تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 188 از 1174 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب شد فقط چارلیز و اند موندن که اون ها هم باید پیداشون بشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در ضمن یه خسته نباشید مخصوص برای محمد از طرف کل بچه ها باید بگم ..
    چون توی این عیدی این تایپیک رو خوب بالا نگه داشت ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی :
    راستی mbn جان راس میگی باید به په په عزیز بگیم دست گلت درد نکنه خدا خیرت بده ایول.
    از رائول خبر دارم که قراره با کسرا بیان ولی از چارلز چیزی نمیدونم شاید الان تو مسافرت هست.!
    خوب دوستان الان ما 4 امتیاز با بارسا فاصله داریم و تا حالا در این دو ماه اخیر خیلی بد کار کردیم امیدواریم که دوباره همه برگردند به ترکیب و مصدوم ها دیگه برسن به ال کلاسیکو.
    راستی کالدرون میخواد که یه خونه تکونی اساسی رو در دست داره و میخواد چند تای رو بفروشه و چندتایی رو هم قرض بده جمعآ 13 - 14 نفر از تیم خواهند رفت اخر فصل و بجاشون یه عده بازیکن بهتر میارن گرچه من این تیم رو خیلی دوست دارم فقط این مربی رو من قبول ندارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تصميم مستقيم پلاتيني اعلام شد ؛ مادريد ميزبان فينال ليگ قهرمانان اروپا 2010
    ورزشگاه اختصاصي رئال مادريد به عنوان محل برگزاري فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2010 انتخاب شد.
    به نقل از وب سايت رئال مادريد ، ميشل پلاتيني كه چندي پيش اين امتياز مهم را به مقامات و صاحبان ورزشگاه نيوومبلي انگليس داده بود به دلايل مالياتي و امنيتي با ابطال پيش قرارداد با انگليسي ها اين مهم را به مادريد واگذار كرد.
    سانتياگو برنابئو ورزشگاه ملي اسپانيا كه در تصاحب باشگاه ثروتمند رئال مادريد است در سال 2010 ميزبان دو تيم فيناليست ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود حتي اگر يكي از اين تيم ها رئال مادريد باشد.
    پلاتيني پيش از اين از ورزشگاه آليانس آره نا زمين اختصاصي بايرن مونيخ آلمان سخن گفته بود اما در نهايت پايتخت اسپانيا براي اين منظور انتخاب شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی :
    خیلی عالی بود خبراتون از کاسیاس و په په تشکر میکنم و میخواستم بگم که نظرتون راجع به خرید های اخر فصل چیه دوست دارید که رئال کدوم بازیکنا رو به خدمت بگیره و کدوما رو بندازه بیرون؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همه رو بریزه بیرون به جز
    کاسیاس راموس په په دیارا گوتی مارسلو روبینیو رائول نیستروی
    گاگو رو هم قرضی بدن بره چون جوونه ...
    بازیکنایی که باید بخره که اصل مطلبه :
    1.یه دروازه بان دوم (مهم نیست کی باشه از کاستیلا هم بیارن خوبه چون قرار نیست جای منو بگیره )
    2.یه دفاع محکم قدرتی ... مثل تری یا مهی ریچاردز (باورتون نمیشه فقط19 سالشه از کانناوارو ی ما خیلی بهتر بازی می کنه توی منچستر سیتی هم هست ...)
    3. یه دفاع چپ .. نمی دونم چون واقعا توی دفاع چپ قحطی داریم...
    4.یه هافبک هجومی ...
    البته باید وسط بازی کنه .. مثل کا کا ...
    5.یه هافبک دیگه ...دیگو ...
    6.مهاجم:کریم بنزما
    7.مهاجم:ماریو گومز (این هم بازیش خوبه هم جوونه هم توی تیم ملی المان بازی می کنه)
    اگه رئالی ها منو به عنوان اسکات استخدام می کردن بازیکنای خوبی رو می اووردم رئال به جای این
    میاتتویچ
    8.لویس فابیانو...
    چند تا بازیکن فوق العاده جوون مقل دلارد و گرانرو و نگردو و چند تا به عنوان ذخیره بیاریم حاظرم شرط ببندم فصل بعد با اختلاف فاهشی اول می شدیم ...
    مربی رو هم عوض کنیم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کاسیاس جون دست درد نکنه خیلی باهات موافقم.
    کسانی که باید اونها رو بدست اوریم.
    نظر شخصی من:
    1:هافبک بسیار خلاق و خوب مثل:رونالدو -کاکا-دیگو-فابرگاس
    2:مهاجم طراز اول:ابراهیموویچ-بنزما-حتی(رونالدینهو)گرچه که تموم شده ولی هنوز خلاق است...ووو تیاگو مارتین اگه نمیشناسین باید بگم که مسی جدید.یا یک مارادونای جدید
    3:دفاع بسیار محکم:ویدیچ(اگه بتونن بیارنش)-ریچارد-تیری-انتونی فردیناند
    4:دفاع بالین :اشلی کول-ایورا-کلیشی-زابالتا
    5:مربی:خوزه مورینیو-

و اما کسانی که باید دکشون کنیم:
    1:کسانی که باید کلآ برن-سولدادو-باپتیستا-کانوارو-ساویولا-برند شوستر
    2:کسانی که باید قرضآ برن:درنت-مارسلو-کودینا-هیگواین

امیدوارم که خدا کمک کنه و یاری کنه و این اتفاقات بیفته و این تغییرات انجام بشه که اونوقت رئال گلستان میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته ما 2 تا مهاجم می خواهیم ...
    به نظر من سولدادو هم بره قرضی یه جا بازی کنه خوبه ..
    جوگا بونیتو خیلی با بازی واقعی فرق داره من الان روبینیوش رو داشتم توش یه بچه بود خیلی با توپ کار های قشنگی انجام می داد اگه قرار بود این کار ها رو توی بازی بکنه الان 2 برابر رونالدینیو و از این ها بهتر بوود...
    هر کی بتونه توی جو بازی اون کارارو بکنه خیلیه الان
    من خودم وقتی تنها واسه خودم بازی می کنم یه دریپ هایی می زنم خودم کف می کنم ولی این ها رو نمی شه توی مسابقه هم زد ..

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

البته ما 2 تا مهاجم می خواهیم ...
    به نظر من سولدادو هم بره قرضی یه جا بازی کنه خوبه ..
    جوگا بونیتو خیلی با بازی واقعی فرق داره من الان روبینیوش رو داشتم توش یه بچه بود خیلی با توپ کار های قشنگی انجام می داد اگه قرار بود این کار ها رو توی بازی بکنه الان 2 برابر رونالدینیو و از این ها بهتر بوود...
    هر کی بتونه توی جو بازی اون کارارو بکنه خیلیه الان
    من خودم وقتی تنها واسه خودم بازی می کنم یه دریپ هایی می زنم خودم کف می کنم ولی این ها رو نمی شه توی مسابقه هم زد ..
    اسم رونالدینهو اومد؟

اگر قراره روبینهوی جوگا رو در نظر بگیرید, رونالدینهوی جوگا رو هم در نظر بگیرید.

تازه رونالدینهو به دفعات نشون داده که در جریان بازی هم می تونه اون کارهارو بکنه.

...

راستی اون دریبل ها رو به کی می زنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •