تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 208 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

بجای دیاموند 2 هیرو بگیرید خیلی توپتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خسته نباشید
    نمیدونم جای سوالم همینجاست یا نه.من یه htc hd2 دست دو پیدا کردم،میخواستم بدونم میشه یه جوری تستش کرد که مشکلی نداشته باشه و یه وقت سرم کلاه نره؟چون تا حالا با WM کار نکردم زیاد ازش سر در نمیرم
    با تشکر

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان من یه n82 دارم و میخام بفروشمش.با 340 هزار تومن چه گوشی می تونم بخرم از همین اچ تی سی ها؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید با حداکثر امکانات...

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

بچه ها من یه پاکت پی سی میخوام با دوربین بالا.
    حداقل 5
    یه چیز دیگه Omnia2 هم نمیخوام از ظاهرش خوشم نمیاد.
    ممنون از همگی

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

حداقل 5
    ممنون از همگی
    اگر دوربين برات مهمه بهترينها HTC Diamond2 و HTC Touch HD هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خسته نباشید
    نمیدونم جای سوالم همینجاست یا نه.من یه htc hd2 دست دو پیدا کردم،میخواستم بدونم میشه یه جوری تستش کرد که مشکلی نداشته باشه و یه وقت سرم کلاه نره؟چون تا حالا با WM کار نکردم زیاد ازش سر در نمیرم
    با تشکر
    چیزایی که به ذهنم می رسه ایناس:
    حساسیت تاچ - اسپیکر - آنتن دهی - سرعت باز کردن برنامه ها

سلام دوستان من یه n82 دارم و میخام بفروشمش.با 340 هزار تومن چه گوشی می تونم بخرم از همین اچ تی سی ها؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید با حداکثر امکانات...
    touch 2 - touch 3G - smart - tatto

حداقل 5
    ممنون از همگی
    البته بودجه هم مهمه. اگه حدود 530 تومن می تونی خرج کنی Touch HD بهترینه.

7. این کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازم ممنون
    حالا بین b7300 و دایموند2 گیر افتادم!از یه طرف سامسونگ پردازندش 800 هست.از طرف دیگه دایموند 2 , htc هستش! واقعا سرعت b7300 بالاتر از دایموند 2 هست؟
    البته که سرعت b7300 بالاتره
    حالا دیگه جریان فرق کرد:
    به نظر من بدون اما و اگر diamond2 بگیرید.اولا" به قول خودتون htc هست و کیفیت ساخت غیر قابل وصف و از طرفی رزولشن صفحه b7300 برابر 240*400 هست اما دیاموند2 برابر 480*800 WVGA یعنی یعنی دقیقا" رزولشن دیاموند 4برابر بیشتر هست یعنی کیفیت بسیار بیشتر در دیدن تصاویر و فیلم.در ضمن برای اکثر برنامه های پاکت پی سی پردازنده 528 مگاهرتز کافیه و هرگز کم نمیاره.من HD2 دارم و بجز چند برنامه خاص بیشتر از600مگاهرتز استفاده نمیشه از پردازنده گوشیم.در ضمن دیاموند2 چیپست مخصوص گرافیک هم داره که در کیفیت بیشتر تصاویر نقش داره ولی B7300 نمیدونم چیپ گرافیک دار یا نه!
    در ضمن دیاموند2 دوربین 5 مگاپیکسل داره و عکسهایی که من ازش دیدم چند جا عکسهای خیلی با کیفیت میندازه.
    حرف این حقیر گوش کنید و دیاموند2 بگیرید.

9. این کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید دوباره مزاحم شدم چندتا سوال داشتم که می خاستم راهنماییم کنید:
    1.به نظرتون بهترین گوشی htc که می تونم با 340 هزار تومن بخرم چی هستش؟
    2.فرق بین ویندوزای موبایل چیه؟android.brew.win mobile البته اگه درست نوشته باشم
    3.چندتا از رفیقام که htc دارن می گن کار باهاش خیلی سخته.لطفا راهنمایی کنید.با توجه به اینکه گوشی قبلیم n82 بوده می تونم با win mobile کار کنم یا نه؟؟
    4.با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟؟فرقش حدودا چقدره و فایده ای هم داره؟؟
    5.موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم؟اگه تایپکی یا پستی هست که کامل توضیح داده لطفا معرفی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید دوباره مزاحم شدم چندتا سوال داشتم که می خاستم راهنماییم کنید:
    1.به نظرتون بهترین گوشی htc که می تونم با 340 هزار تومن بخرم چی هستش؟
    2.فرق بین ویندوزای موبایل چیه؟android.brew.win mobile البته اگه درست نوشته باشم
    3.چندتا از رفیقام که htc دارن می گن کار باهاش خیلی سخته.لطفا راهنمایی کنید.با توجه به اینکه گوشی قبلیم n82 بوده می تونم با win mobile کار کنم یا نه؟؟
    4.با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟؟فرقش حدودا چقدره و فایده ای هم داره؟؟
    5.موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم؟اگه تایپکی یا پستی هست که کامل توضیح داده لطفا معرفی کنید.
    به نظر من بهتره کمی رو پولت بزاری و دیاموند2 بگیری چون کیفیت ساخت فوق العاده ای داره و صفحه ای با رزولشن بسیار بالای WVGA وپردازنده خوب و چیپ گرافیک مجزا ومخصوصا" یک رابط کاربری فوق العاده قشنگ و اعتیاد آور تاچ فلو و مانلیا و همینطور ویندوز موبایل جدید 6.5 هم براش هست.
    این پرسیدین فرق بین چند سیستم عامل _ خوب هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودشو داره مثلا" آندرویید سیستم عامل سریع هست که تازه وارده و نرم افزار زیادی نداره (نسبت به بقیه سیستم عامل ها) و ویندوز یک سیستم عامل سنگین و کند ودر عوض بسیار باتجربه و پر از برنامه و گیم که تقریبا" برای هر نیازی چندین برنامه داره و کار کردن باهاش هم نه تنها سخت نیست بلکه بسیار باحال و اعتیاد آوره طوری که بعد از انس گرفتن باهاش دیگه نمیتونی با سیستم دیگه ای کنار بیایو کار کنی.
    حتما" با گارانتی بگیر چون چندتا از بچه ها بعد مدتی گوشیشون ایراد پیدا کردن و واسه تعمیرش از هزینه سرسام آورش در امان موندن و کاملا" رایگان تعمیر میکنن مخصوصا" گارانتی یاس.
    برای توضیح بیشتر در همین سایت درموردش زیاد صحبت شده و شما هر گوشی دوست دارین فقط لازمه به تاپیک مربوطش سر بزنین و مطالعه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

دوستان من خیلی وقت بود که فقط می خواستم Touch 2 رو بگیرم از طرفی هم بیشتر از 400 تومان نمی تونم هزینه کنم ولی خب خیلی از Diamond 2 تعریف می شنوم ولی خب Diamond 2 قدیمی تره و من با 370 تومن می تونم Touch 2 با مموری 16 و یه قاب بخرم ولی با 400 تومن فقط یه Diamond 2 بدون هیچی نصیبم میشه جفتشونم بدون گارانتی...نظرتون چیه؟
    (Diamond 2 تا چند گیگ مموری قبول می کنه؟ سرعتش نمیاد پایین؟ سرعتش کلا نسبت به Touch 2 چطوره؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •