تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 188 از 1635 اولاول ... 881381781841851861871881891901911921982382886881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قیمت Canon PowerShot SX1 IS الان چنده؟
    چقدر قیمتش بالاتر از اونیه که باید باشه؟
    بعد عید(1 ماه تا 45 روز) چقدر میکشه پایین؟
    توی اون رده بهتر از این چی هست؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزیز این دوربین از اون جا که سنسور cmos داره فکر نکنم به این آسونی ها قیمتش بکشه پایین. به زودی سونی hx-1 میاد که فکر کنم قیمتش از این پایین تره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون این که من گفتم fz-28 از فوجی بهتره بیشتر از نظر نویز حساسیت های بالا بود. وگرنه هر دوربینی ویژگی های مثبت خودش رو داره.
    پاناسونیک هم جدیدا از نظر پیشرفت کرده. مثلا من از lx-3 کلی ریویو خوندم و عکس دیدم. نویزش از همه ی دوربین های هم رده ی خودش کمتره. در صورتی که من خودم قبلا با lx-2 عکس گرفته بودم از نظر نویز افتضاح بود.
    خواهش می کنم اما منظورتون رو نفهمیدم اونطور که من برداشت کردم به نظر شما نویز فوجی بیشتر از پانا سونیکه؟؟
    طبق ریوها باید برعکس باشه اما در واقعیت فقط در ایزوهای بالا 1000 یکم اونم یکم فوجی بهتر عملکرد داشته اما راستش زیاد باهم فرق نداشتن مگه اینکه بشنید و دونه دونه نویزهرو بشمارید!!!!!

4. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخه میگن بخاطر تقاضای زیاد الان تو ایران خیلی قیمتش کشیده بالا
    منظور من این بود که به قیمت واقعیش نزدیک میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اخه میگن بخاطر تقاضای زیاد الان تو ایران خیلی قیمتش کشیده بالا
    منظور من این بود که به قیمت واقعیش نزدیک میشه؟
    من 7/12/87 قیمت کردم بدون گارانتی 625 تومن تا 640 بود اما بنظرم اصلا ارزش نداره البته با این قیمت

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

درسته که slr برای هر کاربری مناسب نیست ولی بیشتر از 600 تومن پول دادن واسه این دوربین در حالی که با کمتر از 600 میشه یه slr گرفت اصلا جالب نیست.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خواهش می کنم اما منظورتون رو نفهمیدم اونطور که من برداشت کردم به نظر شما نویز فوجی بیشتر از پانا سونیکه؟؟
    طبق ریوها باید برعکس باشه اما در واقعیت فقط در ایزوهای بالا 1000 یکم اونم یکم فوجی بهتر عملکرد داشته اما راستش زیاد باهم فرق نداشتن مگه اینکه بشنید و دونه دونه نویزهرو بشمارید!!!!!
    حرفتون رو تا حدودی قبول دارم. اصلا اگه قرار نباشه روی هر عکسی زوم کنید و به نویز و انحراف فامی و این جور چیزها دقت نکنید تفاوتشون به چشم من و شما نامحسوسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من با نظر دوستان موافق هستم و کلا دنبال این سایت ها و امتیازات اونها نیستم.چون اگه شما توجه کنید با هم تناقض دارند و در مورد این که گفتین حرفهام تناقض داره خدمت شما عرض کنم که من قبلا هم گفتم که چون اینجا یک دنیای مجازی هست با لحن صحبت هم آشنا نیستیم و به این خاطر دچار سو تفاهم خواهیم شد.
    من هم دوربین رو برای این نمیخوام که کار خاصی انجام بدم.فقط برای عکس های خانوادگی و دشت و دمنی.باغ و بوستانی ...
    و چون زوم بالا برام مهم بود دنبال سوپر زوم ها هستم و با تنظیمات دستی هم میتونم کار کنم چون قبلا زنیت روسی آنالوگ داشتم و تقریبا میشه گفت با اصطلاحات آشنا هستم.
    دنبال مارک خاصی هم هیچوقت نبودم و خودم ضبط صوت 7000 واتی پانا رو دو سال قبلا خریدم که ساخت مالزی و اندونزی هست و دنبال Made in Japan هیچوقت نبودم.
    ولی دنبال چیزی بودم که چند سال جواب بده و سریع پشیمون نشم.به هر حال همه شما دوستان کمک کردین و نمیشه به سادگی گذشت .در مورد وزن دوربین هم بستگی به عادت عکاس داره.من شخصا چون قبلا با زنیت عکس گرفتم و جنس بدنش چدن هست فکر کنم بیشتر از نیم کیلو باشه.
    Lofa جان عکسی که گذاشتی خیلی به نظرم با حال هست .اینکه گفتی در تاریکی محظ گرفتی یعنی هیچ لامپی در اتاق روشن نبوده؟و آیا این عکس رو با نرم افزار کم حجم کردی؟اگه اینطور باشه که دیگه عکسش واسه من خوبه.
    در مورد باتری.من این طور برداشت کردم که 300 تا عکس گرفتی و نیم ساعت فیلم و در طول عکاسی ال سی دی بدون وقفه روشن بوده.درسته Lofa جان؟
    شارژر سونی که گرفتی از همین هاست که 4 تا چراغ پائینش داره؟(عکسش رو در یه سایت دیدم)
    و خوندم که نوشتن بعضی مارک ها قابلیت رفرش داره و بعد از شارژ به صورت اتوماتیک برق رو قطع میکنه که باتری صدمه نخوره.
    چیزی در این مورد میدونی؟و بعضی هاش سریع تر شارژمیکنه.واقعیت داره؟
    شما شارژ سونی رو که خریدی 4 تا باتری هم باهاش بود.درسته؟

یک سوالی دارم از دوستان (فقط بردن نام fz28 برای مثال هست)
    باتری fz28 فکر کنم که 710 میلی آمپر برق نگه میداره و این باتری شارژی ها تا 3000 آمپر هم هستن.
    میخام بگم که از لحاظ ریاضی میشه گفت باتری های شارژی از این لیتیومی ها برق رو بیشتر نگه میدارن.
    (در حالی که از لحاظ تعداد شات ها Fz28 رو بیشتر زدن در مقایسه با دوربین های باتری قلمی خور.)
    این قضیش چیه؟البته نمیگم که مثلا 4 برابر دوربین بیشتر کار میکنه.منتها از لحاظ ریاضی ....
    من که نفهمیدم چه طوریه.شاید هم آی کیوم پائینه.مرسی از دوستان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید اینو یادم رفت بپرسم .با فوجی 2000 میشه با ال سی دی خاموش عکس و فیلم گرفت بوسیله چشمی؟
    میدونم بعضی سوال هام خیلی مبتدیانه هست ولی ببخشید دیگه.تجربه کار با این دوربین ها رو ندارم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

شارژر سونی که گرفتی از همین هاست که 4 تا چراغ پائینش داره؟(عکسش رو در یه سایت دیدم)
    و خوندم که نوشتن بعضی مارک ها قابلیت رفرش داره و بعد از شارژ به صورت اتوماتیک برق رو قطع میکنه که باتری صدمه نخوره.
    چیزی در این مورد میدونی؟و بعضی هاش سریع تر شارژمیکنه.واقعیت داره؟
    شما شارژ سونی رو که خریدی 4 تا باتری هم باهاش بود.درسته؟

یک سوالی دارم از دوستان (فقط بردن نام fz28 برای مثال هست)
    باتری fz28 فکر کنم که 710 میلی آمپر برق نگه میداره و این باتری شارژی ها تا 3000 آمپر هم هستن.
    میخام بگم که از لحاظ ریاضی میشه گفت باتری های شارژی از این لیتیومی ها برق رو بیشتر نگه میدارن.
    (در حالی که از لحاظ تعداد شات ها Fz28 رو بیشتر زدن در مقایسه با دوربین های باتری قلمی خور.)
    این قضیش چیه؟البته نمیگم که مثلا 4 برابر دوربین بیشتر کار میکنه.منتها از لحاظ ریاضی ....
    من که نفهمیدم چه طوریه.شاید هم آی کیوم پائینه.مرسی از دوستان.
    اولا هشدار بدم به همه ی دوستان که میخوان باتری سونی بگیرن الان بازار پر شده از باتری های تقلبی که بعضی هاشون حتی رنگشون با اصلی فرق میکنه. چه برسه به کارکردشون.
    منظورت رو از این که گفتی برق رو بیشتر نگه میدارن نفهمیدم. اگه منظورت اینه که چند میلی آمپرن مهمتر از این که چند میلی آمپرن اینه که عملا چند تا عکس میگیرن. مثلا همین امروز نیکون یه firmware داده برای دوربین P6000 که باعث میشه باطری بیشتر کار کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •