سلام نه غیبت نخوردی منم 3 /70 هسم باید بریم دفترچه بپستسم.راسی اگه معافی (شامل کسری خدمت هست)قبلش بفرست کلا برو پیشو بگیر.
سلام نه غیبت نخوردی منم 3 /70 هسم باید بریم دفترچه بپستسم.راسی اگه معافی (شامل کسری خدمت هست)قبلش بفرست کلا برو پیشو بگیر.
سلام کلا وضعیت خدمتون رو در این 2 سایت پیگیر کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دومی دولتی نیست.ولی خوبه.و همچنین به تالار گفتگوی نظام وظیفه میتونین برینولی دوستان قوانین مربوط به تاریخ اعزام به خدمت ثابته ،اما یک سری قوانین دیگه هسش که نظام وظیفه تو مرداد ماه هر سال اپدیت میکنه.اما بازهم با این وجود برین دفترچه پست کنین چه عیبی داره اگه قبول شدین که خو هیچ اگه نه خو باید برین چوسمانی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشین.
سلام اشکان جانبه به پیمان خاناینورا ؟ !
![]()
همونجا که میرم واکسن بزنم فرم معاینه رو برام پر میکنن؟ جریان معاینه چیه؟ یعنی معاینه هم میکنن؟ یا فقط فرمشو پر میکننواکسن رو هم که باید بری بزنی همونجا فرم معاینه رو هم برات پر میکنن !
سلام
ببخشید یکی از اعضا گفته بودند که،همون جایی که واکسن رو می زنی باید فرم معاینه اولیه رو هم پر کنی.می خواستم ببینم صحت داره؟
سوال دیگه ای که داشتم اینه که مثلا فردی که چشماش ضعیفه،باید براش تو فرم معاینه اولیه در قسمت "نتیجه معاینه"باید براش بزنه غیر طبیعی تا معافیت پزشکی بگیره یا اصلا کل این فرم فرمالیته هست(یعنی اگر بزنی یا نزنی بالاخره تمامی دستگاهای بدن رو در بیمارستان تست دوباره می کنند)؟
با تشکر از لطف شما
سلام دوستان
من متولد مرداد 69 هستم
و در حال حاضر دانشجو دانشگاه ازاد
میخوام دانشگاهمو تغییر بدم برای همین امسال کنکور دادم
میخواستم ببینم که برای ثبت نام باید دفترچه بگیرم یا همین جوری هم میتونم اگه شنیدم بدون دفترچه برای نیمه دوم مرداد هستن هست
من نمیه اولم
و اگه دفترچه بخوام بگیرم چقدر طول میکشه
اگه نتیجه ها که اومد اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد که
ممنون میشم هر کی طلاعاتی داره بگه بهم مرسی
فکر کنم این پستم زیاد به این تاپیک ربط نداشته باشه== به هر حال اینجانب به زودی دندانهایم توسط سیم کش (ارتودنتیست) سیم کشی خواهد شد ایا این میتونه بهونه ای برای معافیت موقت باشه؟!
الزامی نیست همونجا که واکسن میزنی فرم معاینه رو پر کنی، فقط باید قسمت واکسن رو مهر بزنند و معاینه رو یه دکتر عمومی برو
بله، اگر میخواهید معافیت پزشکی اقدام کنید باید قید بشه، بعد از پست دیگه میرید پزشک های خودشان و کمسیون
نوشته شده توسط hosseingrami
سلام بر همگی دوستان!
من متولید 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی به سر میبرم!
راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
حالا سوال من اینجاست که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟
اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
سوال دومم اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
اگه پیشنهادی ترفندی چیزی به نظرتون رسید خبرم کنید؟!
سلام دوستان بار چهارمه که دارم ميگم يکي به منم کمک کنه ولي انگار يتيما واقعا يتيمند وهيچ کسي رو دارند!
واسه ما که همونجا پر میکرد .. معاینه ای هم در کار نیست فقط یکی ازت میپرسیت چیزیت هست یا نهو تیک میزنه فرم رو !
سلام دوست عزیز فک کنم در مورد سئوالت بهتریت منبعی که میتونی استفاده کنی :1_بخش امتحانات و همچنین قسمت مشاوره اموزش و پرورش شهرتون 2_مدرسه 3_نظام وظیفه 4_البته یه سری هم به مراکز غیر حضوری (اموزش از راه دور) بزن یه سئوالی ازشون کن
البته به نظرم با توجه به گفتتون (عقلی میگم)بتونی کنکور بدی.
راسی شما مگه نمیتونین از کفالت یا سرپرستی معافی بگیرین؟
موفق باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)