تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 356 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

ا
    گه ميشه يكم اطلا عات درمورد تقو يت موتور [پرشيا] به من بديد:

درصورت امكان باهزينه كم وزياد شو برام بزاريد

منضور از هزينه كم سادترين روش مي باشد

باارزوي موفقيت براي تمامي اعزاي p30world
    سلام به همه دوستان عزیز

راستش پرشیا همون 405 هست با همون موتور

شما باید بگی تا چقدر میخوای تقویت شه

حتی تا جایی جا داره که موتور 1.8 رو با یه 2.2 یا حتی 2.4 توربو عوض میکنیم

کم ترین هزینه رو بین 1 تا 2تومن برای موتور تخمین میزنم

که روی همین موتورت کار میشه

اول افزایش حجم دنده.بعد افزایش شتاب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باتشكر.hpower_sl3

منظور ازتقو يت اين است كه كمي زود تر از حد معمول به سرعت نهايي برسد.

يعني اندكي از خودرو هاي مشابه سريعتر به سرعت نهايي برسد.

راستش براي مسابقه نميخواهم تقويتش كنم.فردي پيشنهاد كرد با هزينه اي معادل200-300 هزارتومان وظرف

يه شب ان را تقويت ميكند ولي نميگه چيكار ميخواهد بكنه به نظر شما چيكارمي كنه كه با 200-300 هزار تومن و يه شب وعده هاي انچناني ميده ضمنا طرف مكانيكه. مي خوام بدونم قبلاز اينكه شروع بكار كنه چيكار ميخواد بكنه
    شايد بي فايده باشه يا يه خرابكاري بزرگ بكنه .خلاصه كه بنظر شما چيكار ميكنه.
    من نميخوهم قطعات اصلي موتور دستكاري بشه. چون يه تقويت خيلي جزئي مي خوام.

لطفا مواردجزئي رو بهم بگو يد.خودم هم از مكانيك سر رشته دارم .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

باتشكر.hpower_sl3

راستش براي مسابقه نميخواهم تقويتش كنم.فردي پيشنهاد كرد با هزينه اي معادل200-300 هزارتومان وظرف

يه شب ان را تقويت ميكند ولي نميگه چيكار ميخواهد بكنه به نظر شما چيكارمي كنه كه با 200-300 هزار تومن و يه شب وعده هاي انچناني ميده ضمنا طرف مكانيكه. مي خوام بدونم قبلاز اينكه شروع بكار كنه چيكار ميخواد بكنه

به نظر من نرو
    اصلا یارو قابل اعتماد هست؟
    خرابکاری میکنه
    احتمال داره کاری کنه که برا موتور ضرر داشته باشه

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتشكر.hpower_sl3

سلام به دوستان خوبم.راستش جواب نهایی رو حمید باید بهت بده.اما به نظر من با چند تا کار کوچولو و هزینه کمتر

خودتم می تونی این کار رو انجام بدی.با اجازه آقا حمید من یه چیزایی می گم:

1.ماشین رو یه تنظیم موتور ببر.مطمئن شو همه چی سالم هست و درست کار می کنه.

2.یه شمع 2 پلاته بنداز (3 و 4 در حالت عادی به ماشین آسیب می رسونه)جنس شمع آلمانی باشه.

3.سایکلون و فیلتر هوای اسپرت نصب کن.

این نظر بنده بود.من خیلی کم تجربه هستم زیادم چیزی بلد نیستم چیزی که به ذهنم رسید گفتم تا شاید کمکت

کرده باشم.

موفق باشی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

با سلام خدمت همه

پسر دیروز چه روزی بود جای همتون خالی

دوستان من دیگه تا یه مدتی نمیتونم سر بزنم به این تاپیک امیدوارم شما بازهم مثل همیشه خوب نگهشدارید

چون من تا آخر عید که شهرستانم و بعدشم برای مرکز تیونینگم جا گرفتم و سرم شلوغه

اما بهتون سر میزنم و هواتون رو دارم

یه نصیحتی هم که دارم :

اینه که علاقه خودتون رو به ماشین در حد تصور و رویا نزارید.تو ایران این کار آخرش میشه یا اسپرت زنی

یا آخرش توی پیست رفتن که تو ایران هیچی بهت نمیدن

سعی کنید علم خودتون رو با علاقه به ماشین مخلوط کنید

همگی موفق باشید

حمید بابایی
    قشنگ گفتى.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باتشكر ازهمه شما .
    من همه اين كارهارو كردم اما بازم نسبت به بقيه پژو ها كمي كم سرعت تر است .منظور دندهاي بالا 4-5

البته موتور تازه تعميره .نظره ديگه اي داريد.

ضمنا اگر موتور سيكلتي با اين مشخصات سراغ داريد بهم بگيد

كراس yz 250 البته صفر يا در حد صفر كيلو متر.لطفا قيمتش رو برام بزنيد.

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین دوست من تیونینگ در Stage I (مرحله شهری) بیشتر رفع نقاط ضعف موتور هست.به طور مثال بهبود سیستم تغذیه موتور(بهبود سیستم مکش هوا و بهبود سیستم سوخت رسانی) یا بهبود سیستم تخلیه گازهای موتور.
    حالا تو هر حرکتی در راستای بهبود این موارد بکنی به نوعی موتور ماشین رو تیونینگ کردی.
    حالا من چند مورد رو می گم و خودتون از روی همین روتین می تونید موتور ماشیناتون رو تیونینگ کنید
    1-بهبود سیستم تغذیه
    الف-بهبود سیستم مکش هوا: خوب راه سادش رو که همه می دونن استفاده از فیلتر هوای اسپرته.فیلتر های اسپورت سزح تماس بیشتری با هوا دارن و به ورود هوای بیشتر به موتور کمک می کنن.البته اگر ضریب تراکم موتور بالا هست بهتره از کیت های تغذیه خنک(Cold Air Intake) استفاده کنید.این کیت ها با کمک لوله ها و کانال هایی که دارن باعث میشن هوای خنک بیشتری به فیلتر برسه و در نتیجه موتور با هوای خنک تغذیه بشه که در مجموع باعث بهبود عملکرد موتور میشه
    ب-بهبود سیستم سوخت رسانی:این یکی یه مقدار کار داره و به دلیل اینکه تاثیر مستقیمی تو مصرف و استهلاک موتور داره معمولا" زیاد روش تکیه نمی شه.برای موتور های انژکتوری و کاربراتوری راه های متفاوتی وجود داره.اول انژکتور...یه مقدار مایه میخاد در حد 500.000 تومن که بری و ECU ی ماشین رو Remap کنی.البته راه های کم خرج تر هم هستن مثل استفاده از چیپ های گول زننده ECU اما بدلیل مشکلاتی که ممکنه این روش برای موتور و بقیه اجزا ایجاد کنه استفاده ازش توصیه نمیشه(مثلا" نصب همچین چیپی روی 206 ممکنه باعث بروز اختلالدر عملکرد ترمز بشه) ... اما کاربراتور.از گشاد کردن ژیگلور شروع میشه تا تعویض کار استاندارد با انواع کارب های اسپورت.یکی از مارک هایی که تو ایران خیلی طرف دار داره و همه ازش استفاده می کنن Webber هست.برای ماشین های مختلف هم فرق داره.از 2 دهنه 28 برای رنو بگیر تا تراتل دار 50 برای موتور های ریس

2- بهبود سیستم تخلیه
    اول به توضیحی در مورد سیستم تخلیه بدم که از چه قسمت های تشکیل میشه.از موتور شروع می کنیم.منیفولد دود: قطعه ایه که معمولا" از جنس چدنه و به سرسیلندر (محل خروج دود) وصله.از سمت موتور 4 تا سوراخ داره و مجرا های مجزا در ادامه به هم وصل میشن و یکی میشن(البته برای موتور 4 سیلندر).خوب بعد از منیفولد معمولا" کاتالیز کانورتور یا همون کاتالیزور قرار داره.بعد هم سنتر پایپ و در آخر منبع آخر(صدا خفه کن) حالا چه کارایی میشه کرد که سیستم تخلیه بهبود پیدا کنه؟؟ نصب هدرز به جای منیفولد فابریک.هدرز متشکل از چند لوله هست که کار تخلیه گاز رو راحت تر انجام میده.بعد از هدرز کاتالیزور رو داریم.چون تو ایران قوانین جدی برای آلایندگی ندارم پس کاتالیزور رو حذف می کنیم.(هیچ ضرری هم برای موتور نداره فقط یه مفدار مصرف بالا میره).خوب با نصب هدرز و حذف کاتالیزور نصف راه رو اومدیم.می مونه سنتر پایپ(لوله مرکزی اگزوز) و منبع.معمولا سنتر پایپ دست نمی خوره و منبع با انواع منبع اسپورت تعویض میشه.
    تا همین جا اگر از قطغات خوبی استفاده کرده باشی تو درگ کلی ماشین های استاندارد مثل خودت رو جا می زاری
    3- بهبود سیستم احتراق
    از تعویض شمع شروع میشه.بستگی داره به اینکه ضریب تراکم موتور چقدر باشه.برای موتور هایی با ضریب تراکم بالا از شمع هایی با درجه حرارتی پایین(سرد) و برای موتورهایی با ضریب تراکم پایین از شمع های گرم استفاده میشه.
    موتور 405 و پرشیا و سمند ضرایب تراکم معمولی دارن و شمع گرم براشون خوبه.می تونی از شمع های 3 پلاتینه آیکیوم استفاده کنی.نصب وایر اسپورت به جای وایر استاندارد و در نهایت تعویض کوییل با انواع قویتر(که البته تا حدی دردسر داره و توصیه نمی کنم)

خوب ماشین شما آمادس...به همین سادگی.تیونینگ علم فضایی نیست و همونطور که گفتم برای Stage های پایین و شهری فقط با رفع نقاط ضعف موتور انجام میشه

گول حرف های مکانیک های بی سواد و افراد سود جو رو نخورید.به خودتون زحمت بدید و یه جستجوی کوچیک تو اینترنت بکنید و از همه چیز مطلع بشید

شایان ذکره که مطالب بالا در مورد تیونینگ از بزرگترین فروم تخصصی خودرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشت شده.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از راهنمائي كه كردي خيلي ممنونم كمك بزرگي بود .

[COLOR="Blue"]ازyz250چه خبر من اين كراس خيلي خيلي دوست دارم .ولي نميدونم توايران ازكجا بايد -
    بخرم وقيمتش حدودا چند ببينيد ميتونيد اين اطلا عات برام پيدا كنيد .اگه اين كار رو برام بكنيد من خيلي خيلي

درغير اين صورت من خيلي خيلي ميشم .خيلي دوستتون دارم.

در ضمنا عيد همه اعزاي p30worldمبارك.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

انگار همه رفتن مسافرت
    فقط من موندم

داره خودمونی میشه coles's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی استادان ماشین ... فرمان ماشین بنده یک مقدار کم در سرعت پایین و در سرعت 60 و70 کیلومتر یک هوا چپ و راست میره البته نه به آن شدت و کلمه ای که میگن .. فرمان میزنه خیر... بزرگواری کنید سیستم فرمان ماشین را برای اینجانب توضیح مرقوم بفرمایید و اگر بشود آیا خودم میتوانم با توضیحات و راهنمایی شما عزیزان برم زیر ماشین و پیچ و مهره ها را سفت کنم یا نه ... این فرقون ما اسمش هست فورد فایرلاین و مدل آن 1992 میباشد اینجا که زندگی میکنم مکانیکی خیلی گران میباشد همچین که بشینه و یک دور بزنه تا ببینه ایراد کجاست میگه 50 دلار بیا بالا ... قربان همتون و ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •