متا÷کس عزیز مرثی از جواب ها
چیزی که من دیدم، یه هشدار امنیتی هست که با زدن yes بازی نصب میشه و مشکلی بوجود نمیاره. ولی اگه در این مورد مانع از نصب میشه، یا بازی مشکل داره یا security certificate گوشی با بازی سازگاری نداره. در مورد اولی که معلومه و در مورد دومی هم باید با آپدیت حل بشه. اگه همه بازی ها و برنامه چنین مشکلی دارن، مورد دوم محتمل تره.
نه ولی میتونی پاکش کنی شماره رو
..........................
من چنتا سوال داشتم اگه ميشه حتما جواب بدين خيلي فوري من ميخاستم بدونم چه جوري ميشه اون فلاش پيش
لنز رو روشن كرد تا تو شب و در تاريكي هم بتونم عكس بگيريم راستش امروز عروسي برادرم هست و بايد .عكس بگيرم اين سوالم خيلي فوري هست چنتا سوال ديگه هم دارم
چه جوري ميشه هم ويبره موبايل و هم صداي زنگ با هم فعال بشه !؟
چه جوري اهنگ هشدار مسيج ها رو تعقيير بدم !؟
منتظرم ها !!!!!!
سلام به دوستان عزيز
جديدا يه مشکل جالب با LCG Jukebox پيدا کردم، موقع استفاده از اين نرم افزار يه دفعه گوشی خاموش می شه و ديگه هم روشن نمی شه تا وقتی که باتری رو در بيارم و جا بزنم. اينطوری هم نيست که بعد از زمان خاصی اين اتفاق بيفته، مممکنه بعد از 2 دقيقه باشه يا بعد نيم ساعت.
دو نسخه 2.14 و 2.13 رو نصب کردم، هر دو همين مشکلو داشتن و نسخه 2.15 رو هم نصب کردم که بلافاصله بعد از اولين اجرا می خواد به اينترنت وصل شه که ببينه دارم قانونی استفاده می کنم يا نه و وقتی اجازه کانکت شدن بهش نمی دم بلافاصله خارج می شه.
خواستم ببينم کسی همچين مشکلی داشته؟ يا می دونه چرا گوشی موقع استفاده از اين برنامه واقعا به درد بخور قاط می زنه و خاموش می شه؟ اگه راهنماييم کنين ممنون می شم چون واقعا Player خود گوشی قابل تحمل نیست. مرسی
برای نور برو تو seting camera انجا روی قسمت light کلیک کن و انرا onکن.برای ویبره
menu-tools-control panel-device-sound&alerts-vibresion-انجا ویبرو و on کن
اقاي alex666 مرسي ! ولي من به يه مشكل خفن مواجه شدم وقتي گوشي رو روشن ميكنم اگه با فيليپ بسته
باشه وقتي فيليپ رو باز ميكنم هنگ ميكنه و فقط يه صفحه سفيد ... خاموش هم نميشه مجبورم باطري رو در بيارم
وقتي دوباره با فيليپ باز هم روشن ميكنم تا فيليپ رو ميبندم گوشي باز هم صفحه سفيد سفيد رو نشون ميده !!
و باز بايد باطري رو در بيارم ترو خدا زود كمكم كنيد امشب يعني عروسي داريم من روي اين گوشيم حساب باز كردم !
تو p910 وقتی با برنامه اپرا صفحه فارسی رو باز کنی فونت ها درست دیده نمیشه میشه مشکل رو حل کرد فونتی چیزی هست نصب کنیم درست بشه
عزیز شما باید یه چند لحظه یا شاید یک دقدقه صبر کنی تا همه برنامه ها لود بشه بعد شروع به کار کردن بکنی
برنامه سیستم عامل این گوشی مثل ویندوز میمونه . یه دفعه همه برنامه ها باز نمیشه . باید صبر کنی تا همش باز بشه بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)