بازي هاي manhunt 2 و Castelvania هم براي PSP ارائه شدن ممكنه اسم رو غلط نوشته باشم گير ندين !
بازي هاي manhunt 2 و Castelvania هم براي PSP ارائه شدن ممكنه اسم رو غلط نوشته باشم گير ندين !
از دوستان عزیزم ali_gamer و ali_ranger بابت توضیحاتشون بسیار ممنونم
من اگر یک مدل بیسیک بخرم فقط توش شارژر و باتری داره؟ یعنی حتی هدفون هم نداره؟کابل یو اس بی چی؟
اینکه بعضی از دوستان گفته بودند برای اجرای بازی روی مموری کارت همیشه بایستی یک بازی اورجینال تو دستگاه باشه درسته؟
لطف کنید درصورت امکان بگید اگر من تو همین هفته که می یاد بخوام برم توپخونه و psp بگیرم از کجا بگیرم و وسایل اضافی و جانبی موردنیاز را با مارک بهتر حتما برام معرفی کنید(حتی نوع هدفون و مموری و ...) اگر امکان داره چندتا بازی خوب وباگرافیک تو مایه های ,Gta,resident evil , tomb raidr و ... هم بگید که همون روز اول از اونجا بگیرم
شرمنده که انقدر سئوال می کنم...
ali_gamer جان،یه چیزی میگیا!همون کیف بی خاصیت کلی به درد من خورده!خیلی هم چیز خوبیه!
ولی در حالت کلی گرفتن Base Pack مقرون به صرفه نیست.مگر اینکه مثل مال من یه مموری یک گیگ هم توش باشه!نه خالی نمیبندم!گیگا پک هم نیست!اگه خواستین عکسش رو هم میذارم!
apoosh،در مورد اینکه از کجا بگیری من فروشگاه یگانه رو توصیه میکنم.دیروز ازش قیمت گرفتم میگفت با UMD و داونگرید شده 200 تومن.
آدرسش:تقاطع جمهوری و حافظ،پاساژ حافظ(دقیقا زیر وزارت بهداشت)،از در سمت چپ توی جمهوری که بری تو آخر راهرو سمت راستته.اگه پیداش نکردی بپرسی بهت میگن کجاست.
سلام این چند وقته بازیهای خوبی برای PSP عرضه شده ...
حتما اکثر شما با این بازی آشنا هستید .یه بازی اکشن همراه با مخفی کاری که شماره اولش خیلی صدا کرد. مانند شماره قبل پر از خون و خشونت های عیان است و که به بچه ها اصلا توصیه نمیشه ! سازنده بازی Rockstar London است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gamespot Score: 7.5
Sega Rally Revoسبک بازی ریسینگ از نوع رالی هستش و گرافیک خوبی هم داره. ماشین های متنوع زیادی در بازی قرار داده شده که البته خیلی هاشون رو باید آزاد کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gamespot Score: 6.0
Syphon Filter: Logan's Shadowیکی از بهترین بازیهای PSP هست که شماره قبلش هم خیلی خوب کار شده بود و اگر بازی نکردید هنوز دیر نشده اسمش هست Syphon Filter: Dark Mirror .
سبک بازی اکشن مخفی کاری است مانند اسپلینترسل. گرافیک خوبی هم داره و همچنین کنترل و گیم پلی روون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gamespot Score: 8.5
Gamespot Score: 8.8
سلام.
دوستان انگار یکم زیادی تو جو بازی هستن و جواب غریبه ها رو نمیدن!!!
slim piano black
مدل های مختلف داره؟؟؟اخه من تو اینترنت چند نوع بسته بندی براش دیدم.مثلا همراه با بازی های مختلف.
بله داره دو نوع داره
چرا کسی جواب سئوالات ایندفعه من را نداد؟
مرسي مازيار جان بابت توضيحاتت اصلا بيخيال نميفروشمش ويه ps3 ميگيرم خيلي قيمتش اومده پايين 60گيگش شده 480 البته مغازه داره گفت اگه فوتبالش بياد قيمتش باز ميره بالا . شرمنده من پست نميدادم ولي پيگير صفحات بودم ممنون.
از قيمت psp هم نپرس كه اومده پايين حسابي تا نپرسيديد قينت براتون بزارم.
pspfat قيمت خريد 177قيمت فروش195
pspslim قيمت فروش 220
اين قيمت رو كه گفت منم بي خيال فروش شدم.
Last edited by rassool; 02-11-2007 at 20:11.
خوب عزيز. اینم جواب :از دوستان عزیزم ali_gamer و ali_ranger بابت توضیحاتشون بسیار ممنونم
من اگر یک مدل بیسیک بخرم فقط توش شارژر و باتری داره؟ یعنی حتی هدفون هم نداره؟کابل یو اس بی چی؟
اینکه بعضی از دوستان گفته بودند برای اجرای بازی روی مموری کارت همیشه بایستی یک بازی اورجینال تو دستگاه باشه درسته؟
لطف کنید درصورت امکان بگید اگر من تو همین هفته که می یاد بخوام برم توپخونه و psp بگیرم از کجا بگیرم و وسایل اضافی و جانبی موردنیاز را با مارک بهتر حتما برام معرفی کنید(حتی نوع هدفون و مموری و ...) اگر امکان داره چندتا بازی خوب وباگرافیک تو مایه های ,Gta,resident evil , tomb raidr و ... هم بگید که همون روز اول از اونجا بگیرم
شرمنده که انقدر سئوال می کنم...
آره مدل استاندارد توش فقط يک پی اس پی با شارژر و باطری هست. حتی هدفون هم نداره.کابل هم نداره.ولی بهترين مدل همين استاندارد هست.
البته اسليم هم خيلی خوبه. برای اجرای بازی هم نياز به يک ... اصل داری. که همراه با خريد پی اس پی مغازه دار يکی بايد بهت بده رايگان.
رفتی توپخونه شادی مغازه خوبيه. وسايل جانبی هم داره. وسايل جانبی هدفون که چيزه خاصی نميخواد هرچی عشقت کشيد بگير. البته يادت نره يک ... حتما بگير که رو صفحت خش نيفته!
بازی هم بورو تو همين تاپيک معرفی بازی های پی اس پی تو لينک امضا من.
.خواهش عزيز قابلی نداشت.مرسي مازيار جان بابت توضيحاتت اصلا بيخيال نميفروشمش ويه ps3 ميگيرم خيلي قيمتش اومده پايين 60گيگش شده 480 البته مغازه داره گفت اگه فوتبالش بياد قيمتش باز ميره بالا . شرمنده من پست نميدادم ولي پيگير صفحات بودم ممنون.
از قيمت psp هم نپرس كه اومده پايين حسابي تا نپرسيديد قينت براتون بزارم.
pspfat قيمت خريد 177قيمت فروش195
pspslim قيمت فروش 220
اين قيمت رو كه گفت منم بي خيال فروش شدم
اما با این قيمت که خيلی خيته!!
پيشنهاد ميدم که پی اس پی رو با يکی که پلی 3 داره طاق بزنی. به صرفه تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)