تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 413 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسی: «این بازی مانند بازی لیگ نخواهد بود.»

مسی فكر می كند که اتلتیكو مادرید، حریف بارسا در یك شانزدهم نهایی جام حذفی اسپانیا، تیم سختی برای غلبه خواهد بود. با این وجود، برگزاری دور برگشت در خانه یك مزیت است.

لیونل مسی اكنون یك «شخصیت» است، او در 12مین نسخه جوایز شخصیت، جایزه شخصیت ورزشی را از مجری رادیو، لوئیس دل المو دریافت كرد. این رویداد در همان روزی اتفاق افتاد كه قرعه كشی یك شانزدهم نهایی جام حذفی اسپانیا نیز برگزار شد كه بارسلونا را برابر اتلتیكو مادرید قرار داده است. لئو مسی نظرش درباره رقیبی كه او سخت توصیف می كند را به تلویزیون بارسا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما باید راهمان را ادامه دهیم

گرچه مسی می داند که این یك نبرد دشوار خواهد بود، او می گوید: «ما باید راهمان را ادامه دهیم و شیوه ای را كه بازی می كنیم، دنبال نماییم.» این آرژانتینی همچنین می داند که این بازی همانند بازی لیگی اخیر نخواهد بود كه بارسا اتلتیكو را 6-1 در هم كوبید. « آنها تیم سختی برای غلبه هستند و می دانیم این بازی ماجرای متفاوتی خواهد بود، ولی این نبرد رفت و برگشت است و ما در دور برگشت در خانه هستیم.»

آرام و كامل

بارسا هم اكنون واقعا در فرم خوبی است، لیگ را با رقم های گل عالی زده و خورده صدرنشینی می كند. مسی گفت: «خوشبختانه خوب كار می كنیم، موارد نتیجه می دهند و ما باید با این شیوه ادامه دهیم. ما تنها باید به كار كردن و به شیوه ای كه تاكنون كار كرده ایم، ادامه دهیم كه این یعنی آرام بمانیم و كامل باشیم.»

كمك برای محرومان

به اضافه فوتبالش، این جایزه همچنین قدردانی از تعهد مسی برای كمك به محرومان است. این آرژانتینی پذیرفت «این جایزه قشنگی است. گرفتن هر نوع جایزه ای عالی است و به ویژه این جایزه كه مهم است. من واقعا خوشحالم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

حمايت کاپيتان بارسلونا از هم‌تيمي آرژانتيني‌اش
    مسي بهترين بازيکن جهان است

مدافع ملي پوش تيم فوتبال بارسلونا با اعلام حمايت از "ليونل مسي" اعلام کرد که او به رغم اينکه توپ طلاي اروپا را کسب نکرد،اما بهترين بازيکن حال حاضر جهان است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از "گل"،مسي آرژانتيني دو شب قبل دستش از رسيدن به توپ طلاي اروپا کوتاه ماند و نتوانست عنوان بهترين بازيکن سال 2008 قاره سبز را از آن خود کند؛عنواني که در نهايت "کريستيانو رونالدو" ستاره پرتغالي منچستريونايتد به چنگ آورد.بحث درخصوص اينکه کدام يک از اين دو نفر بهترين بازيکن جهان هستند،باعث شد تا "کارلوس پويول" حمايت خود را از هم تيمي اش اعلام کند.اين مدافع باتجربه اظهار داشت:به رونالدو به دليل کسب اين عنوان تبريک مي گويم،اما از نظر من مسي بهترين بازيکن جهان است.پويول افزود:از اينکه هر روز او را مي بينم،لذت مي برم؛همان طور که تماشاگران نيز همين احساس در هنگام تماشاي بازي او دارند.کاپيتان بارسا درباره تيمش و فاصله امتيازي که در صدر جدول رده بندي ايجاد شده است،گفت:بايد نهايت استفاده را از اين شرايطي که هم اکنون در آن هستيم،ببريم؛چرا که در فوتبال هيچ چيزي قابل پيش بيني نيست و شرايط به سرعت مي تواند تغيير کند.پويول خاطرنشان ساخت:ما نبايد از حالا درباره بازي مقابل رئال مادريد فکر کنيم.اگر اين کار را انجام بدهيم،مطمئناً نتيجه بازي بعدي برابر والنسيا را به حريف واگذار مي کنيم.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

راننده فرمول يک جهان:
    بازي هاي بارسلونا لذت بخش است

هوادار معروف باشگاه رئال مادريد، به زيبايي بازي اين روزهاي رقيب ديرينه يعني بارسلونا اعتراف کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، فرناندو آلونسو راننده فرمول يک جهان که به عنوان يکي از هواداران رئال مادريد رقيب سرسخت بارسلونا شناخته مي شود، به مقايسه وضعيت کنوني اين دو تيم اسپانيايي پرداخته و عملکرد آبي-اناري پوشان را ستود.

آلونسو به روزنامه Sport اسپانيا گفت: «طرز بازي بارسلونا را مي پسندم و تماشاي آن به راستي برايم لذت بخش است.»

وي افزود: «شما مي توانيد تلويزيون را روشن کرده و بازي مسي را ببينيد که لذت بخش است. او توانايي انجام کارهايي را دارند که ديگران از انجام آن عاجزند.»

راننده 27 ساله فرمول يک جهان که از بابت بازگشت تيم زادگاهش "آستوريا" يعني تيم اسپورتينگ گيخون به رقابت هاي لاليگا خوشحال است همچنين گفت: «دوستان بسياري در اسپورتينگ دارمو اکنون مي توانم بازي هاي آنها برابر بارسا و رئال را به صورت زنده از تلويزيون تماشا کنم. آنها در لاليگا خوب کار مي کنند و با وجود اينکه من از هواداران رئال مادريد هستم، بايد بگويم که اين مساله به ورزش آستوريا کمک مي کند.»

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

برادران boy iran و vahid_civil دستتان بابت اخبار درست!
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هورا اسپرت, ژاوی, هافبک بارسلونا فاش کرد,, در زمانی که در تیم جوانان بازی می کرده در آستانه امضای قرارداد با میلان بوده است.

در حالی که ژاوی خود را آماده می کند تا قرارداد فعلی اش با آبی و اناری پوشان را برای 6 سال دیگر تمدید کند گفت:" به دنبال پیروزی در مسابقات جام جهانی زیر 20 سال در نیجریه, در حال تمرین با تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا بودم و به یاد می آورم که شانس به من روی آورد و در آستانه امضای قرارداد با میلان قرار گرفتم. آدریانو گالیانی دو برابر حقوقی که درآن موقع از بارسا دریافت می کردم به من پیشنهاد کرد, اما خانواده و به ویژه مادرم با این انتقال مخالف بودند. بنابراین از پیوستن به میلان صرف نظر کردم و در بارسا ماندم."

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي: قهرماني تيم را به توپ طلا ترجيح مي‌دهم

ليونل مسي با بيان اينكه انتظار انتخاب كريستيانو رونالدو به عنوان بهترين بازيكن سال جهان را داشت، اعلام كرد قهرماني با تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا را به جوايز فردي ترجيح مي‌دهم.

به گزارش وب سايت رسمي باشگاه بارسلونا، طي ‪ ۱۲‬ماه گذشته بسياري از هواداران اين مهاجم آرژانتيني، اميدوار بودند جايزه توپ طلاي امسال به او برسد اما اين بازيكن در نهايت بعد از رونالدو در رده دوم فهرست بهترين هاي مجله فرنس فوتبال قرار گرفت.
    در حاليكه تعدادي از هم تيمي‌هاي مسي در بارسلونا تصديق كردند، دلايل اين تصميم را مي‌دانند، مسي توضيح داد: فكر نمي‌كردم اين جايزه به من برسد و به جاي آن قصد دارم به بارسلونا براي رسيدن به قهرماني كمك كنم.
    مسي گفت: هر بازيكني دوست دارد جايزه ‪ Ballon d'Or‬را ببرد اما من قهرماني با بارسلونا يا تيم ملي آرژانتين را به آن ترجيح مي‌دهم. فكر مي‌كردم دوم شوم. رونالدو به خاطر دستاوردهايي كه داشت و كسب دو قهرماني در منچستريونايتد، شايسته اين جايزه بود.
    مسي افزود: تمام كاري كه مي‌توانم انجام دهم، تلاش براي ارايه عملكردي قابل قبول است.
    وي در مورد ديدار با والنسيا در نيوكمپ نيز اظهار داشت: مثل مسابقات قبلي، ديدار سختي خواهد بود اما بايد با حفظ آرامش مثل گذشته خوب بازي كنيم. هميشه براي پيروزي به زمين مي‌رويم، مهم نيست تيم مقابل كيست.
    پيروزي در مقابل مدعيان قهرماني، احساس قدرت به ما مي‌دهد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

روابط عمومي باشگاه بارسلونا:

قرارداد ژاوي هفته آينده تمديد مي شود

خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا قصد دارد در مراسم باشكوهي قرارداد بازي ساز اسپانيايي خود را تمديد كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، با اعلام روابط عمومي باشگاه بارسلونا، ژاوي ارناندس قرارداد خود را تا پايان سال 2014 ميلادي با باشگاه تمديد مي كند.
    اين در حالي است كه وي از باشگاه هاي بزرگي چون منچستر يونايتد، منچستر سيتي و چند باشگاه ايتاليايي پيشنهادات نجومي دريافت كرده بود.
    علت تاخير در تمديد قرارداد ژاوي، برگزاري مراسمي شايسته نام اين بازيكن بزرگ توصيف شده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در آستانه هفته چهاردهم لاليگا

هانري: من هانري آرسنال نيستم

خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي بارسلونا از سطح بالاي توقعات مردم كاتالونيا ابراز تعجب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، تيه ري هانري گفت: من هانري آرسنال نيستم و در تركيب بارسلونا به تاكتيكي تن داده ام كه باعث عقب نشيني من شده است.
    وي افزود: مي دانم كه مردم از من مي خواهند همان هانري باشم كه در تركيب آرسنال ديده اند؛ اما بايد در خدمت تيم باشم، اتفاقي كه در لندن نمي افتاد.
    مهاجم فرانسوي بارسا تاكيد كرد: ونگر به من اجازه مي داد تا آنجا كه منطقي به نظر مي رسد تك‌روي كنم در حالي كه گوارديولا هرگز چنين اجازه به من نمي دهد و بايد مطيع دستورات او باشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

حمايت سرمربي بارسلونا از مهاجم آرژانتيني

گوارديولا: مسي بايد هميشه بازي كند

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا در سخنراني خود به نقش كليدي مسي در بارسلونا و ناتواني در كنار گذاشتن او از تركيب اصلي اعتراف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري افه اسپانيا، پپ گوارديولا گفت: در زمان ونگال به عنوان يك بازيكن كليدي حضور داشته ام؛ اما او گاهي مرا روي نيمكت مي فرستاد تا مغرور نشوم.
    وي افزود: نمي دانم او چگونه مي توانست چنين كاري را انجام دهد؛ اما من نمي توانم با بازيكني مثل مسي اينگونه رفتار كنم.
    وي ادامه داد: بايد حقيقت را گفت و آن اين است كه مسي بايد هميشه بازي كند، حتي اگر بي انضباطي كرده باشد. او نقطه اتكاي تيم من است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در آستانه ديدار بارسا مقابل والنسيا

آبيدال براي بازگشت به ميدان اعلام آمادگي كرد

خبرگزاري فارس: بازي ساز فرانسوي بارسلونا براي حضور در ديدار مقابل والنسيا اعلام آمادگي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، اريك آبيدال گفت: با پزشكان تيم صحبت كرده ام و مشكلي براي حضور در تركيب بارسلونا البته در صورت صلاحديد مربيان ندارم.
    وي افزود: از تاكتيك گوارديولا مطلع هستم و بعيد مي دانم در انديشه هاي او جايي نداشته باشم.
    بارسلونا درصدر جدول لاليگا است و بازي حساسي را براي والنسيا تيم سوم جدول پيش رو دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •