تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 524 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.
    اگر ممكن است بفرماييد چگونه دو ستون را در يك Sheet با هم مقايسه كنيم و موارد مشابه را پيدا كنيم؟
    البته من Search كردم و فرمول if(a1=b1,"tekrari","gheyre tekrari= رو پيدا كردم ولي عيب اين فرمول اينه كه سلول هاي متناظر ( روبروي هم) در دو ستون رو مقايسه مي كنه.
    متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آذربایجانشرقی- اهر

پيش فرض

فرض كنيد مي خواهيم فرمول يك خانه را به اين ترتيب بنويسيم:
    اگر A1>B2 آنگاه اين خانه برابر است با A1-B2 در غير اين صورت B2-A1

همانطور كه مي بينيد هر عبارت شرطي از سه قسمت تشكيل شده:
    1- «اگر ...» (تست منطقي) (logical Test)
    2-« آنگاه...» (پاسخ در صورت صحت تست) (Value if True)
    3- «در غير اين صورت...» (پاسخ در صورت عدم صحت تست) (Value if False)

براي نوشتن چنين فرمولي، كافي است عبارت )If= را در خانه مربوطه نوشته و موارد 1 تا 3 را به ترتيب داخل پرانتز وارد كنيم. مثلاً

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جهت نوشتن فرمول هاي دوشرطي يا سه شرطي بايد از If هاي تو در تو استفاده كنيم. يعني به جاي عبارت Value If True يا Value If False يك عبارت شرطي ديگر را درج كنيم. مثلاً:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قالب بندي شرطي

چنانچه مي خواهيد رنگ يا فونت خانه مذكور بسته به جواب شرط تغيير كند، مي توانيد از ابزار:
    Format> Conditional Formatting استفاده نمائيد.
    در صورتی که بخواهیم حاصل یک خانه منفی باشد در یک خانه مورد نظر و اگر مثبت باشد در خانه مورد نظر دیگری درج شود از چه نوع فرمولی استفاده کنیم

مثلا

حاصل خانه a1 یا منفی است یا مثبت ، می خواهیم در صورت منفی بودن در خانه a2 درج شود ولی اگر مثبت بود در خانه a3 درج شود

با تشکر

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    من تازه با سايت شما آشنا شدم و مطالب اين قسمت هم برام خيلي جالب بوده و بهم كمك كرده كه جاي خيلي خيلي تشكر داره .
    من يه مشكلي داشتم و نياز به راهنمائي شما دارم :
    در يك ستون تعداد 19000 رديف داريم و مي خواهيم عددهاي تكراري در اين ستون را مشخص كنيم . لطفا راهنمائي كنيد .
    سلام

اگر از 2007 استفاده می کنید در سربرگ Data از دكمه Remove Duplicate استفاده کنید .

اگر از 2003 استفاده می کنید می تونید از روش زیر استفاده کنید .

ابتدا ستونی که داده های شما در اون قرار داره را انتخاب کنید یا محدوده داده ها را انتخاب کنید .

به منوی Data رفته و گزینه Filter و سپس Advanced Filter را بزنید و از صفحه باز شده تیک گزینه های Filter the list, in place و همچنین Unique records only را بزنید و صفحه را ok کنید . همون طور که مشاهده می کنید داده های تکراری نیست شدند .

حالا کلیدهای ترکیبی Ctrl + C را بزنید و از داده ها یک کپی بگیرید . و سپس به منوی Edit رفته و گزینه Office Clipboard را بزنید می بینید که داده های که کپی گرفته اید در انجا قرار دارد .

حالا به منوی Data رفته و Filter را بزنید و سپس گزینه Show All را انتخاب کنید . حالا از روی کیبورد دکمه Delete را فشار دهید تا همه داده ها حذف شوند .

حالا به Office Clipboard در سمت راست صفحه رفته و روی داده های که کپی گرفته اید کلیک کنید تا وارد سلولها شوند .

+

اگر قصد دارید فقط داده های تکراری را ببینید کافیست از قسمت Data --> Filter گزینه AutoFilter را انتخاب کنید . و از منوی پایین افتادنی که در سلول اول هست مقادیر تکراری را مشاهده کنید .

موفق باشید

4. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesperus19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    اگه بخواهیم یک ردیف در اول همه صفحه ها که در اونها مثلا می نویسیم نام و نام خانوادگی، نام پدر و ... را از سورت خارج کنیم که به جز این ردیفها بقیه را سورت کند و این ردیفها را در سورت دخالت ندهد چه کار باید بکنیم؟

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای اینکه در Excel یک shape را بخواهیم در یک ستون ولی چندین ردیف copy & paste کنیم آیا روشی است؟ _ منظورم اینه که در حالت عادی باید یک shape رو در هر ردیفی که می خواهیم کپی و پیست کنیم ولی وقتی تعداد ردیف ها زیاد باشه این کار خیلی خسته کننده میشه... آیا روشی هست که بتونیم بگیم مثلا این shape در ستون x از ریف x تا y کپی بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    اگه بخواهیم یک ردیف در اول همه صفحه ها که در اونها مثلا می نویسیم نام و نام خانوادگی، نام پدر و ... را از سورت خارج کنیم که به جز این ردیفها بقیه را سورت کند و این ردیفها را در سورت دخالت ندهد چه کار باید بکنیم؟
    سلام.
    نمیدونم سوالتو درست متوجه شدم یا نه ولی اگه منظورت اینه که چند تا ستونو با هم سورت کنی، اول ستونی که کمترین ارزش سورت رو داره، انتخاب کن و سورتش کن. بعد ستون بعدی رو که میخوای سورت کنی رو با نگه داشتن ctrl انتخاب کن و ستون دومم سورت کن. به همین ترتیب همه رو سورت کن.
    یه مثال میزنم.یه لیست از اسم، فامیل و شماره شناسنامه داری و میخوای بر حسب فامیل و بعد بر حسب شماره شناسنامه سورت بشه. اول ستون ش ش رو انتخاب کن و سورتش کن. حالا با نگه داشتن ctrl، ستون فامیل رو انتخاب کن. ستونای ش ش و فامیل با هم انتخاب میشن. حالا ستون فامیل رو سورت کن. با این کار اطلاعات بر حسب فامیل مرتب میشن ولی اگه دوتا فامیلی تکراری وجود داشته باشه، این دوتا بر حسب ش ش مرتب شدن. امیدوارم که منظورتو درست فهمیده باشم و تونسته باشم کمکت کنم.
    موفق باشید.

برای اینکه در Excel یک shape را بخواهیم در یک ستون ولی چندین ردیف copy & paste کنیم آیا روشی است؟ _ منظورم اینه که در حالت عادی باید یک shape رو در هر ردیفی که می خواهیم کپی و پیست کنیم ولی وقتی تعداد ردیف ها زیاد باشه این کار خیلی خسته کننده میشه... آیا روشی هست که بتونیم بگیم مثلا این shape در ستون x از ریف x تا y کپی بشه؟
    سلام.
    بهتره از ماکرو استفاده کنی اگه که الگوریتم خاصی در مورد محل قرار گرفتن شکلا وجود داره. ولی اگه این شکلا بصورت تصادفی و بدون ترتیب خاصی تو سطرا وارد میشن، باید دستی وارد بشن.
    موفق باشید.

8. این کاربر از Armagedon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

من تو اكسل 2007 هرچي نمودار ميكشم محور y سمت راست قرار ميگيرد كه قاعدتا محور y‌بايد سمت چپ باشد.چه تنظيماتي نياز است؟
    سلام

روی محور y ها در نمودار کلیک کنید تا انتخاب شود سپس روی ان راست کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه Format Axis را بزنید و از پنجره باز شده در سمت چپ گزینه Axis Option را انتخاب کنید و سپس از سمت راست در قسمت Axis Labels گزینه Next to Axis یا گزینه Low را انتخاب کنید .

موفق باشید

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تو اکسل 2007 یا 2010 نمیشه اعداد رو فارسی کرد ؟
    به غیر از اینکه فونتش رو تغییر بدیم.
    مثل ورد.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

تو اکسل 2007 یا 2010 نمیشه اعداد رو فارسی کرد ؟
    به غیر از اینکه فونتش رو تغییر بدیم.
    مثل ورد.
    سلام

نخير دوست عزيز ، نميشه

البته اگه نمايش فونت ها رو در ويندوز از كنترل پنل روي فارسي بذاري احتمالا بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

من وقتی توی اکسل فارسی و اعداد رو کنار هم در یک سلول می نویسم یعنی اول عدد بعد خط تیره بعد کلمات ، و وقتی سلول رو از راست به چپ منظم می کنم ، نوشته ها راست به چپ می شن اما اعداد در انتهای جمله قرار می گیره در حالی که من اول اعداد رو وارد کردم بعد حروف فارسی رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •