا میذارم
ممنون از راهنماییتون
Class 32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Class 32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HSDPA, 3.6 Mbps
ندارد
دارد با A2DP
ندارد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارد ، microUSB
داده ها
سیمبین سری 60 ویرایش پنجم
پورت : Micro USB
اينفرارد : ندارد
بلوتوث : A2DP نسخه 2 با
GPRS : Class 32
EDGE : Class 32
HSCD : دارد
3G : HSDPA, 3.6 Mbps
شبکه بي سيم :ندارد
WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد
ارسال پيام : SMS, MMS, Email, IM
سيستم عامل : Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
GPS : AGPS
![]()
برای نوکیا 1200 آپدیت هست جونم می خوای برای این نباشه؟!
داشتن یا نداشتن WiFi هیچ دخلی به آپدیت نداره... همه گوشی های نوکیا آپدیت می شن.
من گوشیم 5800 هست که با nsu داشتم آپدیتش میکردم که این مشکل به وجود میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من باید چی کار کنم؟
در ضمن این رو هم اضافه کنم که گوشی مستقیم با کابل به کامپیوتر وصله و واسطه ای در کار نیست
Last edited by swamp; 03-04-2010 at 12:29.
بعضی وقتا گیرهای الکی میده
ممکنه از سرعت اینترنتت باشه...یا اینکه با لپ تاپ وصل کردی مشکل داره..
بعضی وقتا هم از سرور نوکیاس..
دوباره وصل کن اگه نشد با یه سیستم دیگه تست کن
در ضمن من هفته پیش گوشیمو با روش OTA اپدیت کردم به ورژن 40
با وایرلس..5800 دارم..هیچ چیزی از گوشیم پاک نشد
چطوری محمد جان؟
یادته چندوقت پیش یه بحث درباره همین روش OTA برای گوشی های FP1 و Pre FP1 کردیم؟!بالاخره روشش رو پیدا کردم. تست هم کردم! اما چون گوشیم آخرین نگارش بود کاری انجام نشد...
اگه خواستین تنظیمات پیکربندی رو می گذارم
سلام
آره بگو اگه کار کنه اموزششو بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)