تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 229 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

حالا پاتو چرا كچل كرده بود؟
    فكر كنم چون برزيلي‌ها اعتقاد دارند کچل‌ها بهتر فوتبال بازی می‌کنند...

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

این کالاچ قبلا بوکسور نبوده؟
    توپاي هوايي را مث آب خوردن ميگرفت‌! دمش!
    فكر كنم چون برزيلي‌ها اعتقاد دارند کچل‌ها بهتر فوتبال بازی می‌کنند...
    ئه؟ من نمي دونستم! چه جالب!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دیدی گفتم که آنچلوتی توجیه می‌کند...

توی سایت باشگاه میلان آنچلوتی گفته:

اشکال از بازکنان بود و آنها خوب ندویدند، سریع نبودند و اون کارهایی که ما می‌خواستیم را انجام ندادند و ...

گلابی اصلن به روی خودش نیاورده که تاکتیک تیم اشتباه بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان.اقا دمتون گرم دعا كنين اين انچلوتي بميره.اصلا بره همون چلسي مفت شصدشون.ديگه نميخوانش؟اگه بهش اجازه بدن 10 تا دفاع ميزاره.با اينكه به نظر من تيم پيره ولي هر كي اين تيمو داشته باشه بيا ببين چه فوتبالي ميكنه.دم مالديني گرم.عشقمه خدايي با اون سن اينجور بازي با اون سطح.ايشلا سال بعد اسكودتو رو با قهرماني اروپا جشن ميگيريم

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این کالاچ دیگه کفرمو بالا آورده
    لعنتیا یه دروازه بان خوب بیارین تا اینجوری ضایع گل نخورین.

فقط برن بازیکن 32سال به بالا بیارن...اه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فقط برن بازیکن 32سال به بالا بیارن...اه

نگران نباش؛ امیداوریم که بوفون راضی بشه بیاریمش تیم خودمون...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه...بوفون دیگه به درد نمیخوره
    خیلی افت کرده....در ضمن بهتره به دنبال بازیکن جوون باشن
    درواز بان جوانان میلان هم میگن با این که 17 ساله است خیلی خوب کار می کنه
    ولی حیف که انجلوتی به جوانان به اون صورت میدان نمیده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتى بر سر دوراهى

از احتمال تمديد قرارداد تا اولتيماتوم چلسى

ساعاتى پيش از بازى حساس ميلان با يوونتوس كه يكشنبه شب گذشته با تساوى يك بر يك خاتمه يافت، بار ديگر شايعات در خصوص آينده كارلو آنچلوتى آرامش را در اردوى روسونرى بر هم زد. مربى ۴۹ ساله ميلان كه هم اكنون بزرگترين باشگاه هاى اروپا خواهان جذب وى هستند (اشاره به رئال مادريد و چلسى) در هفته هاى اخير با كسب نتايج بسيار خوب در ليگ ايتاليا بار ديگر توانست نگاه ها را به سمت خود بكشاند و سران ميلان را نسبت به آينده خود دچار نگرانى كند. بعد از آنكه فلورنتيو پرز رئيس احتمالى آينده رئال مادريد از آنچلوتى به عنوان اصلى ترين گزينه براى هدايت كهكشانى ها نام برد، رومن آبراموويچ هم بلافاصله براى جذب وى وارد عمل شد و آخرين فرصت را براى تصميم گيرى به اين مربى داد حال اينكه رم هم نظر مثبتى روى آنچلوتى دارد و آنها قصد دارند تا وى را جانشين لوچيانو اسپالتى كنند كه با كسب نتايج ضعيفى كه گرفته رمى ها را به فكر پايان همكارى با وى انداخته است. به هر حال شايعات در مورد او بسيار زياد است، از يك سو اسپالتى مربى رم و از سوى ديگر ماركو فان باستن هلندى كه به تازگى از سمت خود در باشگاه آژاكس بركنار شده و هم اين طور ريكارد و آلگرى به عنوان جانشينان او معرفى مى شود اما ميلانى ها مثل هميشه از اين مربى حمايت مى كنند و آماده اند تا قراداد جديدى را با وى به امضا برسانند.
    تمديد قرارداد
    از نظر مسئولان ميلان كه در رأس آنها آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه قرار گرفته نتايج ضعيف و فراز و نشيب اين تيم هيچ ربطى به توانايى هاى آنچلوتى ندارد و آنها همچنان از مربى خود حمايت مى كنند و مايلند وى را براى مدت زمان بيشترى در سن سيرو نگه دارند. به نوشته روزنامه كوريره دلواسپورت مسئولان ميلان پيشنهاد تمديد قرارداد تا سال ۲۰۱۲ را به كارلو آنچلوتى سرمربى اين تيم ارائه كردند و آماده اند تا خواسته هاى وى را براى فصل آينده برآورده كنند. اين در حالى است كه گفته مى شود آنچلوتى با چلسى قرارداد داخلى امضا كرده اما بايد ديد سرمربى ۴۹ ساله ميلان پيشنهاد تمديد قرارداد مسئولان روسونرى را قبول مى كند يا خير. مسئولان روسونرى تاكنون فقط از ماندن آنچلوتى در سن سيرو مى گويند. برلوسكنى و گاليانى سران ميلان اعلام كرده اند آنچلوتى فصل بعد هم هدايت ميلان را بر عهده خواهد داشت و بعد از پايان فصل بعد در مورد انتقالش به يك تيم ديگر مذاكره خواهيم كرد. آنچلوتى مى گويد: من در مورد آينده ام خيلى فكر مى كنم اما همه چيز به ميلان ختم مى شود. من تصميم دارم در سپتامبر يا دسامبر آينده با دقت بيشترى در اين مورد همه چيز را بررسى كنم و نبايد فراموش كنيم كه ۵۰ درصد ماندن يا رفتن من به تصميم سران باشگاه بستگى دارد. من هفته گذشته با گاليانى ملاقات كردم و هر ۲ بر اين عقيده بوديم كه فقط بايد به تنها هدفى كه داريم، فكر كنيم و صحبت در مورد آينده اكنون لزومى ندارد. در حال حاضر من تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۰ مربى ميلان هستم.
    اولتيماتوم چلسى
    بعد از اين كه اعلام شد ميلان به كارلو آنچلوتى پيشنهاد تمديد قرارداد براى ۲ سال ديگر داده، چلسى يك پيشنهاد به آنچلوتى ارائه كرده است و در آن از او خواسته تكليف اين باشگاه را روشن كند. روزنامه انگليسى اخبار جهان گزارش داد كه مربى ايتاليايى پيش قراردادى با چلسى به مدت ۳ سال و ارزش ۶/۱۸ ميليون پوند امضا كرده است. در هر حال گفته مى شود ميلان پيشنهاد به او ۶/۱۷ ميليون پوند خواهد داد. به نظر مى رسد ميلانى ها بعد از دورانى بلاتكليفى، قصد دارند آنچلوتى را در سن سيرو نگاه دارند. اگر باشگاه به ليگ قهرمانان فصل بعد برسد آنچلوتى در ميلان خواهد ماند. يك دوست صميمى آنچلوتى گفته است: «وقتى آنچلوتى آن پيش قرارداد را با چلسى امضا كرد اوضاع ميلان خوب نبود. به نظر مى رسيد بهتر است او از ميلان برود و به باشگاه هاى ديگر بينديشد و پيشنهاد آبراموويچ غير قابل مقاومت بود اما حالا ديگر آن پيشنهاد چندان جذاب نيست چرا كه ميلان به فرم خوب بازگشته است. آنها ۵ پيروزى متوالى به دست آورده اند و ۸ بازى است كه نباخته اند و در راه رسيدن به ليگ قهرمانان هستند. شرايط كلى ميلان عوض شده است. آنها با لئوناردو دى آرائوژو، مدير فنى صحبت كرده بودند تا جانشين آنچلوتى شود اما ديگر به دنبال اين كار نيستند و مى خواهند مربى خود را نگاه دارند. آنها حس مى كنند كه در اين نبرد پيروز خواهند شد. آنچلوتى از زندگى در ايتاليا لذت مى برد و در ميلان جايى امن دارد. او رابطه خوبى با سيلويو برلوسكنى و آدريانو گاليانى دارد و با آنها گرم و صميمى است. او مى ترسد كه اين رابطه را نتواند با رومن آبراموويچ و فرانك آرنسن در چلسى برقرار سازد و كنترلى كه در ميلان داشت را در چلسى به دست آورد. ترديدهايى در ذهن او شكل گرفته و حالا به نظر مى رسد بخت رفتن او به چلسى ۵۰ ، ۵۰ است.آبى ها از زمان اخراج لوئيز فيليپه اسكولارى به دنبال استخدام آنچلوتى بودند.
    كاكا نگرانى ديگر
    با ماندن احتمالى كارلو آنچلوتى در ميلان، يك موضوع ديگر وجود دارد كه هنوز سران روسونرى از بابت آن آسوده خيال نشده اند و آن هم بحث آينده ريكاردو كاكا در اين تيم است. به راستى وقتى كه اين ستاره برزيلى از ميلان برود چه بايد كرد؟ اين سؤالى است كه ميلان بايد با نگاهى به تيم تحت هدايت كارلو آنچلوتى و ديدن نام هايى همچون پاتو و رونالدينيو به آن پاسخ بدهد. ميلانى ها كم كم دريافته اند كه در نبود كاكا روزگار سختى در انتظار آنهاست. اكنون بحث رفتن ستاره برزيلى ميلان به تيم رئال مادريد مطرح شده است. اگرچه مدتى است ميلان در رابطه با خط دفاعى و خط ميانى شهرت سابق را دارا نيست به نظر مى رسد كه اين مشكل به يك خط جلوتر يعنى پست گلزنى نيز رسيده است. كاكا يك بازيكن معمولى نيست و در خط ميانى و پست مهاجم بازيكنى بى رقيب است كه پر كردن جاى خالى او به هيچ وجه آسان نيست. معلوم نيست كه سيلويو برلوسكنى گول كدام چهره ميلان را خورده كه به اين راحتى حاضر مى شود بازيكنى كه بودنش در تيم بسيار سودمندتر از نبودنش است را به تيم ديگرى واگذار كند. مالك ميلان خوب مى داند باشگاهش نيازى به اين پول ها ندارد چراكه از بابت قراردادهاى كلان تبليغاتى با اسپانسرهاى بزرگى كه دارد و همچنين سود سرشار از بابت داشتن بازيكنانى چون كاكا، رونالدينيو، بكهام و...به جيب مى زند.
    بازيكنى بدون جانشين!
    در تركيب ميلان بازيكنان شايسته زيادى ديده مى شوند اما بازيكنى مثل كاكا فقط يكى است و جانشين هم ندارد. پرواضح است با رفتن اين ستاره برزيلى، تيم روسونرى در حاشيه بيشترى قرار مى گيرد چراكه بازيكنان از آينده خود نامطمئن هستند و به قول و اعتماد باشگاه نگاه نااميدانه اى دارند. بوريلو و شوچنكو به هيچ وجه گزينه هاى مطمئنى براى حال و آينده ميلان به حساب نمى آيند مگر اينكه قدم در مسير پيشرفت بگذارند كه آن هم با توجه به شرايطى كه دارند خيلى بعيد به نظر مى رسد. يك قدم جلوتر از اين ۲ ستاره ايتاليايى و اوكراينى به نام رونالدينيو برمى خوريم اما اينكه چرا نام او در ليست ثابت آنچلوتى جايى ندارد شايد دليلش اين باشد كه اين مربى همچنان علاقه دارد كه از يك مهاجم نوك استفاده كند و در كل هنوزهم يك مربى محتاط و ترسو است.كاكا با آن ستاره جوانى كه در ابتداى ورودش به ايتاليا و تيم ميلان چندان مورد توجه نبود تفاوت هاى بسيارى كرده است. او اكنون تبديل به يك بازيكن پخته اى شده است كه در ايتاليا فقط مى توان دل پيه رو، توتى و در عرصه اروپايى نيز كريستيانو رونالدو و ليونل مسى را رقيبان اصلى او دانست. بنابراين بايد مطمئن بود كه تنها ميلان مى تواند او را راضى به ماندن در ايتاليا بكند اما حقيقت اين است كه كاكا به رفتن فكر نمى كند. سمبل همان چيزى است كه كاكا بر روى آن تأكيد بسيار دارد و به خصوص بعد از زمانى كه او به پيشنهاد وسوسه انگيز باشگاه منچسترسيتى در ماه ژانويه پاسخ منفى داد. كسى كه فوتبال را از سائوپائولو شروع كرده است اكنون نصف راه را براى تبديل شدن به سمبل برتر باشگاه ميلان طى كرده است. كاكا مى گويد: من مى خواهم يك سمبل باشم، همانند پائولو مالدينى، گتوسو؛ پيرلو و آمبروسينى. بعد بازگشت ميلان به روزهاى اوج اين يكى از رؤياهاى بزرگ من است اما عجله اى ندارم و مى دانم زمان كافى براى رسيدن به آن را دارم.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه...بوفون دیگه به درد نمیخوره
    خیلی افت کرده....در ضمن بهتره به دنبال بازیکن جوون باشن
    درواز بان جوانان میلان هم میگن با این که 17 ساله است خیلی خوب کار می کنه
    ولی حیف که انجلوتی به جوانان به اون صورت میدان نمیده
    ولمون کن دروازبان 17 ساله فصل بعد جلوی دروگبا و اتوئو و امثالهم شلوار خودشو خیس میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که نگفتم اون رو بذاره توی ترکیب اصلی
    گفتم چند تا بازی دوستانه و جام حذفی بذارش داخل تا یک کمی با جو بازی های سنگین و بزرگ اشنا بشه
    و یک خورده تجربه کسب کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •