تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 188 از 2014 اولاول ... 881381781841851861871881891901911921982382886881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

وضعيت مصدوميت الونگ فردا مشخص مي‌شود
    خبرگزاري فارس: وضعيت مصدوميت هافبك كامروني تيم فوتبال پرسپوليس تهران فردا مشخص مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس،‌ الونگ الونگ كه پس از مصدوميت شديد خود به كامرون رفته بود، پس از غيبتي طولاني و غير موجه به ايران بازگشته است.
    اين بازيكن سه روز قبل به تهران بازگشت و براي مشخص شدن ميزان مصدوميتش عكس Mri گرفت و قرار است فردا جواب اين آزمايش مشخص شود.
    الونگ به زودي با حضور در دفتر باشگاه در خصوص علت تاخير خود پاسخگو خواهد بود

براي بازي با مقاومت سپاسي
    پرسپوليس فردا بدون ماته به شيراز مي‌رود
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس براي برگزاري ديدار هفته بيست و سوم روز آينده بدون مهاجم كروات خود به شيراز مي‌رود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تيم پرسپوليس فردا ساعت 17 راهي شيراز مي شود تا روز يكشنبه هفته آينده مقابل تيم مقاومت سپاسي قرار گيرد.
    سرخپوشان براي اين بازي نمي‌توانند از ماته دراگه‌چوويچ استفاده كنند.
    مصدوميت اين بازيكن كروات كه از ناحيه كشاله ران است، هنوز بهبودي كامل نيافته و همانند بازي برابر راه آهن،‌ به ميدان نخواهد رفت.
    اين تيم فردا آخرين تمرين قبل از سفر خود را از ساعت 14 در زمين شركت واحد برگزار مي‌كند. كاروان پرسپوليس در هتل پارسيان شيراز اقامت خواهد كرد.
    ديدار تيم مقاومت سپاسي مقابل پرسپوليس در ورزشگاه حافظيه شيراز و از ساعت 14:30 روز يكشنبه برگزار مي‌شود

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

صبا باتری 2-1 به ذوب آهن باخت ...

باید دید پس فردا سپاهان چه میکنه .

راستی ، چرا بین دو بازی ما 10 روز فاصله ست ؟!
    چرا بازی رو امروز ننداختن ؟!

یا حق

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صبا باطری مهم نبود مهم سپاهانه که با الطاف دوستان به اینجا رسیده

هر اتفاقی بیفته قهرمانیم

استق لال = سرورش پرسپولیسه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز جمعه در ديداري دوستانه مقابل تيم احسان ري به پيروزي رسيد.
    به گزارش ايرنا ، در اين ديدار كه در ورزشگاه شركت واحد برگزار شد ، تيم پرسپوليس تهران با نتيجه ‪ ۲‬بر يك حريف خود را شكست داد.
    گل‌هاي تيم پرسپوليس تهران را "عليرضا نيكبخت واحدي" و "احسان خرسندي" به ثمر رساندند.
    اين ديدار دوستانه در سه وقت ‪ ۳۰‬دقيقه‌اي برگزار شد.
    تيم پرسپوليس تهران ، خود را براي رويارويي با تيم مقاومت سپاسي شيراز در هفته بيست و سوم مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران آماده مي‌كند.
    اين ديدار عصر يكشنبه هفته آينده در ورزشگاه حافظيه شهر شيراز برگزار مي‌شود.
    تيم پرسپوليس تهران هم‌اكنون با كسب ‪ ۳۷‬امتياز در مكان سوم جدول رده‌بندي ليگ برتر قرار دارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

استیلی: باید مقاومت را شکست دهیم مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به نتایج دیدارهای هفته جاری لیگ برتر چاره ای نداریم جز اینکه مقاومت را در شیراز شکست دهیم.
    حمید استیلی در گفتگو با مهر، مهمترین مشکل تیم فوتبال پرسپولیس را مصدومیت بازیکنان اصلی این تیم برشمرد و در خصوص دیدار مقابل مقاومت سپاسی شیراز گفت: خود را به خوبی آماده بازی مقابل مقاومت کرده ایم و از هر حیث آماده این بازی هستیم. شاید تنها مشکل ما در مصاف با مقاومت آسیب دیدگی مهدی واعظی، محمد نصرتی، الونگ و ماته باشد که بعید می دانم به این بازی برسند.
    وی درخصوص احتمال اعمال تغییرات در ترکیب اصلی تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار مقاومت پرسپولیس گفت: با توجه به آسیب دیدگی این بازیکنان آنچه مسلم است تغییراتی در ترکیب اصلی تیم خواهیم داد که جزیی است. با این حال سیستم ما در این بازی با توجه به نتایج دیدارهای هفته جاری متمرکز روی ارائه بازی تهاجمی است و سعی می کنم با این روش تیم را آرایش دهیم.
    مربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه با اشاره به حضور حسین کعبی در دیدار مقابل مقاومت سپاسی شیراز، گفت: کعبی در این بازی می تواند تیم ما را همراهی کند. هنوز مشخص نیست از وجود او در کدام قسمت زمین استفاده خواهیم کرد. کعبی در تمرینات بیشتر در پست دفاع و هافبک راست کار کرده است و به احتمال زیاد در یکی از این دو پست به بازی گرفته خواهد شد.
    استیلی مقاومت را تیمی جوان خواند و گفت: مقاومتی تیمی جوان است که از مربی توانمندی چون غلام پیروانی استفاده می کند. حسن بزرگ تیم مقاومت جوانی است که همیشه به این تیم انگیزه می دهد به خصوص در زمان رویارویی با تیم های چون استقلال و پرسپولیس. برای ما دیدار مقابل مقاومت همیشه دشوار بوده است و می طلبد که با انگیزه و توان بیشتر فردا به میدان برویم.
    وی در ادامه با اشاره به رقابت نزدیک تیم های مدعی قهرمانی در بالای جدول رده بندی گفت: رقابت بین تیم های بالا و پایین جدول رده بندی تنگاتنگ است. با این شرایط چاره ای نداریم غیر از اینکه بازی های پیش رو را با پیروزی پشت سربگذاریم و همچون هفته های آغازین لیگ برتر با پیروزی های پی در پی جایگاه خود را در صدر جدول استحکام بخشیده و فاصله مان را با دیگر مدعیان بیشتر کنیم.
    مربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عملکرد ضعیف این تیم در نیمه نخست دیدار مقابل راه آهن و ابومسلم و تحول سرخپوشان در نیمه دوم این دو بازی گفت: باید در طول 90 دقیقه با آهنگی یکنواخت بازی کنیم. نیمه های دوم بازی پرسپولیس هر چقدرهم تماشایی باشد مهم نیست، آنچه اهمیت دارد تمرکز روی بازی در طول 90 دقیقه و در نهایت دستیابی به نتایج قابل قبول است که طی بازی های آتی مدنظرقرار خواهیم داد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار با مقاومت سپاسي از هفته بيست و سوم مسابقات ليگ برتر (جام خليج فارس) شنبه بعدازظهر تهران را به مقصد شيراز ترك مي كند.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان تهراني پس از آخرين تمرين فردا، در ساعت 17 روز شنبه يازدهم اسفند ماه، تهران را به مقصد شيراز ترك مي كنند. كاروان پرسپوليس پس از حضور در شيراز، در هتل پارسيان اسكان مي يابند.
    گفتني است؛ ديدار تيمهاي پرسپوليس و مقاومت سپاسي روز يكشنبه دوازدهم اسفند ماه در ورزشگاه حافظيه و در سايت 30/14 برگزار خواهد شد
    کاروان تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز شنبه یازدهم اسفند ماه، تهران را به مقصد شیراز ترک خواهد کرد.
    .
    تیم فوتبال پرسپولیس در جریان هفته بیست و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر کشور، فردا یکشنبه دوازدهم اسفند ماه میهمان تیم مقاومت سپاسی خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاریخچه کامل دیدارهای پرسپولیس با سپاسی در لیگ
    تیمهای فوتبال پرسپولیس و مقاومت (فجر) سپاسی شیراز تاکنون 20 بار در لیگ به مصاف هم رفته اند که حاصل آن 6 برد، برای پرسپولیس بوده و 3 برد از آن تیم سپاسی و 11 دیدار دو تیم نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. در لیگ برتر دو تیم 13 بار به مصاف هم رفته اند که 4 بار سرخپوشان تهرانی و 2 بار سپاسی، تیمهای برتر میدان بوده اند. اولین دیدار دو تیم در لیگ برتر در تاریخ هشتم دی ماه سال 1376 در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شد که تیم سپاسی با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید، هر چند در آن سال تیم پرسپولیس بخاطر حضور در بازیهای جام باشگاههای آسیا از لیگ کناره گیری کرد. با هم نگاهی داریم به تاریخچه کامل دیدار دو تیم در تاریخ لیگ از ابتدا تاکنون و ذکر گلزنان دو تیم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاریخچه کامل دیدارهای پرسپولیس با سپاسی در لیگ به صورت جدولي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به هامبورگ گل بزنم شادي نمي‌كنم مهدوي‌كيا: پرسپوليس بايد هوشيار باشد
    فردا فرصتي براي مرور 8 سال خاطره است. آخرين باري كه مهدي مهدوي كيا در ورزشگاه AOL آره‌نا براي هامبورگ بازي كرد به 19 مي سال 2007 باز مي‌گردد. در آن بازي هامبورگ موفق شد آلمانيا آخن را 4بر صفر ببرد و فصل را به پايان برساند. كيا در اين ديدار از دقيقه 60 به ميدان رفت و در آخر با اشك‌هايي كه كسي آنها را نديد، با ورزشگاه AOL آره‌نا خداحافظي كرد. فردا، براي مهدي مهدوي‌كيا گذري بي‌اندازه كوتاه به گذشته است. او بار ديگر در اين ورزشگاه بازي خواهد كرد، اما اين بار با پيراهن آينتراخت...«هنوز هيچ چيز معلوم نيست. اصلا شايد من در تركيب نباشم!» اما او فردا قطعا در تركيب ثابت فرانكفورت حضور دارد. اوكس مدافع راست اين تيم به دليل 5 اخطاره شدن بازي هامبورگ را از دست داده و مهدي به احتمال فراوان در پست دفاع راست بازي مي‌كند. او در آستانه اين بازي مهم، در گفت و گو با سايت رسمی باشگاه پرسپوليس سعي مي‌كند همه چيز را عادي جلوه دهد....
    *قبل از بازي هامبورگ و آينتراخت همه چيز تحت تاثير تو است.
    ممنون. ولي اين بازي براي من مثل تمام بازيهاي ديگر ليگ است.
    *ولي بايد براي تو فراتر از يك بازي معمولي باشد.
    بالاخره هامبورگ باشگاه من است ولي در حال حاضر بازيكن آينتراخت هستم و بايد با تمام وجود براي اين تيم بازي كنم.
    *بايد براي تو خيلي مهم باشد كه دوباره در ورزشگاه هامبورگ بازي كني، درست است؟
    من در بازي رفت هم براي آينتراخت بازي كردم و موفق شديم هامبورگ را ببريم. طبيعي است كه هر بازیكني دوست داشته باشد در زمين باشد. من هم دوست دارم جلوي تماشاگران هامبورگ بازي كنم. آنها 8 سال از من حمايت كردند و در اين سالها هميشه نسبت به من وفادار بودند. حتي در مقطعي كه باشگاه مرا نخواست و قراردادم را تمديد نكرد، آنها از من حمايت كردند. وقتي من روی نيمكت بودم، لطف زيادي داشتند و هرگز محبت‌هاي آنها را فراموش نمي‌كنم. هميشه در نظرسنجي‌ها مرا به عنوان محبوبترين بازيكن تيم انتخاب مي‌كردند. دوران طلايي‌ام را در بوندسليگا در هامبورگ پشت سر گذاشتم. خيلي دوست دارم دوباره در ورزشگاه AOL به ميدان بروم و دوباره خاطرات خوبيم را در اين تيم مرور كنم.
    *فكر مي‌كني مربي، تو را در تركيب ثابت قرار دهد؟ سايت‌ها پيش بيني كرده‌اند كه تو فيكس باشي...
    بستگي به شرايط دارد. در تركيب تيم تازه دو، سه ساعت قبل از بازي مشخص مي‌شود. من نمي‌توانم بگويم كه حتما در تركيب هستم يا نه، اما اگر باشم تمام تلاشم را مي‌كنم.
    *اينكه تو قبلا در هامبورگ بازي كرده‌اي و انگيزه زيادي داري، دليل مي‌شود كه مربي تو را در تركيب ثابت بگذارد؟
    اينجا براي يك مربي چنين مسايلي مهم نيست. هيچ وقت به اين دليل يك بازيكن را در تركيب نمي گذارند. مربي تصميمات خود را بر اساس شرايط بازي مي‌گيرد.
    *دوست داري در اين بازي گل بزني؟
    كدام بازيكن را مي‌شناسيد كه از گل زدن بدش بیاید؟ اگر موقعيتي در مقابل هامبورگ پيش بيايد آن را به راحتي از دست نمي‌دهم. البته اول بايد ببينم در تركيب تيم هستم يا نه.
    *اگر گل بزني، شادي مي‌كني؟
    به هيچ وجه. من به احترام طرفدران هامبورگ حركتي نمي‌كنم. چون دوست ندارم نظر آنها در مورد من عوض شود. ممكن است هر حركتي به گذشته من در اين تيم ضربه بزند. به همين خاطر هيچ كاري نخواهم كرد كه هواداران بدشان بيايد.
    *تو در بازي قبلي تيم فرصت بازي نيافتي، اين دليل خاصي داشت؟
    من سه هفته پيش مصدوم شدم. بعد از آن، تيم دو بازي را در ليگ برد و اين طبيعي بود كه مربي به تركيب تيم برنده‌اش دست نزند. با اينحال من در نيمه دوم براي تيم بازي مي‌كردم اما در مقابل وردربرمن شرايطي پيش آمد كه مربي مرا به زمين نفرستاد. بعد از اينكه تيم حريف 10 نفره شد ما يك مهاجم به زمين آورديم. در نيمه دوم هم مربي دوست داشت نتيجه را حفظ كند به همين خاطر يك مدافع را به زمين فرستاد. براي من طبيعي بود كه در اين شرايط براي تيم بازي نكنم.
    *آينتراخت در چه شرايطي قرار دارد؟
    امسال تيم ما يك مشكل عجيب داشته. هميشه جلوي مدعيان خوب بازي كرده‌ايم و عالي نتيجه گرفته‌ايم اما جلوي تيمهاي ضعيف و قعرنشين مشكل داشته‌ايم. مثلا هفته قبل برمن را زديم و يك بار ديگر اين حرف من ثابت شد. نمي‌دانم تا كي اين مشكل وجود خواهد داشت!
    *راستي اخبار تيم پرسپوليس را هم دنبال مي‌كني؟
    بله، اغلب بازيهاي اين تيم را مي‌‌بينم اما خيلي از ريز اتفاقات خبر ندارم.
    *فكر مي‌كني پرسپوليس قهرمان ليگ شود؟
    اين تيم امسال خوب كار كرده، شرايط تيم خوب بوده، مخصوصا در نيم فصل اول. همين كه تيم نيم فصل را بدون باخت تمام كرد، باعث غرور طرفداران بود. من هم به عنوان يك پرسپوليسي از اين بابت خيلي خوشحال شدم. اما چند وقتي است كه شرايط تيم كمي تغيير كرده اما به نظر من باز هم پرسپوليس شانس اول قهرماني است. اگر بتواند دوباره شرايط قبلي را به دست بياورد كه البته فكر مي‌كنم مي‌تواند، قهرمان ليگ خواهد شد. فقط بايد كمي هوشيار بود. بازيكنان بايد شرايط تيم را درك كنند. قهرماني پرسپوليس در ليگ خيلي شيرين خواهد بود، هم براي مردم و هم براي فوتبال ايران. قهرماني اين تيم به نفع فوتبال كشور خواهد بود چون پرسپوليس يك تيم مردمي است. اميدوارم اين تيم بعد از 5، 6 سال دوباره به چيزي كه مستحقش است برسد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مرزبان: قطبى برود، من و استیلى هستیم ساعت خبر: 15:36 - تاريخ خبر: 11/12/1386 «علیرضا مرزبان» مربى پرسپولیس طى اظهار نظرى گفت: با ۱۲ دیدار پیش رو تا پایان فصل هیچ چیز براى قهرمانى ما محال و غیر ممکن نیست حتى بازگشت کامل امتیازات تیم سپاهان زیرا که قهرمانى را به سادگى از دست نخواهیم داد.
    وى با اشاره به دیدار مقابل مقاومت گفت: مقاومت با از دست دادن جام حذفى چشم به متوقف کردن ما در شیراز دارد اما با درس گرفتن از دیدار رفت مى دانیم که چطور براى پیروزى و کسب ۳ امتیاز به مصاف شاگردان پیروانى برویم. مرزبان با اشاره به مصدومان پرسپولیس گفت: تیم ما لشکرى از مصدومان را دارد که هر کدام از آنها به تنهایى یک تیم هستند و بعید مى دانم که نصرتى، حیدرى، آشوبى و واعظى باوجود تلاش کادر پزشکى به دیدار مقابل مقاومت برسند.
    مربى پرسپولیس در خصوص حواشى ایجاد شده توسط شیث در تمرینات گفت: این مسائل در تیم هاى بزرگ دنیا هم رخ مى دهد اما با اشرافى که کادر فنى بر روى تیم دارد خوشبختانه این موضوع کمتر از ۱۵ دقیقه حل و فصل شد.
    وى با اشاره به صحبت هاى احتمالى مبنى بر حضور قطبى در تیم ملى گفت: امیدوارم که قطبى همچنان به پرسپولیس وفادار بماند اما اگر تصمیم به رفتن او شد، استیلى و من به خوبى مى توانیم حاشیه هاى تیم را جمع کنیم و به درستى راه قطبى را براى تصاحب جام قهرمانى ادامه دهیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •