بچه ها این لینک دانلوی مشکوک میزنه!من دان کردم!اهنگ اخری اسمش عصا هست!اسم تمام 12 اهنگ رو میشه بگید؟؟؟؟/
بچه ها این لینک دانلوی مشکوک میزنه!من دان کردم!اهنگ اخری اسمش عصا هست!اسم تمام 12 اهنگ رو میشه بگید؟؟؟؟/
سلام.
اینجا هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم همه اونایی هم که دانلود کردن برن البومو بخرن
چون که خداییش واسه این آلبوم زحمتها کشیده و البته منتها ......
خیلی سطحش از همه البومای موجود در بازار بالاتره خداییش حقشه همه بخرن
دوستان اگر از اهواز کسی تونسته تهیه کنه یه ندایی بده!!!
اینجا هم شده محلی برای تبلیغات یک سری فاروم دیگه!!! امیدوارم مدیران این بخش طبق قوانین صریح بخش یک حالی به این کاربرا بدن!
به نظر من دیگه بحث نذاشتن یا گذاشتن آلبوم هم نکنین! قبلا خیلی بحث شده.. دیگه هرکس بر اساس وجدانش کار میکنه.
الان خود من با اینکه شدیدا در انتظار آلبوم بودم هنوز دانلود نکردم و منتظرم بعد از ظهر برم ببینم اومده اینجا یا خیر!
تا اینجای کار اهنگ شماره ی 3 کاملا بی خوده!اهنگ شماره ی یک هم اصلا به دل نمیچسبه!!!اهنگ شماره ی 2 قشنگه!اهنگ 4 مضخرف به تمام معنا!!اهنگ شماره 5 و 6 بسیار زیبا !واقعا زیبا!همون مو به تن سیخ کن!بقیه ی اهنگها رو هم فعلا گوش ندادم!امیدوارم مثل اهنگ شماره 2 و 5 و 6 باشه!
نظر سنجی در مورد اهنگهاهو رو بهتر به تاپیک اضافه کنید!عین تاپیک سیاوش قمیشی!اهنگ 7 هم قشنگ بود!کلا اهنگهای 5 و 6 و 7 یه چیز دیگه بودن تا اینجا!به امید بعدیها!!!!ویراش: 8 که اهنگ معروف تو ناز میکنی بود اهنگ 9 هم داره میترکونه!!!
چه خبره اینجا ......:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان)
Majid393, babrsabz, danial_crazy, Legend+, magas-vizz, pouya_99999, rainysky50+, sagh_moha, vahid123
جالبه منم از آمادگاه خریدم ...
طالقانی هم فروشگاه مهاجر
بزرگمهر - خیابان مبارزان - کلوپ نیلی
نظر غربی - سوپر تین
نظر شرقی - باجه روزنامه فروشی علی
هر 4 تا رو زنگ زدم ... اما جاهای دیگه صبح تا ساعت 10 نداشتند ...
تا فردا هم همه میارند ... اگه عجله ندارید همه فردا دارند ...
من تو آمادگاه دیدم یه نفر 2 تا والت و 1 دیجیت و 2 تا کاست از سلطان و 1 دونه سی دی هم از فرخ خرید ... جالب اینجا بود که پوستر هاش رو هم دونه ای 1000 یا 500 ازش پول گرفت ... در حالی که این پوستر ها مجانی هست ...
واقعا که ....![]()
منو جا گزاشتی![]()
Last edited by king-hitler; 14-10-2008 at 15:52.
دیگه نظر نمیدم چون داره میترکونه!اصلا یه دفعه از اهنگ 5 به بعد کاملا اون روی سکه نمایان شد و به قول شما سلطان نمایان شد!دارم کف میکنم!!!!![]()
این آلبوم منفجر کرد خیلی باحاله بی شک محسن چاووشی پادشاه بدون جانشین موسیقی است
آهنگ خاکستر بسیار زیباست
Last edited by babrsabz; 14-10-2008 at 16:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)