اگه ميتوني از پارس نگير دنگو فنگ داره(قطي و ...)
حالا
1-دوراه داره باسيم بيسم
1-1 با سيم كه سيم يراست ميره پشت دستگاه و تنظيمات اتوماتيك و تمام
2-1 بي سيم تو تنظيمات سرچ ميكني و اكي و تمام
اصلا تنظيم خاصي نداره همشرو رو اتوماتيك بذاردر 2 حالت
اگه ميتوني از پارس نگير دنگو فنگ داره(قطي و ...)
حالا
1-دوراه داره باسيم بيسم
1-1 با سيم كه سيم يراست ميره پشت دستگاه و تنظيمات اتوماتيك و تمام
2-1 بي سيم تو تنظيمات سرچ ميكني و اكي و تمام
اصلا تنظيم خاصي نداره همشرو رو اتوماتيك بذاردر 2 حالت
سلام دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم من اصلا هیچ اطلاعی دربارهی پی اس 3 ندارم میخواستم بدونم هکش منتفی شده؟
ممنون دوستان
و پردازنده ی گرافیکیش چیه و بازی های پی اس2 رو هم اجرا میکنه؟
ممنون دوستان
بله منتفيه
پردازنده گرافيكيش
خير اجرا نميكنه
(يعني اين جديداش ديگه اجرا نميكنن)
سلام ...
هک کردنش به نتیجه ای نرسیده که خوشحال کننده باشه! (هنوز کپی خور نشده و به احتمال زیاد هم نمیشه)
در مورد پردازنده:
RSX محصولی از شرکت Nvidia که پردازشش هم چیزی حدود 550 هرتز هست ... (اطلاعات بیشتر در صفحه اول تاپیک)
برای اجرای بازیهای PS2 روی این کنسول، باید یکسری دستکاری روش انجام بشه که فقط روی سری ساخت قبل از سال 2008 (یعنی مدل های 20 و 60 گیگ) کاربرد داره! (در کل کار پر درده سریه و اصولا پیشنهاد نمیشه)
این LIVE باید بیاد یکم از این PSN یاد بگیره که یه سری امکاناتشو مثل Theme و Demo و ... رو FREE کنه !!!
نوید خسته شدم از این Them های تکراری XBOX !!! به خاطر اینم شده آخر من یه PS3 میگیرم !!!
یه Search کوچولو بکنی تو XBL میتونی همه چی Free پیدا کنی ! منظورم Theme & wallpaper هستش ! من خودم چندتا دانلود کردم !
ولی اونایی که پولی هستن یه چیز دیگن ! PSN هم همین طوره ! Demo بازی ها هم همه Free هستن ! مگه ندیدی ؟!
به نظر شما تا تابستون PS3 گرون میشه یا ارزون از یکی پرسیدم گقت اگه صبر کنی تا تابستون گرون تر میشه.من همینطوریش نمیتونم به علت اوضاع بد مالی بگریم اگه تا تابستون بخواد گرون تر بشه که دیگه به کل باید فکر PS3 رو از ذهنم بیرون کنم .حالا گرون میشه یا مارو سر کار گذاشته؟
احتمالش زیاده گرون بشه ! به هر حال تابستون میادو باباها برا بچه ها جایزه میخرنو ازین حرفا !
Last edited by resident_evil; 01-06-2009 at 00:43.
حتما گرون ميشه چه اين دستگاه چه بقيه لوازم مخصوصا صنف كامپيوتر
اه ه ه ه نه نه
گرون نشو تو هم مث من دیونه میشه نه گرون نشو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)