خيلي ممنون از شما
البته من از ويندوز Xp بيشتر استفاده مي كنم
ولي به هر حال به نظر نمي رسه بعد از بيدار شدن مشكلي داشته باشه
مرسي از توضيحاتتون .... موفق باشيد![]()
خيلي ممنون از شما
البته من از ويندوز Xp بيشتر استفاده مي كنم
ولي به هر حال به نظر نمي رسه بعد از بيدار شدن مشكلي داشته باشه
مرسي از توضيحاتتون .... موفق باشيد![]()
Last edited by AFSORDEH; 02-05-2012 at 15:28.
سلام
برای راه اندازی یک سیستم قدیمی (پنتیوم 3) با مشکل مواجه شده ام .
پس از اتصال کابل پاور و مانیتور به برق ، مانیتور تصویری نمایش نمی دهد و پی در پی صدای "بیپ" از مانیتور به گوش می رسد .
برند مانیتور ال جی و مدل آن 585 e هست .
نوع صدای بیپ مهمه
احتمالا یا کارت گرافیک و یا سی پی یو و یا رم شما درست نصب نشده یا از جا درومده اگر صدا از مانیتوره خازن های پاور مانیتورتون از بین رفته که به نظر من برید یه ال ای دی نو بخرید و اونو بیخیال شید ولی قابل تعمیره
سلام دوستان یه مشکلی پیدا کردم هر که وارد هست کمک کنه... من چند روزه مادربردم رو عوض کردم و این مادربرد رو خریدم ( msi g41 m-p26 ) حالا همه درایورهای صدا و تصویر رو نصب کردم ولی الان که میرم تو اسکایپ طرف مقابل تصویرم رو داره ولی صدا مو نداره حالا رفتم تو قسمت Recording Control گزینه ی Microphone تیک خورده حالا هر کاری میکنم تیکش برداشته نمیشه الان من نه تو گوگل تالک میتونم برم نه تو اسکایپ نه با نرم افزار ( Dual Audio Recorder ) میتونم صدایی ظبط کنم .یه نکته ی دیگه هم اینه که تو قسمت Master Volume گزینه ی Microphone تیک نداره!!! منتظر کمک شما دوستان هستم
سیستم شما ویندوز چی داره
بچه ها مدتی هست که هر رمی به رمریدرم میزنم رمم قاطی میکنه و محتاج به فرمت میشه
حالا نمیدونم اشکال از رمریدرمه یا کامپوترم
اپدیت نود 32 هم دارم
ویندوز نصب کردم اکس پی درایور هاشو با برنامه جدا اپدیت کردم به محض تموم شدن اپدیت ماوس لپتاپ کلیک جپ و راست میزنه ولی صفحه لمسی کار نمیکنه کمک کنید
فوری
فوری
احتمال زیاد ویروس دارید که فعال شده و با انتی ویروس کاری نداره
درایور خودش رو گیر بیارید و نصب کنید حل میشه
حالا چیکار کنم ؟
نود که چیزی پبدا نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)